Vrouw uit Suriname gepakt met cocaïne in ‘wave’ haar

7

PARAMARIBO/BAHAMAS, 25 mei – Een Guyanese vrouw is aangehouden op de luchthaven van de Bahamas. De dame had op vernuftige wijze pakjes cocaïne gevlochten in haar ‘wave’ (wavy, red.) kapsel. Dat moet in Suriname zijn gebeurd. Opmerkelijk is dat zij zonder problemen voorbij de controle ging op de internationale luchthavens van zowel Suriname als Guyana. Op de Bahamas viel zij wel door de mand.

Mogelijk viel de bijzondere kwaliteit van het wave-werk op. In elk geval vonden de controleurs op de Grand Bahama International Airport de dame interessant genoeg voor een nadere inspectie. Ze werd apart geroepen en er werd een speciale test uitgevoerd op haar ‘haar’. Het resultaat was minstens even interessant. Het bleek om een koerier te gaan die ongeveer een kilogram coke mee zeulde.

Het spul zat keurig verpakt in een bundeltje. Het pakketje was met plakband vastgezet in het kapsel. Een test ter plekke bracht aan het ligt dat het om geen ander spul dan cocaïne ging. De mevrouw werd terstond aan de tand gevoeld. Zij bekende de cocaïne te hebben ingeslagen in Suriname. Haar gokje is dus voor niets gewaagd. Op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname is de controle sinds enkele jaren effectiever.


7 REACTIES

  1. Die bakroe die hat sei bei sig, was terug gekeer vanaf guuyana. Dang op bahaamaa die paket op haar hoof wert sigbaar. As was bakroe gebleefe bei haar, dang niemant hat ontdek.


    Maak melding

  2. Veel drugscriminelen zijn sinds 2010 door de mand gevallen, naast grote ladingen cocaine die zijn onderschept. De paarse misdaadvloek treft ook velen daarbuiten.


    Maak melding

  3. Geld van familie en vrienden vanuit het buitenland voor familie en vrienden Su. In Su feesten zijn erop los. Vrouwtjes worden geronseld om coke te smokkelen…wegen kapot, waterhuishouding verwaarloosd, medicijnen tekort, prijzen stijgen de Pan uit, criminaliteit zegevierd, bedrijven sluiten bij bosjes, mensenrechten wordt vertrapt, etc,etc….wie herkent dit alles uit de jaren tachtig…staatschuld bij miljarden….ongedekte geld bij miljoenen, corruptie niet te stuiten…Boefdraad gaat door met lenen….zo hongerig is de paarse bende.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.