woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoPersconferentie politie over moordzaken Suriname

Persconferentie politie over moordzaken Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De politie-inspecteurs Erwin Dort (Kapitale Delicten), Roberto Prade (Kapitale Delicten) en Carl Cederboom (waarnemend hoofd van de Forensische Opsporing) hebben afgelopen vrijdag een toelichting gegeven aan journalisten over twee moordzaken die de gemeenschap in Suriname de afgelopen dagen hebben bezig gehouden.

In het ene geval is de politie bij nader uitgebreid onderzoek tot de conclusie gekomen dat Marcel Fong Tin Joen (59) op 24 mei eerst zijn minnares Ivy Hirasing (62) door het hoofd heeft geschoten, voordat hij het vuistvuurwapen tegen zijn eigen slaap drukte en de trekker overhaalde. Daarmee bevestigt de politie de eerste observatie na het schietincident en spreekt zij tegen dat er sprake zou zijn van een liquidatie.

In het ander geval waar er aanvankelijk werd gedacht aan een moord, is de politie nu zo goed als zeker dat de 19-jarige Sherlana Chatta die dood in haar woning aan de Kwikstraat werd aangetroffen, zelfmoord heeft gepleegd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Is er iemand dan boven??Ik zou zei zeggen laat hij niet meer kijken.met kijken alleen veranderd er niks hoor.hij kijkt maar.laat hij ook wat doen eeuwig kijkt hij hahaha.of is hij ook zo slecht dat wat allemaal in de wereld gebeurt hem niet interesseert? HIJ BESTAAT NIET MENSEN.


  Maak melding
 2. Waar zijn de schreeuwers nu? Op positieve dingen hebben ze geen antwoord Of is het omdat de zaken toch anders zijn dan ze hebben staan tetteren? En heeft van der San toch wel een punt(je)?


  Maak melding
 3. Ik heb er toch mijn twijfels bij de verklaring van zelfmoord bij de jonge dame.De tijds lijn schijnt niet te kloppen hoe het door gegeven is aan de pers.
  En er ontbreekt ook nog dat bekende briefje of een verklaring op haar smartphone waarom ze zich van het leven berooft.
  Zo als politie heeft verklaart,is de dode nog eens gaan lopen na haar dood.


  Maak melding
 4. Net als tijdens de mislukte revo jaren is dit nu misschien wat speelt. Als er paarse criminelen van het hoogste niveau betrokken zijn dan krijgt de politie, net als tijdens de revo periode een brief waarop staat wat ze moeten bekendmaken. Anno 2017 zijn de revo ontwikkelingen al voor 80% bereikt door de mislukte leider van de revo en zijn duivelse trawanten. Oma taki keba, deng gran pikien dee nanga neti, vertrouw en geloof geen enkele instantie waar de ndp maffia bende aan de macht, het voor het zeggen heeft, geen Centrale Bank Boefdraaf, Geen SRS, Limbo, noch STVS, kortom ga alle ndper ’s uit de weg. Alleen het feit dat je in de buurt bent van oerdomme dwze debiele idiote schizofrenen psycho ndper ’s dreigt er gevaar. Ze kunnen je beroven, bedreigen, mishandelen of doden net als hun lijder ddb.


  Maak melding
 5. Uhu laten we nu complot verhalen in de media gooien zodat we toch weer kunnen roepen dat komt door de huidige regering….zucht

  Waarom heeft deze moordenaar $ 120.000,00 en SRD 80.000,00 in huis en niet op de bank? Poedergeld? Laat ze daar maar eens onderzoek naar doen. Misschien dat hij daarom gelijk namen noemde van andere criminelen en dat het een roofmoord is.


  Maak melding
 6. @ KEVIN,

  Hij heeft het advies van SOMO de grondrover opgevolgd !!
  Somo de grondrover,amnrsteverlener aan Bouta, had iedereen gevraagd om hun geld weg te halen van de bank !!!
  Vanaf toen kregen we meer inbraken en roofovervallen !!
  Op alle financiele instelingen/banken zitten de personen die op hem lijken en bij de kassa’s bij de Overheid !! Even snel doorgeven wie heeft ontvangen of geld heeft opgenomen !
  De “Stille Kracht” doet zijn werk.


  Maak melding
 7. Het enige dat iemand kan weerhouden om kwaad te doen is een rein geweten en een rein hart. Maar alleen God is rein van hart en geweten. Bid dus om bescherming van je hart en tegen emoties van boosheid en Hij die alle harten en gedachten doorgrond zal kracht geven om weerstand te bieden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES