zaterdag, december 9, 2023
HomeFotoGail Eijk presenteert debuutroman 'Tranen voor mijn horizon'

Gail Eijk presenteert debuutroman ‘Tranen voor mijn horizon’

-

Does Travel & Cadushi Tours

TV-persoonlijkheid, radio-omroeper, zangtekstschrijver en auteur Gail Eijk (r) heeft gisteren in Suriname haar debuutroman ‘Tranen voor mijn horizon’ gepresenteerd en gesigneerd. De signeersessie vond plaats in de boekhandel Vaco te Paramaribo.

Het verhaal: Glory Rijker wordt na de dood van haar moeder, met wie zij en haar broers in Nederland woonden, noodgedwongen terug naar Suriname gehaald. Het verlies van haar moeder en de omschakeling naar een totaal ander leven in Suriname zijn van grote invloed geweest op haar verdere leven.

Aanvankelijk lijkt het erop alsof Glory voor galg en rad opgroeit. Ze bewandelt een bijna onwaarschijnlijk pad, op zoek naar de waarheid, de liefde, haar afkomst maar bovenal zichzelf, haar eigen ik. Het pad leidt langs vele wegen in Paramaribo en tal van ingrijpende gebeurtenissen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES