Surinaamse oppositiepartijen: Van der San moet weg

29
Van der San nieuwe minister van Justitie in Suriname

PARAMARIBO, 6 jun – De positie van minister Eugène van der San van Justitie & Politie is onhoudbaar geworden. Dit stelt Suriname’s grootste oppositiepartij, de Verenigde Hervormings Partij, VHP. Ook de buitenparlementaire oppositiepartijen, de Surinaamse Partij van de Arbeid, SPA en DA 91. “De VHP en haar voorzitter uitschelden is geen beleid. De VHP is ook niet de oorzaak van de criminaliteit. De oorzaak ligt in het wanbeleid van de regering met alle gevolgen van dien.”

Dit stelt de VHP naar aanleiding van beweringen van de minister. ‘Frustraties’ die voortkomen uit gebrek aan vermogen, vindt de VHP. “Terwijl de samenleving smacht naar concreet beleid om de criminaliteit aan te pakken, geeft hij toe dat er inderdaad geen beleid is. Hij moest bekennen dat hij niet in staat is gebleken om zaken die hij had bedacht in concreet beleid om te zetten”, wordt in een verklaring aangegeven.

Van der San heeft nogmaals aangetoond ongeschikt te zijn. Terwijl de samenleving smacht naar concreet beleid om de criminaliteit aan te pakken, geeft hij toe dat er inderdaad geen beleid is. “Het gevaar dat deze persoon als minister vormt voor de veiligheid, kwalificeert in ruime mate om onmiddelijk de portefueille van minister van justitie en politie terug te vorderen” stellen SPA en DA’91.


29 REACTIES

 1. Yes, meneer korte lont van der san moet weg!!!
  Hij is niet daar om ons te beschermen hell no,en dat weten de criminelen heel goed.Geen wonder dat we met de dag meer last krijgen van de criminelen.Ze zijn niet onder de indruk van van der san die als een marktventer schreeuwt in het parlement.


  Maak melding

 2. Volgens mij wil men in Suriname groot spelen en Europa na doen. Begrijp dat men in Suriname 40 jaar of langer achter loopt op de rest van de wereld zelf Afrika heeft meer vooruitgang dan Suriname. Maar jullie paarse ratten zullen he5 beter weten.


  Maak melding

 3. Ongeschikt!, lichtgewicht voor de functie en voldoet niet aan het profiel van mini ster van justitie & politie.
  Niet competent.
  Tik Joe bondroe Dai Hoepel Op

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. De oppositie kan nog steeds niet accepteren dat ze door het volk genegeerd zijn en dat ze nooit meer aan de macht zullen komen. Enige wat ze kunnen is paniek zaaien.
  Chan haal je van de droom dat je ooit pres gaat worden.
  Het geldt ook voor gajadien die graag uitkijkt om first lady te worden.


  Maak melding

 5. Suriname is een onbestuurbaar land geworden vanaf Bouterse aan de macht is.Hij heeft geen verstand van zaken en daarom gaat het zo slecht.Wordt tijd dat ik dat zootje overneemt zodat er meer bloei kan plaats vinden in mijn geboorte land.Geen woorden maar daden dat wil ik zien.Niet dat gelden verdwijnen in de zakken van de machthebbers.Die dingen die daar gebeuren zijn onverklaarbaar.Bouterse opstappen zo snel mogelijk dat is mijn advies als Surinamer.


  Maak melding

 6. Van der San heeft zich uit de tent laten lokken door de Olifanten Partij. En heeft daar op zijn zachts gezegd “erg onprofessioneel” op gereageerd.
  Dus nu krijgt hij de gehele Olifanten Kudde over zich heen………tja…hier zat de oppositie op te wachten. Een andere strategie hebben ze niet want dat kunnen ze niet. Saboteren en ondermeinen is hun “strategie”. Daarmee denken ze zetels te halen in 2020……


  Maak melding

 7. Boi, die min ster van der Swam heeft inderdaad een kort lontje! Zijn buitenvrouw moet bij hem een vergrootglas gebruiken!
  Zijn probleem is dat viagra hem niet meer helpt! Daarom a mang frus helemaal! Hij is zo jaloers op die hindoestaanse mannen!


  Maak melding

 8. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

  Kevin

  Van der San heeft zich uit de tent laten lokken door de Olifanten Partij. En heeft daar op zijn zachts gezegd “erg onprofessioneel” op gereageerd.
  Dus nu krijgt hij de gehele Olifanten Kudde over zich heen………tja…hier zat de oppositie op te wachten. Een andere strategie hebben ze niet want dat kunnen ze niet. Saboteren en ondermeinen is hun “strategie”. Daarmee denken ze zetels te halen in 2020……


  Maak melding

 9. Wat een “vuile lage opmerking van Eugene over zijn eigen broer ( Armand, een integere man) !!
  Mein eed zal deze Eugene geen onbekend begrip zijn !
  weet hij nog dat hij op instignatie van een vriend een getekende Pensioenresolutie (getekend door Min.Biza en Pres Wijdenbosch) heimelijk zonder dat deze resolutie ooit is ingetrokken (getekend door de President) een valselijke Resolutie heeft opgemaakt, onjuiste gegevens, waardoor belanghebbende minder pensioen ontvangt !! Deze Resolutie is door hem zelf getekend !!

  Ik ben in het bezit van copies van beide Resoluties !!
  Godo-o-brokko ! Sirie-e-go panja !!!


  Maak melding

 10. Van der Sanschijt gaat voorlopig niet weg. Net als tijdens de mislukte revo zal het verworden met deze paarse schijtvreter met zijn korte lullige lontje. Oma taki keba, aan de boom herkend men de vruchten en baas zijn boom zit vol van de paarse korte takken die alleen maar paars bittere vruchten dragen. Bittere vruchten vol onrust, onvrede, armoede, polarisatie, anarchie, roof, moord, drugs, mishandeling, kortom alleen maar nog meer paarse lekkers voor al die oerdomme dwaze debiele idiote aanhangers en companen vol mega schuldenlasten. Kwestie van tijd dat de paarse bom ontploft.


  Maak melding

 11. Alleen een paar paarse trollen hier op WKN verdedigen hem nog. Op de rest van Social Media houden de paarse zich akelig stil.
  Begrijpelijk want
  Enerzijds kunnen zij er ook niet om heen dat deze man volkomen ongeschikt en gestoord is.
  Anderzijds is hij door Bouterse aangesteld en was hij altijd dik met Bouterse dus weten ze het nu niet meer. Te meer daar er blijkbaar ook een conflict lijkt te zijn met Lindscheer. Een paarse speler met een beruchte bijnaam.
  .
  opvallend is ook dat Bouterse totaal niets van zich laat horen terwijl hij, als geen ander, juist zou moeten reageren. Maar ja wanneer doet Bouterse wat hij geacht wordt te doen?? Hij heeft het zeker te druk met de eigen onderneming die enkele forse tegenslagen heeft gehad.


  Maak melding

 12. Neem nog een snuif in je Neus..je raaskalt omdat jullie van de Olifatenartij heel goed weten hoe fout jullie zijn, zowel met de coketransporten van nu als met het doorspelen van gevoelige informatie.

  Olifant San heeft in het verleden vaker bewezen dat hij daar heeeeeeel goed in is.


  Maak melding

 13. Ondanks de vele heftige rituelen van de oppositie mag van der San wat mij betreft op deze ministerspost zitten. Dat de oppositie deze issue hoog oppakt heeft mijn inziens te maken met de claim die Santokhi legt op dit ministerie. Santokhi wil vanwege zijn achtergrond de indruk wekken alsof hij de alleenkenner op het vak gebied Is. Maar Santokhi vergeet dat hij een oude koe is en dat hij in geen jaren de functie van sherrif meer heeft uitgevoerd. Hij heeft hierdoor een achterstand opgebouwd.


  Maak melding

 14. @ROBG; Dhr. Santhoki weet wat het concept ” leven lang leren” inhoud. Dit laatste is wereldvreemd bij de paarse dwazen. Dhr. Santhoki heeft bewezen dat hij een schitterende carrière met internationale allure binnen de politionele diensten heeft gemaakt. Wat heeft jou sergeantje gedaan?


  Maak melding

 15. die hele bedrijf voering van de baas is letterlijk ingestort, nadat ook deze lading is onderschept..

  weg kapitaal, ook jammer voor de Combé markt, die ook zo zijn bijdrage heeft gelevert..

  het wordt steeds donkerder boven sme..

  hoelang wordt dit nog vol gehouden..

  vraag is.. hoe zit het met de vlucht planning..


  Maak melding

 16. Cuba zegt; Nada, nunca no no, no coca/druga in nosotros païs. Equatoriaal Genua zegt; not here in our country. Guyana helpt mee om de drugsveroordeelde crimineel en massamoordenaar verder te isoleren. No where to hide; he Will die at Brokobaka!


  Maak melding

 17. Welke wakaman gaat op de stoel van korte natte tollie zitten? De resuffle plee-si-dent heeft nog een domkop die hij nog kan strikken; Doekhie😂


  Maak melding

 18. Bari lafu in huize Ludwig van Abra Broki. Oma skriki foe alla bari lafu, a heri oso beng sikie, wahahahahahaha eeh waarom lachen jullie zo luidruchtig? oma die paarse bom waarover u het had is ontploft, die lont van der Sanschijt was veels te kort fo baas.


  Maak melding

 19. @Kevin
  @ RobG
  Master Killer Bouterse rekent stuk voor stuk met jullie INCOMPETENTE … NDP … IMBICIELEN af …. daarna komt de grote afrekening …. it will take some time to clear up the whole mass!


  Maak melding

 20. Arki no su heeft dringend iemand als wijlen hildenberg nodig!!!!!
  Un ndp rotte appels bymekaar oe moe sjenggggg!
  Niet alleen van der San maar die hele ndp roversbende inclusief opa bouta moe rot op!
  Un fuck a kondre up!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.