Suriname lid van Extractive Industries Transparency Initiative

7
Suriname lid van Extractive Industries Transparency Initiative

Suriname is woensdag in Oslo (Noorwegen) als officieel lid van de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) toegelaten. Fredrik Reinfeldt, voorzitter van het EITI gaf in zijn welkomstwoord het volgende aan: “We hopen dat de EITI, Suriname zal helpen om ervoor te zorgen dat zijn natuurlijke hulpbronnen worden gebruikt voor de ontwikkeling van het land”.

Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (l), die bij dit bijzonder moment aanwezig was namens Suriname, onderschrijft het belang van de toetreding tot EITI voor de ontwikkeling van ons land. Hij benadrukte het specifieke doel voor ons land: “Ons hoofddoel bij de implementatie van het EITI is het opbouwen van een nationale consensus tussen sociale partners over de ontwikkeling van de mijnbouw industrie ten behoeve van de samenleving.” Op de foto Minister Dodson(L) en dhr. F. Reinfeldt.


7 REACTIES

 1. Ha, ha! Dit is lachen!

  The Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) is a global standard to promote the OPEN and ACCOUNTABLE management of oil, gas and mineral resources.

  Helaas is hier ALLES GEHEIM, nietwaar corruptie Dokson!


  Maak melding

 2. Ik heb niets tegen homofilie; ik zeg ‘een ieder zijn of haar meug’.
  MAAR HET MOET ME GVD NIET OPGEDRONGEN WORDEN.
  Nog even en Suriname kent ook een Par’bo gay parade.


  Maak melding

 3. Het buitenland mag niet bemoeien, met interne aangelegenheden, maar toe-pat-drai oeng dé in het buitenland op de bedeltour.

  Weer het buitenland die moet helpen om de (interne) natuurlijke hulpbronnen winstgevend te maken.
  Hoe je smoel dus aub dicht over het buitenland.

  Dammed!


  Maak melding

 4. Minister Regilio Dodson benadrukte het specifieke doel voor ons land: “Ons hoofddoel bij de implementatie van het EITI is het opbouwen van een nationale consensus tussen sociale partners over de ontwikkeling van de mijnbouw industrie ten behoeve van mij Bouta en paarse gangsters.


  Maak melding

 5. Ik ben al jaren lid van Ajax, maar ik hen nooit één bal mogen trappen voor die club. Zo zal het ook hiermee gaan: groot doen met het lidmaatschap van EITI, maar het resultaat zal 0.0 zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.