woensdag, februari 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM introduceert InFlight Entertainment aan boord

SLM introduceert InFlight Entertainment aan boord

-

Does Travel & Cadushi Tours

Sinds de aanschaf van de Surinam Airways Airbus A330-313 moesten passagiers voor film of muziek het hebben van grote ‘algemene’ TV schermen op centrale plekken aan boord het vliegtuig. De SLM passagiers hebben vaker hierover hun misnoegen geuit en dit is niet onopgemerkt voorbij gegaan aan het oor van het SLM mangement.

Passagiers hebben graag hun eigen t.v. scherm, ipad en/of tablet met meerdere keuzes uit film, video, nieuws en/of entertainment. De SLM heeft dat ook graag voor elke passagier en is er ter upgrading van de service aan boord een overeenkomst aangegaan met Bluebox Aviation Systems. Dit bedrijf heeft een leidende rol bij het leveren van Ipads voor luchtvaart maatschappijen.

De zogenaamde ‘ soft launch ‘ van ipads aan boord onze Airbus vindt vandaag plaats op de vlucht vanuit Amsterdam naar Paramaribo. Deze soft launch houdt in dat de ipads nu in de businessclass en in de ‘ preferred zone ‘ ( tot en met rij 12 ) geplaatst zijn als test fase. Volgende week woensdag moet het vliegtuig volledig voorzien zijn van ipads voor elke passagier met meer als voldoende keus uit film, video, nieuws en entertainment.

SLM introduceert InFlight Entertainment aan boord
FOTO: SLM cabin attendant Edwin Donner toont trots de iPad van het nieuw IFE systeem. Daarnaast een image van luchtvaart maatschappijen die ook samenwerken met Bluebox Aviation Systems.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

7 REACTIES
 1. wow wat een utopie wat een nieuws dat dit al jaren geïntroduceerd oud dingetje nu hot nieuws is voor de SLM.
  Go SLM Go liever te laat dan nooit.
  Proficiat


  Maak melding
 2. Totdat je een thermal runaway krijgt op een van die vele iPads aanboord met als gevolg: brand aanboord! Dan kan de SLM zijn tweede grote vliegramp op zijn buik schrijven. Dat krijg je als een vliegtuig huurt volgens: penny wise pound foolish principe. Dankzij de beslissingen van de door de vriendjes politiek benoemde directeuren die geen verstand hebben van de luchtvaart.


  Maak melding
 3. Ik hoop dat een erkende en certificeerde bedrijf zo een entertainment system inbouwd.er is een keer misgegaan bij swiss airways MD11.system was oververhit geraakd.Op 27 maart 2003, 4½ jaar na het ongeluk, presenteerde de TSB het resultaat van het onderzoek aan het publiek: een kortsluiting, waarschijnlijk veroorzaakt door de kapotte isolatie van een koperen kabel achter in de cockpit, liet de zeer brandbare isolatiedeken ontvlammen. De desbetreffende kabel gaf het IFEN (In-Flight Entertainment Network) stroom. Dit was een systeem waarbij de passagiers in de eerste klas video’s konden bekijken en met een creditcard konden gokken……MD11_mcdonnell Douglas vluchtnr SR11


  Maak melding
 4. Ik hoop dat de penny wise pound foolish, politiek gekozen directeuren van de SLM, zonder enige verstand van de luchtvaart, een beetje nagedacht hebben over een eventuele thermal runaway van een van de vele iPads aanbood.

  Bij een brand aanboord kan de SLM een tweede vliegramp op zijn buik schrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES