BOJ Hair & Beauty vakbeurs in Suriname

2
BOJ Hair & Beauty vakbeurs in Suriname

De BOJ Hair & Beauty vakbeurs 2017 heeft dit jaar een sociaal karakter. De organiserende Stichting Beauty of Joy is een samenwerking aangegaan met Stichting Nooit Alleen en de twee hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker. Zij zullen tijdens de beurs op 1 en 2 juli in de Congreshal (Paramaribo) een bewustwordingscampagne voeren.

Kanker is doodsoorzaak nummer 2 in Suriname. De stichtingen zijn van mening dat kanker ons allemaal raakt, dus gezamenlijk moet er ook iets aan gedaan worden. “Zolang kanker dierbaren van ons afpakt, moeten we blijven opstaan”, aldus de twee samenwerkende stichtingen. Het thema voor de vakbeurs van 2017 is; “Nooit alleen maar samen sterk”.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.