Nieuwe show Roué Verveer: ‘Heppie de Peppie!’

0
Nieuwe show Roué Verveer: 'Heppie de Peppie!'

In 2018 bestormt Roué Verveer de Nederlandse theaters met zijn gloednieuwe cabaretshow ‘Heppie de Peppie!’ Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en komt met ‘Heppie de Peppie’ opnieuw met een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot!

De nieuwe shows van de in Suriname geboren cabaretier vangen aan op 16 januari 2018. De kaartverkoop is van start gegaan dus bestel snel je tickets en verzeker jezelf van een avond keihard lachen! Kijk voor alle info ook op roueverveer.nl/speellijst.

Voordat het zover is, is Roué in juni 2017 ook te zien in de voorstelling Gabbers. Samen met Guido Weijers, Jandino Asporaat en Philippe Geubels is hij terug met dé comedyshow van het jaar in de ZIGGO Dome, ditmaal in tropische sferen op 15 juni, 16 en 17 juni 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.