zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKayente brengt nieuwe track 'Som Dé' uit

Kayente brengt nieuwe track ‘Som Dé’ uit

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse muzikant Kayente, die je onder andere vast nog wel kent van de hit ‘Djoegoe Djoegoe’, heeft vandaag een nieuwe track uitgebracht getiteld ‘Som Dé’. Het is een swingend Surinaams nummer geworden met bijbehorende videoclip die op Zsa Zsa Su werd opgenomen.

Zanger/producer Kayente begon zijn carrière als DJ en zat in diverse bands. Zo was Kayente een tijd lang een van de hoofdzangers van La Rouge. Met de in 2009 opgerichte entertainmentgroep scoorde hij samen met Selecta zowel in Nederland als in Suriname met de nummers ‘Djoegoe Djoegoe’, ‘Tamara’ en ‘Hori Yu’.

‘Som Dé’ is de eerste track van Kayente die hij uitgebracht heeft onder nieuw management van Walboomers Music. De clip is te zien op Vevo en het resultaat mag er wezen. Bekijk de clip hier:

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. Dit is troep van de bovenste plank. Hedendaagse popmuziek gecomponeerd met Surinaamse vocals. Dit getuigt van weinig creativiteit. Klinkt als een kelder soundcheck van Major Lazor waar Katy Perry twee deuren verder op haar behoeftes zit te doen. Kayante kan moeiteloos aansluiten bij Mw Madaran. Het is allemaal gebakken lucht. Stop aub met muziek maken en ga een serieuze baan zoeken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES