Overheidsinformatie in Suriname voortaan centraal

4

PARAMARIBO, 31 mei – Informatie vanuit de overheid zal voortaan centraal verlopen. Het Nationaal Informatie Instituut, NII, zal de informatie verzorgen en distriburen. Overheidsvoorlichters, vertegenwoordigers van publieke media en mediadeskundigen hebben een strategisch plan voor het NII besproken. Behalve het plan, is gekeken naar de visie en de missie.

Ook de strategische doelen die behaald moeten worden, zijn de revue gepasseerd. “Het traject dat nu gestart is met de voorlichters zal overheids- en regeringsinformatie vanuit verschillende invalshoeken aanbieden”, zegt Cliffton Limburg, directeur van het Nationaal Informatie Instituut. De voorlichtingsafdelingen blijven vanuit hun eigen ministerie werken. Daarna wordt de informatie centraal via het NII aan de samenleving gepresenteerd.

Ook de sociale media worden aangesproken. Hier zullen speciale producties worden gemaakt. Lezingen en seminars over maatschappelijke onderwerpen staan eveneens op het program. De bedoeling is belangstellenden de gelegenheid te bieden te debatteren over deze onderwerpen. Het NII zal het beleid van de overheid vertalen naar de gemeenschap via televisie- en radioproducties.


4 REACTIES

 1. Ai, ,de surinaamse ” Goebels” is aan het woord !!
  Dictatoriale staat heeft zijn intrede gedaan !!
  Suribabwe en Suri-equatoriaal Geunea zijn geboren !!
  Nu nog MisiekaDubai !!!

  Sombra, wordt directeur van Cultuur op de plaats van Sidoel !


  Maak melding

 2. Suriname heeft nu een Ministerie van Waarheid! Hier gaan ze ook de Surinaamse geschiedenis herschrijven; zo zal binnenkort de slavernij nooit bestaan hebben; de NDP bestaat al 1000 jaar etc!

  ONE MAN ONE VOTE


  Maak melding

 3. Paarse verdoemde indoctrinatie zal de informatie zijn. Hoe goed didibri van land en volk hopuden. Hoe slecht en staatsvijandig mensen zijn die tegen hun misleider en de Nationale Dedesma Partij zijn. Hoe goed Boefdraad het doet, samen met al die paarse omgekochte marionettenh die ook hun ziel hebben verloren aan didibri. nVoorspoedevangelist Misjiesosoka en Stefmijn ANus zullen samen met paarse misdienaar Bobododje didibri hun paarse hemel in prijzen. Oerdomme aanhangers krijgen overal leuzen te lezen hoe geweldig rijk verworden begibegi misdaadstaat Surbabhai is. Drugshandel en wapensmokkel zullen naast de vele casino’s waarvan ndper’s eigenaar floreren. Veel zwartgeld wordt zo witgewassen. Opmerkelijk dat het gros der paarse rijke criminelen zelden of nooit worden opgesloten, tenzij zij openlijk roven of doden zoals bij Dino en Meriba, twee misdaad vervloekte ndper’s. Baas en zijn ndp zijn de ware achteruitgang en moord,drugs,rroof misdaadvloek van het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.