dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoSuriname bij Staatshoofdenvergadering in Saoedi-Arabië

Suriname bij Staatshoofdenvergadering in Saoedi-Arabië

-

Does Travel - naar Suriname

Minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack – Beighle (2de vanuit rechts), heeft zondag namens president Desire Delano Bouterse van Suriname, geparticipeerd in de Arabisch -, Islamitisch -, Amerikaanse Staatshoofdenvergadering, welke in Riyadh (Saoedi-Arabië) werd gehouden.

De uitnodiging gedaan door koning Salman Bin Abdul Aziz Al-Saud van Saoedi-Arabië, was tegen de achtergrond van Suriname’s lidmaatschap bij de Organisatie van Islamitische Samenwerking (OIC).

De Staatshoofdenvergadering had als doel het aangaan van een nieuw partnerschap om radicalisering, extremisme en terrorisme te bestrijden en het bevorderen van tolerantie, co-existentie, veiligheid en stabiliteit.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Ons staatshoofd reist tegenwoordig niet meer over de grens, Suriname was daarom weer eens ‘onthoofd’ op de staatshoofdenvergadering in Saoedi-Arabië. Als onthoofde val je in Saoedi-Arabië gelukkig niet uit de toon.


  Maak melding
 2. @Kakafowru
  Als hij een voet buiten Suriname zet is hij de klos en zit hij de rest van zijn leven samen met zoon Dino in jail. Alleen Guyana was onlangs nog bereid garanties te geven dat Bouterse bij zijn bezoek aan dat land niet zou worden opgepakt en uitgeleverd aan de Amerikanen.
  Ik denk dat hij verder nog alleen bij Obiang uit Equatoriaal Guinee terecht kan hahaha


  Maak melding
 3. Hahaha…. wat een aanfluiten voor de soenieten in Saoedi-Arabie en ook voor de soeniete in Suriname !!! Yildiz zonder
  ” boerka en hoofddoe” !! Mogen de soenitische vrouwen ook naar de begrafenis en moskee der soenieten in Suriname ???


  Maak melding
 4. Hallo, jullie kunnen de komende maand lekker niet eten, he? Is vervelend he? Ook niet drinken he? Waat vervelend nou. Die profeet heeft jullie met allerlei rare dingen opgezadeld he?
  Je hoeft hem niet te volgen hoor. Je kan atheist, buddhist of satanist worden. Keuzes genoeg.


  Maak melding
 5. De Staatshoofdenvergadering had als doel het aangaan van een nieuw partnerschap om radicalisering, extremisme en terrorisme te bestrijden en het bevorderen van tolerantie, co-existentie, veiligheid en stabiliteit.

  Als Trump de banden aanhaalt is dat ok, wanneer wij dat doen is dat belachelijk?


  Maak melding
 6. Heeft daarmee niks te maken. OIC nodigt je uit en als je niet gaat dan draaien ze alle hulpkranen dicht.
  Bovendien is Trump daar orders gaan binnenhalen en Iran tot paria gaan verklaren. Obama heeft hij al tot paria verklaard.


  Maak melding
 7. Dus Trump kan deals sluiten voor de levering van wapens die tegen het “regime van Assad” worden ingezet. Dat is legaal en lovenswaardig en als later blijkt dat dezelfde wapens door IS worden gebruikt tegen het regime van Assad een kleine vergissing maar wel met hetzelfde resultaat alleen een ander doel (letterlijk EN figuurlijk).

  En uiteraard onder de noemer “de paria Iran”

  Maar owe owe als wij daar gaan………..


  Maak melding
 8. Zoals ik eerder zei, geen probleem als Suriname daar gaat. Want als lid van OIC moet je wel gaan, vooral als je aast op leningen. Trump en Suriname hadden beide dezelfde doelstelling. De een is orders gaan binnenhalen en de ander is z’n lening gaan veiligstellen.
  Maar dat men terrorisme gaat aanpakken, no way. Want SA gebruikt terrorisme voor de verspreiding van de Islam en de VS gberuikt terrorisme voor het binnenhalen van grote wapendeals. Trump & Muhammad, no difference!


  Maak melding
 9. Dus dat!

  “Imagoprobleem obstakel diplomatie Suriname

  De informatie is in de ether dat de nieuwbakken minister van Buza in Saoedi Arabie is. Ze zou daar samen naar toe zijn gegaan met de Guyanese delegatie.
  De betreffende dienst van Buza heeft geen melding gemaakt van deze uitlandigheid van de nieuwe Buza-minister.
  De vorige Buza-minister heeft de president vaak vertegenwoordigd op internationale bijeenkomsten, waar de aanwezigheid van staatshoofden wordt verwacht. Van deze aanwezigheid van Buza-ministers in het Midden Oosten is melding gemaakt in de Guyanese media.

  Opmerkelijk op de meeting is dat gesproken is over de wereldwijde dreiging van terreur. De bijzondere omstandigheid bij ons is dat uitgerekend de zoon van onze huidige president in de USA opgesloten zit vanwege een veroordeling voor betrokkenheid bij terrorisme.
  Concreet gaat het om bereidwilligheid, aantoonbaar met handelingen op het bestuurlijk niveau, om niet de eerste de beste organisatie ondersteuning te geven, namelijk de Hezbollah. “
  etc. etc.
  DB 24 mei 2017

  No commend.


  Maak melding
 10. Paarse onderdaan bij Staatshoofdenvergadering in Saoedi-Arabië. Verzoek om leningen zullen niet uitblijven. Niet Suriname, maar de baas der misdadigers en zijn roverheid vol marionetten, die oerdomme idiote debiele paarse idiote aanhangers de macht hebben gegeven om hen uit te buiten en met megaschulden lasten op te zadelen. Zolang ndp aan de macht blijven zolang de paarse kommer en kwel en steeds stijgende berovingen, moorden, drugshandel en armoede. Wo ka


  Maak melding
 11. @ Kevin,

  Je durft tenmintse om het zout te strooien op de slak !! Wat je stelt is juist !!
  De wapens van de Terroristen, rebellen en Isis komen allen van USAen de west Europese bondgenoten.
  In troebel water is het goed vissen !!
  Ook wapens verkocht aan Irak en nu de Saoedie’s !!!!
  Pe-monnie-de-foe-verdien is men blind voor mensen rechten !!


  Maak melding
 12. Vreemd dat de surinaamse pers nooit opmerkingen maakt over de opvallende afwezigheid van Bouterse op staatshoofden vergaderingen waarvoor hij word uitgenodigd.Het is publiek geheim waarom hij niet kan reizen en Suriname moet vertegenwoordigen.Helaas heeft de surinaamse pers de ballen niet om bepaalde vragen te stellen.


  Maak melding
 13. @ Peter

  Surinaamse Pers? Waar dan? ik bedoel je hebt het denk ik over Pers, journalisten die hoor en wederhoor toepassen en die niet politiek getint zijn? Althans niet in hun werk.
  Het is ook publiekelijk geheim dat journalisten worden geweerd bij De West en DWT omdat ze positief schrijven. Dat mag niet men wil alleen negativiteit!


  Maak melding
 14. Breaking News ….. Suriname heeft een nieuw Staatshoofd …. Yldiz Pollack-Beighle. Is Master Killer Bouterse soms AFGETREDEN of misschien stilzwijgend AFGEZET ???

  Master Killer Bouterse durft zijn poten niet buiten onze grenzen te zetten. De ” machtige ” …. soso boto … Master Killer Bouterse is BANG … BANG …. BANG opgepakt te worden. Al die GROTE PAARSE BEKKEN ….. mek’ ding kon, w’ e wakti ding … ten spijt.


  Maak melding
 15. Het is goed dat suriname geen wapen industrie heeft, ze hadden om het even wie wapens geleverd, geld stinkt niet, dus een beetje hypocriet is het wel, als het drugs doet doe je het ook met wapens


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES