dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname scoort goed op 'Taste of the Caribbean'

Suriname scoort goed op ‘Taste of the Caribbean’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Suriname Culinary Team deed voor het zevende jaar op rij mee aan de ‘Taste of the Caribbean’, een culinaire wedstrijd voor professionele koks en bartenders, georganiseerd door de Caribbean Hotel and Tourism Association. Suriname heeft, door als team vijf zilveren medailles te winnen, weer een goede beurt gemaakt op Taste of the Caribbean.

Individueel werden vier ereplaatsen binnengehaald. Yamuro Zuiverloon won goud in de categorie ‘Junior Chef’. Bij het onderdeel ‘Seafood, beef, pastry’ pakte pastry chef Xaviera Mijnhijmer de tweede plek. Brons werd gewonnen in de categorieën ‘bartender’ (Stefano Greb) en ‘Chef of the Year’.

Het Culinary Team werd gevormd door bartender Stefano Greb, de chefs Gilbert Wirjomoenawi, Lorenzo Harper en Raktnil Mahes, junior chef Yamuro Zuiverloon en pastry chef Xaviera Mijnhijmer.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
  1. @ Astrid,

    Deze chefs zijn werkzaam in hotels-restaurants die voor de gemiddelde Surinamer financieel onbereikbaar zijn.
    Zij zijn geen afspiegeling van de huis-tuin-en-keukenmaaltijden, maar haute cuisine. Neem eens iemand mee naar een cook-out of special dinner in een van de grote hotels en je zult zien dat hij/zij zich zal verbazen over wat er door de chef wordt voorgetoverd. Hij is niet anders gewend dan moddervette bami/nasi of witte rijst met een stukje kip.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES