dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijActeur John Wijdenbosch(44) overleden bij ongeval

Acteur John Wijdenbosch(44) overleden bij ongeval

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een ongeluk op de A6 tussen Lelystad en Almere zijn vandaag drie mensen om het leven gekomen. De man, een vrouw en een kind zaten in een auto die door nog onbekende oorzaak in het water naast de snelweg belandde. Volgens berichten gaat het om de in Suriname geboren Nederlandse acteur John Wijdenbosch.

De politie kreeg iets voor 09.00 uur een melding binnen van een voorbijganger die “iets in het water zag liggen”. Hoelang de auto er al lag, weet de politie nog niet. Duikers hebben de drie uit het voertuig gehaald. De auto is uit het water getakeld voor onderzoek. De snelweg was bij Lelystad in de richting van Almere enige tijd afgesloten.

Wijdenbosch is vooral bekend van zijn rol als Bjorn in de Nederlandse film en televisieserie Costa!

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

22 REACTIES
 1. Bekend of niet er worden wat mensen vroeg uit het leven getrokken om over de dieren nog maar te zwijgen, wat een ellende op aarde !


  Maak melding
 2. Ik heb het vermoeden dat Wijdenbosch te hard heeft gereden en de macht over het stuur verloor. Je ziet het ook in Suriname waar mensen als idioten rijden, vaak met een slok ook op. Als je geen verantwoordingsgevoel in je donder hebt en het leven van anderen in gevaar brengt zie wat het lot met zich meebrengt.


  Maak melding
 3. @ Djambo,

  Een heel klein beetje beschaving kan je toch wel opbrengen voor de familie die dit leest,?

  Je trekt nu een conclusie terwijl het onderzoek net begonnen is. Ga even je mond spoelen, en denk in het vervolg even na voordat je wat poste.


  Maak melding
 4. @Isabelle, waarom reageer jij zo verbitterd op mijn reactie terwijl die qua inhoud minder ernstig is dan die van Jan Dobber ? Ik schrijf in mijn reactie dat IK het VERMOEDEN heb….en direct word ik door jouw soort aangevallen. Ja, ik moet mijn mond met Gramaxone gaan spoelen en dit alleen m jou te vriend te houden ?
  So so ka ka sanie naga poeperij !


  Maak melding
 5. Waarom direkt negatief.verplaats je even in de schoenen van de familie, de ouder of ouders die het nieuws horen en die afscheid moeten nemen van hun kind.Wens dit je ergste vijand niet toe.Ik weet wat het is om een kind te verliezen en het doet zelfs mij pijn om zo’n reactie te lezen ook al ken ik de familie niet persoonlijk.
  leef toch mee of reageer niet.
  Ik wens de familie heel veel sterkte toe, nu en de komende tijd.”Wat de toekomst brengen moge “


  Maak melding
 6. Beste mensen : er zijn drie mensen overleden ten gevolge van een ernstige ongeluk en jullie, gaan met elkaar bekvechten via de internet !!! Jullie moeten respect tonen voor de doden, en medelijden tonen aan de nabestaanden.
  Wat ik hier allemaal lees is geen Surinaams mentaliteit, wij zijn anders opgevoed ! Aan de familie van de overledenen
  wens ik, heel sterkte in deze donkere dagen.

  @ Damsco

  Eindelijk toon je, je menselijke gedrag, wat ik bijzonder waardeer.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 7. Fam. Wijdenbosch …. veel kracht en sterkte met dit tragisch verlies van John Wijdenbosch { junior} …. zoon van wijlen John Wijdenbosch { landmeter }.


  Maak melding
 8. Ze zijn bespaard van de komende afschuwelijke tijden!! Volgend jaar mensen, volgend jaar. All of us in heel de wereld, wo kka, want die meteorieten gaan afschuwelijk toeslaan!


  Maak melding
 9. R.I.P mijn broer weet nog heel goed dat j tegen een paar jongens in West zij wie aan mijn zusje komt krijgt met mij te maken wat erg dit geen woorden voor love you


  Maak melding
 10. John 3:16 For God so loved the world He gave His only begotten Son (Jesus Christ) that whosoever believed in Him shall not perish but have everlasting live..

  just as every person is destined to die once..its sad that tomorrow is not promised only God know why these precious people had to go so soon…i hope that this tradegy will open the eyes of everyone about how you live your life, what legacy you leave behind as the world turns colder , respectless and heartless and more sellfish everyday…beware and know that the body may perish but your soul live on for eternity ..it’s up to you where you will spend it..
  My condoleances and love goes out to the family and love ones God bless you, i’ll pray for you and i love you..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES