dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname Culinary Team gaat weer voor goud

Suriname Culinary Team gaat weer voor goud

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Suriname Culinary Team doet voor het zevende achtereenvolgende jaar mee aan de Taste of the Caribbean, een culinaire wedstrijd voor professionele koks en bartenders. Het evenement, dat door de Caribbean Hotel and Tourism Association wordt organiseert, vindt momenteel van 2 tot en met 6 juni in Miami (VS) plaats.

Tijdens The Taste of the Caribbean krijgen teams van verschillende Caribische (ei)landen de kans om hun talenten te tonen tijdens de vele wedstrijd elementen, zowel als team als individueel. Er is dit jaar geen nieuw team ingezet. “We waren in tijd nood en na een evaluatie hebben we besloten het zo aan te pakken”, vertelt Chef Sherwin Alexander, die de jonge chefs van het team trainde.

Het Culinary Team van Suriname wordt gevormd door Bartender Stefano Grap), Chef Gilbert Wirjomoenawi, Chef Lorenzo Harper, Pastry Chef Xaviera Mijnhijmer, Chef Raktnil Mahes en Junior Chef Yamuro Zuiverloon. (Foto: Suriname Culinary – Irvin Ngariman)

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. In communistische landen, kapitalistische landen of welke landen ook in de wereld moet iedere individu/ de mens de aller hoogste doelen/uitmuntengte stellen en ook uitmuntend realiseren. ( met een tweede plek/plaats moet je geen genoegen nemen, maar alleen de nummer één telt). Als dit gerealiseerd hebt ga je weer andere beste doelen stellen en weer het allerbeste uithalen d.m.v. keihard werken ervoor. Dit tot de laatste snik.

  Ik wens luitjes het allerbeste toe, als ze hun huiswerk goed gedaan hebben, komt het wel goed, ervaring hebben ze al.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding
 2. Waar werken deze mensen dan?Kan ik een langslopen om van hun talent te smullen.Menig restaurant hier geweest, maar tot nog toe niet echt onder de indruk van de chefs hier. Wellicht niet naar de juiste restaurants geweest. Spice quest tot nog toe een van de beste geweest.


  Maak melding
 3. Gek dat een deel van de kookkunst bestaat uit het snijden, bakken, stomen en versieren van dierenlijken.
  Wat dat betreft lijken koks wel anatoom-pathalogen en uitvaartmedewerkers.


  Maak melding
 4. In India noemen ze de beroepsgroep die lijken cremeert Doom.

  In de wereld noemt men deze mensen huisvrouw of kok. Ze cremeren dierenlijken thuis in hun keuken of in hun restaurant in een pan of in een oven (mini crematorium).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES