Oleta Adams bezoekt Suriname voor optreden

3
Oleta Adams bezoekt Suriname voor optreden

De bekende Amerikaanse soul, jazz- en gospelzangeres Oleta Adams bezoekt Suriname in juni voor het verzorgen van een concert. Ze zal als speciale gast optreden tijdens het gala diner van het culinaire evenement Surinam Airways Fête de la Cuisine. Dit vindt op zaterdag 10 juni in Courtyard Marriott Paramaribo plaats.

Oleta Adams is bij velen bekend van haar grote hit Get There. Wereldwijd verkocht de superster miljoenen albums, ze werd vier keer genomineerd voor een Grammy. Haar nieuwste tevens negende cd Third Set werd in februari uitgebracht.

Het culinaire evenement Surinam Airways Fête de la Cuisine wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en vindt van 4 tot en met 10 juni plaats.

- Advertentie -

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.