Surinaamse artiest Poppe tekent bij Rotterdamse studio

3
Poppe uit Suriname klaar om ook Nederland te veroveren

De in Suriname woonachtige Reggae en Dance hall artieste Poppe heeft een samenwerking getekend met Wow Pow Recording Studio in Rotterdam. “Dit betekent heel veel voor me. Ik voel me bijzonder vereerd”, vertelt Simonia Darson zoals Poppe officieel heet. Topartiesten onder wie BroederLiefde, Kenny B, Sabrina Starke, wijlen Papa Touwtjie, Patricia vam Daal en Postmen hebben met Wow Pow samengewerkt.

Poppe scoorde hits als Bla Bla, Ratata en Mamio Mofo. De eerste single van de deal komt deze maand uit. Het gaat om het nummer ‘Mi Law’. Speciaal voor de opnames van de bijbehorende clip was Poppe afgelopen week voor enkele dagen in het Afrikaanse land Tanzania. Van Mi Law wordt ook een remixversie uitgebracht. Ook hip hop artiest Angelo King levert hieraan een bijdrage. Wow Pow wil graag dat de Surinaamse Nederlandse zangeres Ruth Jacott eveneens betrokken wordt bij het project. De manager van Jacott kreeg daarom een a capella versie in handen.

Het idee voor Mi Law komt van Wow Pow Recording Studio en label. “Ik stond in zijn winkel toen iemand met hem belde en de voicemail met de volgende tekst ‘Den Tak Den Denki Mi Law’ liet beluisteren. Terstond maakte ik dat lied”. De tweede song met Wow Pow heet ‘Dopa Mama’ en is zo goed als klaar. Met haar bezoek aan Tanzania zag de artiest een droom in vervulling gaan.

Poppe in Tanzania bezig met haar clip:


3 REACTIES

  1. sme is geen blaka mang land, maar slechts een etnische groep die uit Afrika geïmiegreerd is als slaaf te werken en mogen gewoon blijven leven, wonen, werken een toekomst opbouwen..

    je ziet de laatste tijd , dat alles wordt vernegerd, terwijl zij zelf aan de rand van de samenleving blijven leven..

    ze bezitten alle top, belangrijk positie, willen niet door een andere etnische minderheid geleid worden, noemen zich zelf Afro en niet surinamer..

    dan kun je wel zeggen dat ik discrimineer, racist ben,, dan is het maar zo, maar ik zeg wel de waarheid..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.