zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameOppositie verwacht duizenden Surinamers op protestbijeenkomst

Oppositie verwacht duizenden Surinamers op protestbijeenkomst

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 mei – De protestmanifestatie in het hoofdkwartier van de Nationale Partij Suriname, NPS, moet een massademonstratie worden. Dit stellen de politieke partijen die meedoen. De VHP, NPS, PL, Abop en DOE zijn er van overtuigd dat een grote massa op de been kan worden gebracht. De crisis waar het om begonnen is, knaagt nog gretig aan het materiële vermogen van de meeste Surinamers. Dat wordt de regering Bouterse aangewreven.

Daarom ook moet met luide stem stelling worden genomen. Het gaat niet alelen om slecht financieel beheer, maar ook platte corruptie. “Suriname is voor miljoenen benadeeld, terwijl de president zich bij herhaling heeft uitgesproken tegen corruptie en dat hij alles in het werk zou stellen om dit euvel te bestrijden”, stelt DOE. Deze politieke partij heeft zich pas recentelijk aangesloten bij het lijfelijk protest.

Keus is er niet, omdat de crisis maar om zich heen blijft grijpen. “Er gaan bedrijven failliet en er zijn helaas ondernemers die naar landen vertrekken met een stabiele economie. Guyana is voor sommigen een goed alternatief, evenals Colombia en Costa Rica”, stelt DOE. Het protest wordt vanuit alle delen van het land ondersteund. Sommige partijen hebben al opgeroepen tot het aftreden van de hele regering.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

48 REACTIES
 1. De Financieel-economische situatie treft iedere Surinamer. de oorzaak hiervan is DDB en de gangsters. Daarom moeten alle Surinamers die de gevolgen ervan aan de lijve ondervinden meedoen met deze demonstratie.

  De politiek bemoeit met alle Surinamers en de vuile politiek die DDB sinds 25 februari 1980 tot heden voert treft het hele land en alle Surinamers.

  Het gedrag van ddb en gangsters is vele malen erger dan die van kolonisten waren tijdens de slavernij, contractperiode.

  Ik kijk en volg het met verbazing dat deze lijders zo wreedaardig, bloeddorstig, meedogenloos zijn tegen over mensen die op hen lijken.

  Waar komt dat wreedaardig gedrag van hen vandaan.

  Time4Change!

  Wie niet meedoet, heeft geen recht van praten en moet ook niet klagen dat die het moeilijk heeft financieel- economisch in zijn leven.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. Ja voor land en volk die nu pas wakker zijn er is geen tijden meer om nog om te kijken . iedereen weet het nu er is maar een man die suriname naar de afgrond heeft gebracht . voor allen die voor suriname heeft gewerkt . staan jullie nu op en voor de nakomeling . bouta blijf niet aan om niet opgepakt te worden en het volk naar de afgrond helpen . ben een man stap op nu het nog kan. en neem mevrouw simons mee. aub dank u .


  Maak melding
 3. Niet alleen Katrijntje Simons, maar ook die paarse jaknikkers in de Dna zoals die profeet van Misikaba, opa Bouva, Misleider Abdoel, en al die fossielen op het kabinet, en niet te vergeten Boefdraad, zij allen zijn medeplichtig aan de situatie in dit land, allemaal berechten en opsluiten.


  Maak melding
 4. Wie kunnen zich nog de dagen kunnen herinneren in mei, juni of juli 1999? Ongeveer tachtigduizend protesteerden tegen het pragmatisch wanbeleid van lulleke Wijlenbos, een der huidige adviseurs en boeven, toen was Alibuksbaba ook minister, nu paarse adviseur van misdadiger president didibri. Wo ka als men blijft zwichten voor deze oude paarse slappe lullen met een grote lege kop. Het volk moet massaal de straten op om deze vervloekte paars corrupte roverheid olv van een criminele bendeleider wiens zoon en stiefzoon naast vele oerdomme aanhangers verworden misdadigers zijn. Vrees niet voor didibri en trawanten, maar vrees de Waarheid en Gerechtigheid. Haat de leugen en het onrecht veroorzaakt door ddb en co. dankzij een zeer slecht paars misdadig verdoemd volk, de ndper’ s.


  Maak melding
 5. Ik hoop niet dat Somo, de grondrover, de mol van Desie is binnen deze protesterende politieke partijen !! Vanwaar komt hij met het “gratie” voorstel ?? Zeker ingefluisterd door barbamang !!

  Zelfs Carl, de Judas, heeft zich aangesloten !! “Boer pas op je ganzen” !!


  Maak melding
 6. Nog een “konijn” uit de Hoge Hoed van Bouta :
  IMF-samenwerking opgezegd,dus de IMF-voorstellen zijn van tafel !!
  De opositie heeft het nakijken. Dit onderwerp kunnen ze niet meer hanteren tijdens hun protest demonstratie ! A kil konie sref-srefie !!


  Maak melding
 7. Het grote feest van de monsters op Groen Jarie. Eten en drinken, njang en dringie als lokkertje om een massa bijeen te hosselen. Deze rioolratten schromen er niet voor om stoffige slogans uit de oude doos te halen. Het wordt een grote familie shows met eten, drinken en marihuana in overvloed. En als de massa bezopen en high is zullen zij de straat opgestuurd worden om de confrontatie met de ordehandhavers uit te lokken. Ik geef de politie het advies om er hard op in te rammen als deze zombies ‘ the red line ‘ overschrijden.


  Maak melding
 8. Met deze paarse bende aan de macht heeft per gezin in Suriname een schuldenlast van 90.000 SRD. Misschien moet deze moordenaar toch maar gratie krijgen en oprotten. In het buitenland behalve de paar landen als Cuba en Venezuela kan hij onderdak vinden. Niet in Europa en landen die een uitleveringsverdrag met Nederland hebben. In Su zal hij als kankerlijder wegkwijnen en misschien nog kunen meemaken hoe de oppositionele partijen met uitzondering van PL en ABOP het land weer tot bloei brengen. Weg met de vernietiger van Su.


  Maak melding
 9. De meeste Suries denken zoals jij, zij hebben massaal Bouta gestemd. Deze regering is democratisch gekozen. Suries houden van Bouta dus al gaan ze pinaren het maakt hun niet uit. Ze doen het voor Bouta.
  Die kleine groep verstandige Surinamers gaan niks kunnen bereiken met hun protest.


  Maak melding
 10. Ai RobG
  Zo kennen wij je weer. Herkenbaar geluid die je in het pikkedonker naadloos brengt naar RobG.
  Man man man kun je niets anders dan zo je gif spuwen. Je kunt beschaafd doen tegen anderen. Als je dat niet kunt dan gewoon wegblijven met deze slogans van je.

  Dat frustreert is één ding maar dat je beschamend overkom als mensen hun democratisch recht willen uitvoeren is zwak heel erg zwak


  Maak melding
 11. Bijkans de helft van het Surinaamse volk verblijft buiten Suriname met name in Nederland en ook elders ter wereld. Het massa protest tegen Bouterse vindt vandaag plaats in Groendjarie. Laat daarom vandaag van waar ook ter wereld
  als tegenstander van Bouterse ook uw stem horen op deze site.


  Maak melding
 12. Allemaal STEMMINGMAKERIJ.

  Een ECONOMIE opbouwen en/of herstellen doe je met z’n allen. De oppositie onder LIJDING (let op: geen leiding) van hun RACISTISCHE MATADOR de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij en haar NOODGEDWONGEN MEELOPER en STIEFBROER de NPS – Na Poor Sani, zijn NOG STEEDS bezig met hun TRAUMA-VERWERKING van 25 MEI 2015. Met alle gevolgen van DIEN moet het VOLK voor HUN KARRETJE worden gespannen.

  De VHP – de Valse Hoop op Paé-partij dacht de SURINAAMSE economie in haar BAN te hebben en dacht met alle GEMAK van de wereld SABOTAGE te kunnen plegen in SURINAME, waar het de economie betreft. Maar HELAAS, het is ze NIMMER gelukt maar zijn ze BEDROGEN uitgekomen. Wat wel GELUKT is, is dat hun BEDRIJVEN het ONDERSPIT hebben moeten delven. Het zijn de BLOEDZUIGERS van Suriname, de RACISTISCHE LUI uit de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  De heer Carl Breeveld is een ZEER INSTABIELE en NAÏEVELING binnen de Surinaamse politiek. Een politicus?? die het woordje OVERLEVEN als GEEN ANDER weet te illustreren. Zijn politieke makker Dodson binnen de SURINAAMSE REGERING zegt hem MINDER dan de VOORNAMELIJK RACISTISCHE lui uit de oppositie, in het bijzonder uit de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  Breeveld heeft het over het failliet gaan van bedrijven, alsof het een ONLOGISCHE ZAAK betreft. FAILLISSEMENTEN zijn ONOVERKOMELIJK bij het op ORDE brengen van de ECONOMIE. Een Carl Breeveld die zo graag naar Nederland kijkt, MISLEIDT met zijn uitspraken over faillissementen het SURINAAMSE VOLK. Tijdens de Economische CRISIS in Holland die zeker ZEVEN jaar geduurd heeft zijn er MINSTENS ZEVENTIG-DUIZEND bedrijven FAILLIET GEGAAN in Holland. Dit soort VOORBEELDEN zouden niet ONGEPAST zijn, maar INTEGENDEEL zeer REËEL om deze aan te halen en het SURINAAMSE VOLK op te wijzen.

  Wat de REGERING Bouterse/Adhin nu doet is op de MIDDEL – zowel LANGERE TERMIJN, zeker goed voor SURINAME.

  Gaat u googlelen, dan zult u zien wat een ECONOMISCH HERSTEL(LEN) teweeg brengt.Nederland is het SCHOOLVOORBEELD daarvan. GOOGLENEN de periode FAILLISSEMENTEN periode 2008 t/m 2015.

  De Nederlandse ECONOMIE, doorgaans eer ZEER STABIELE ECONOMIE heeft het aan DEN LIJVEN moeten ondervinden, laat staan een Suriname, waar het de ECONOMIE en DERGELIJKE betreft, nog een HEEL LANGE WEG te gaan heeft. Vooral waar har VOORNAME INKOMSTENBRONNEN AARDOLIE, GOUD en zo u wilt, ook BAUXIET het qua WERELDMARKTPRIJZEN te VERDUREN hebben.

  We LEVEN ANNO 2017, de in Suriname zich NOEMENDE oppositie behoort oppositie te voeren zoals het HOORT vandaag de dag en NIET met PRAATJES en EMOTIES een VOLK MISLEIDEN maar ook met GEDEGEN ONTWIKKELDE VISIE het volk tegemoet treden.

  Om te VERWIJTEN en als enig DOEL, de BEDEL-STAP richting Nederland VOORBEREIDEN om de HAND te komen OPHOUDEN, is GEEN oppositie VOEREN, maar het SURINAAMSE VOLK die NU, VELE MALEN WIJZER is, TOCH trachten te BESODEMIETEREN. Het zal deze ZELFDE oppositie ERG DUUR komen te staan.

  De REGERING Bouterse/Adhin moeten daarom VASTHOUDEN aan hun BELEID en deze FUNDAMENT-LOZE, LEUGENACHTIGE en BEDRIEGLIJKE oppositie NIMMER de kans geven zich onder VALSE VOORWENDSELEN in het MACHTSCENTRUM van SURINAME te WANEN noch BEGEVEN. DAN zal de PRIJS voor het SURINAAMSE VOLK, ZEER HOOG zijn.

  Het SURINAAMSE VOLK heeft 25 MEI 2015, MASSAAL AFSTAND gedaan van de op RACISTISCHE BASIS gevoerde politiek. Dat BEHOORT met alle ten dienste staande MIDDELEN worden VERDEDIGD, KOSTE wat KOST.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 13. Allemaal STEMMINGMAKERIJ en MISREKENING!

  Een ECONOMIE opbouwen en/of herstellen doe je met z’n allen. De oppositie onder LIJDING (let op: geen leiding) van hun RACISTISCHE MATADOR de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij en haar NOODGEDWONGEN MEELOPER en STIEFBROER de NPS – Na Poor Sani, zijn NOG STEEDS bezig met hun TRAUMA-VERWERKING van 25 MEI 2015. Met alle gevolgen van DIEN moet het VOLK voor HUN KARRETJE worden gespannen.

  De VHP – de Valse Hoop op Paé-partij dacht de SURINAAMSE economie in haar BAN te hebben en dacht met alle GEMAK van de wereld SABOTAGE te kunnen plegen in SURINAME, waar het de economie betreft. Maar HELAAS, het is ze NIMMER gelukt maar zijn ze BEDROGEN uitgekomen. Wat wel GELUKT is, is dat hun BEDRIJVEN het ONDERSPIT hebben moeten delven. Het zijn de BLOEDZUIGERS van Suriname, de RACISTISCHE LUI uit de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  De heer Carl Breeveld is een ZEER INSTABIELE en NAÏEVELING binnen de Surinaamse politiek. Een politicus?? die het woordje OVERLEVEN als GEEN ANDER weet te illustreren. Zijn politieke makker Dodson binnen de SURINAAMSE REGERING zegt hem MINDER dan de VOORNAMELIJK RACISTISCHE lui uit de oppositie, in het bijzonder uit de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  Breeveld heeft het over het failliet gaan van bedrijven, alsof het een ONLOGISCHE ZAAK betreft. FAILLISSEMENTEN zijn ONOVERKOMELIJK bij het op ORDE brengen van de ECONOMIE. Een Carl Breeveld die zo graag naar Nederland kijkt, MISLEIDT met zijn uitspraken over faillissementen het SURINAAMSE VOLK. Tijdens de Economische CRISIS in Holland die zeker ZEVEN jaar geduurd heeft zijn er MINSTENS ZEVENTIG-DUIZEND bedrijven FAILLIET GEGAAN in Holland. Dit soort VOORBEELDEN zouden niet ONGEPAST zijn, maar INTEGENDEEL zeer REËEL om deze aan te halen en het SURINAAMSE VOLK op te wijzen.

  Wat de REGERING Bouterse/Adhin nu doet is op de MIDDEL – zowel LANGERE TERMIJN, zeker goed voor SURINAME.

  Gaat u googlelen, dan zult u zien wat een ECONOMISCH HERSTEL(LEN) teweeg brengt.Nederland is het SCHOOLVOORBEELD daarvan. GOOGLENEN de periode FAILLISSEMENTEN periode 2008 t/m 2015.

  De Nederlandse ECONOMIE, doorgaans eer ZEER STABIELE ECONOMIE heeft het aan DEN LIJVEN moeten ondervinden, laat staan een Suriname, waar het de ECONOMIE en DERGELIJKE betreft, nog een HEEL LANGE WEG te gaan heeft. Vooral waar har VOORNAME INKOMSTENBRONNEN AARDOLIE, GOUD en zo u wilt, ook BAUXIET het qua WERELDMARKTPRIJZEN te VERDUREN hebben.

  We LEVEN ANNO 2017, de in Suriname zich NOEMENDE oppositie behoort oppositie te voeren zoals het HOORT vandaag de dag en NIET met PRAATJES en EMOTIES een VOLK MISLEIDEN maar ook met GEDEGEN ONTWIKKELDE VISIE het volk tegemoet treden.

  Om te VERWIJTEN en als enig DOEL, de BEDEL-STAP richting Nederland VOORBEREIDEN om de HAND te komen OPHOUDEN, is GEEN oppositie VOEREN, maar het SURINAAMSE VOLK die NU, VELE MALEN WIJZER is, TOCH trachten te BESODEMIETEREN. Het zal deze ZELFDE oppositie ERG DUUR komen te staan.

  De REGERING Bouterse/Adhin moeten daarom VASTHOUDEN aan hun BELEID en deze FUNDAMENT-LOZE, LEUGENACHTIGE en BEDRIEGLIJKE oppositie NIMMER de kans geven zich onder VALSE VOORWENDSELEN in het MACHTSCENTRUM van SURINAME te WANEN noch BEGEVEN. DAN zal de PRIJS voor het SURINAAMSE VOLK, ZEER HOOG zijn.

  Het SURINAAMSE VOLK heeft 25 MEI 2015, MASSAAL AFSTAND gedaan van de op RACISTISCHE BASIS gevoerde politiek. Dat BEHOORT met alle ten dienste staande MIDDELEN worden VERDEDIGD, KOSTE wat KOST.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 14. Stel niet teleur surinamers.!!Kom samen en laat dit de einde betekenen van de ndp en haar lijders en volgelingen!!
  Bouta hoort in de gevangenis thuis !!
  Doe mee !!!


  Maak melding
 15. @Do the wrong thing
  Hou je mond jij idioot.Jou lijder is een bedelaar!Hij schaamt zich niet om geld te bedelen aan landen die hem zodoende kunstmatig als lijder in tact moeten houden! Heb jij nagedacht hoe alles terugbetaald moet worden want de leningen die je baasje a la do sluit zijn geen donaties of schenkingen!
  Zelfs mijn arme dalits familie in India zegt aan je baasje ..kom hier miljoenen dollars ophalen…kom halen !!
  De arme landen en zijn dictators waarmee je baasje bevriend is ga je niet horen herhalen wat de arme dalits van India zeggen….kom halen ..is hier…


  Maak melding
 16. Gelukkig dat Suriname een echte Volks President heft.
  Oppositie mag protesteren tot 2020, want jullie hebben toch niks te doen.
  Demostratie van vandaag betekent uitsluitend dat Chan een waardeloze President wil worden en Mathoera een toffee First Lady wil zijn.
  We gaan nog voor 5.


  Maak melding
 17. You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

  Wie niet met de politiek bemoeit moet wel weten dat de politiek wel met jouw bemoeit.

  Ontwaak Surinamers en laten jullie zien hoe sterk jullie zijn door massaal aan deze demo mee te doen. If A moes Bosz, Mik a bosz. Wees geen lafaard. Velen hebben hun leven reeds gegeven voor een rechtvaardige strijd en voor de democratische rechtsstaat.

  Aan het Surinaamse Volk
  Get up, stand up, stand up for your rights!
  Laat zien dat Suriname niet een dicatuur is, maar een democratische rechtsstaat met een grondwet, met rechten en plichten en Internationale Verdragen, Mensenrechten, Vrijheden, recht: verenigen, van vergaderen, demonstreren, een eigen mening, enz, enz.

  Time4Change!

  Leve:
  – het Surinaame Volk
  – de democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van de republiek Suriname,
  – mensenrechten,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 18. Ik hoop van harte dat deze protestmanifestatie druk bezocht wordt, enkel maar om een statement te maken naar deze (wan)beleidsmakers met aan het hoofd onze moordverdachte en een tot 11 jaar veroordeelde Drugs crimineel.

  Het zal niet veel uitmaken maar dan is in iedergeval het startschot gegeven voor massa demonstraties.

  Sranang mang: blijft niet thuis!!


  Maak melding
 19. Do the RIGHT thing!
  Allemaal STEMMINGMAKERIJ en MISREKENING!
  ****************************************************************
  OPROTTEN …. @To the WRONG { moet zijn WORONG = ONDERKRUIPER } thing …. ben je wakker ge…pt ???
  Je hebt al die tijd voor straf { joe griedie daarom } in Master Killer Bouterse ….. zijn g.t …. gelegen.

  Joe boy …. @ TtWt …. je lult in de ruimte …. weet je ?… een kindje van de Prakiki Peuter School heeft meer verstand.

  @ TtWt …. Diabolos …. wat je te vertellen hebt … slaat nergens op …. is ROMMEL en nogmaals ROMMEL !!!

  Je haat de VHP omdat je nu al weet dat je niet voor een 2de keer om steun kan komen bedelen. Ze gaan je wegjagen … believe me !!!! Ga werken … klootzak …. steek je lange vingers { foefoer’ finga } in de vruchtbare Sur. bodem. Dat doen o.a. onze VHP broeders en zusters …. het zijn eerbare landgenoten.

  @ TtWt …. laat jou president …. Master Killer Bouterse ….. vandaag/morgen …. Nieuwe Verkiezingen uitschrijven …. niet lullen ! …. doen!

  De NPS moet gevrijwaard worden van Schorems … Abanies …. DIEVEN ….. afkomstig uit de NATIONALE DIEVEN PARTIJ!


  Maak melding
 20. Die Bouta interesseert me geen reet; daarmee heb ik niet gezegd dat die ellendelingen van de oppositie mij interesseren.
  Met name Somo en Lonny kunnen wat mij betreft samen met Bouta aan het schavot. Opruimen die troep.


  Maak melding
 21. Robg@
  Het grote feest van de monsters op Groen Jarie. Eten en drinken, njang en dringie als lokkertje om een massa bijeen te hosselen
  Robg je praat uit ervaring je hebt het allemaal al meegemaakt hé, rijst met zoute vis djogo, het is net een film, alleen een andere kleur, de tijd zal leren, maar we kunne zeggen wat we willen, de bouta doctrine werk perfect voor Lager opgeleiden.
  En het stemVee.iemand met een beetje norm bezet haakt hier meteen af. Kriptisch gesproken waar is die heli gebleven


  Maak melding
 22. Do the RIGHT thing!@
  Dingen aankaarten die ter zaken doen, en stop met snuiven, ook met grootte letters schrijven, gefrustreerde kikker, je hebt een fantasie rijke geest, dat dan weer wel, het verbergt niet veel jammer.


  Maak melding
 23. Een wijs magistraat voedt zijn volk op en een verstandige man voert een ordelijk beleid.
  Zoals de magistraat van het volk is, zo zijn ook zijn ambtenaren; zoals de bestuurder van de stad is, zo zijn ook al haar bewoners.
  Een onbekwame koning richt zijn volk te gronde en een stad wordt een bewoonbaar oord door het verstand van zijn bestuurders.

  Helaas voor al die oerdomme paars verarmde debiele dwaze idiote aanhangers van bouta. Ai mek deng a.


  Maak melding
 24. Jojo, de strategie van het verdeelde Front laat veel te wensen over. En als er een eenheid is in de gelederen van het Front dan is het een op amateuristische wijze in elkaar geknutselde eenheid. Het liefst zie ik deze fake eenheid van het Front letterlijk imploderen.

  Ha,ha, moet je die Henry horen. Hij hoopt dat de vreetbijeenkomst van het Front druk wordt bezocht. Ik adviseer hierbij de vele NDP-ers om ook naar deze vreetbijeenkomst te gaan en dat zij gratis hun buik vol eten. De NDP-ers moeten wel voorzichtig zijn met de ongeleide Front-jihadisten die een hekel hebben aan de satire die wij van deze vreetbijeenkomst gaan maken.

  Haco, wat denk je te nuttigen bij deze Front vreetbijeenkomst. Rijst met pom of een snel gedraaide bamie of nassie of liters illegale daroe? Denk aan je gezondheid. Als ik in Suriname woonde zou ik ook naar deze bijeenkomst gaan en undercover genieten van de catering van het Front. Neem ¨ met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ¨ van mij aan dat meer dan de helft van de aanwezigen de bijeenkomst bezoekt om gratis te vreten en te drinken. De zogenaamde protestactie is gedoemd om te mislukken. Het zet geen zoden aan de dijk. Het breekt alleen jullie imago af.


  Maak melding
 25. Demonstreer voor goed onderwijs en medische zorg.
  Demonstreer voor een goed geweten en een rein hart
  Demonstreer voor het bieden van hulp aan minderbedeelden
  Demonstreer voor het schoonmaken van huis en erf
  Demonstreer voor het recht om behulpzaam te zijn.
  Demonstreer voor zelf reflex dan is de rest opper best.


  Maak melding
 26. Robg@
  Zoals gewoonlijk weer geen antwoord op de vraag, paars heeft ervaring met vreet en drank partijen, zou Jij toch moeten weten, zo kregen ze stemmen (stemvee)!!!!!!!! Paars manipuleren, maanden bezig geweest met stemmen tellen door analfabeeten heli plotseling verdwenen, je weet je aardig te verweren daar Amsterdam Zuid Oost, je begint zo langzamerhand zielig te worden, lekker veilig in NL


  Maak melding
 27. RobG

  Zoals de waard is vertrouwd deze zijn gasten. Ocer trekt geen mensen meer met rijst bruine bonen en zoutvlees.

  Bij de manifestatie van vandaag was er een gratis eten en drinken. De mensen kwamen ordelijk en uit zichzelf.

  U kunt de foto’s en stream wel vinden om te bewijzen dat u er weer eens goed naast zat.


  Maak melding
 28. Zo dat was t dan. Protest bijeenkomst is voorbij.
  NDP gaat verder met lenen en ruïneren van Suriname.
  En het volk draait zn kont ..


  Maak melding
 29. Als je verandering Wilt moet je niet verlegen zijn om een vergunning om te protesteren. Noem het geen vreedzame protestmanifestaties meer maar vreedzame geweldloze volksopstand tegen armoede en verkwisting c.q wanbeleid en corruptie op alle gebieden van de samenleving. Je hebt toch geen vergunning nodig om een bende boeven onder leiding van een moordenaar en drugsveroordeelde crimineel te verjagen.


  Maak melding
 30. Jojo,

  De vijf politieke partijen hebben enkele honderden dwazen op de been gebracht. De cabareteske voorstelling van VHP/NPS/PL/DOE en ” We zijn moe ” is voorbij. De mensen hebben hun buikje vol gegeten en genoten van de drank. Ze zijn daarnaast getrakteerd op veel slechte proza, slechte spreuken en slechte gezegden die nergens opslaan.Ook de goden die in de toespraken zijn aangehaald om de NDP te straffen hebben hen laten stikken.De goden staan echt niet te trappelen van ongeduld om de oppositie een handje te helpen. Het geheel doet me ook denken aan een komische campingconcert met artiesten die nooit van hun leven zullen doorbreken in de serieuze showbis wereld.

  Jojo, gij leert het nooit af om feiten te verdraaien. Gij moet gewoon van afblijven. Uw verdraaiingen zijn doorzichtig. De NDP mag eten serveren voor de verre reizigers die vanuit Kwamalasamutu, Alapadu, Kassi Kassima en andere verre oorden naar Paramaribo reizen om bijeenkomsten van de NDP te bezoeken.


  Maak melding
 31. @ RobG …. je bent een ondankbare kakkerlak. @ Jojo heeft je kosteloos kennis bijgebracht … ondankbare kakkerlak … ben je dat vergeten ??? Nu betichtig je de zeer gespecteerde @ Jojo van het verdraaien van feiten.

  Persoonlijk heb ik van nabij meegemaakt de Vreet en Drink partijen in Ocer. Ik heb goddank nooit mee gedaan …. bang voor Coca in het eten en drank … want de Ocer gasten zijn Drugsrecidivisten.

  @ RobG … jij zit op je droge r..t in de Bijlmer … uit je b.k te kwijlen. Op deze site maak je totaal geen indruk … je bent slechts één verworpene der aarde.


  Maak melding
 32. RobG
  Ik ben in die verre oorden geweest. Uit die verre oorden komt er hus niemand naar Ocer voor welke manifestatie dan ook.
  U draait als een Tol


  Maak melding
 33. @muilezel………! Was jij ook aanwezig bij het clownske gedoe in bolwerk Groen Jarie? Jij hebt samen met Jojo die op dat moment op afstand verbleef gretig geconsumeerd van de gebakken lucht. Ik ben een realist. De oppositie wekt de indruk dat zij een zeer grote suikeroom achter de hand hebben die hen financieel gaat steunen zodat er volop weer gevreten en gefeest kan worden. De oppositie kan niet eens met een realistisch economisch plan voor de dag komen om het volk ervan te overtuigen dat hun aanpak binnen 1 a 2 jaren het gewenste resultaat oplevert.


  Maak melding
 34. Jojo, de oppositie wekte de indruk dat op de zaterdagmiddag wanneer velen vrij zijn wel zeker 50.000 mensen zouden opdagen. Het waren slechts enkele honderden.Een zeer zware teleurstelling voor kamp Front.


  Maak melding
 35. @RobG, ik weet niet zeker, maar ik krijg het gevoel dat je narcistische trekken hebt.
  Kan je wel tegen jou verlies????

  Ik weet ook dat je toen dichtbij Bouterse stond en als je met hem hebt gegeten is het moeilijk hem de waarheid te vertellen.

  -Volgens mij heeft @Jojo NOOIT aangegeven dat hij van de front is. @Jojo geeft alleen de feiten en een goede analyse weer en misschien kun je daar niet tegen.


  Maak melding
 36. @Robg
  Hahahahahahaha helemaal gelijk heb je . Ik heb zelfs 50euro verdiend door een weddenschap die ik aangegaan ben. Ik heb van te voren gezegd dat dit volk niet zal komen opdagen . Ik zei tegen mijn mattie dat ik hem 50 euro geef als de ze 3000 man op de been krijgen . Niet omdat ik eens ben met het beleid dat gevoerd wordt,maar omdat het meer zo makkelijk te pakken is . En je kan zeggen wat je wil ,maar de regering is ook slimmer geworden.
  Als je de regering weg wilt moet je met feiten komen. En omdat het tegenovergestelde gebeurd ontmaskert Limbo de meeste gasten . Hij komt met bewijzen. Ook al weet zelfs ik dat niet alles wat hij zegt juist is .


  Maak melding
 37. NDP is LIMBO en BOUTA.
  Zolang die er zijn zullen ze altijd boven de 15 zetels halen denk ik . Zelfs in 2020 denk ik dat ze meer dan 15 halen .


  Maak melding
 38. PARAMARIBO – Maisha Neus die de afgelopen weken vaker heeft opgeroepen tot protest tegen het beleid van prseident Bouterse gaat voorlopig stoppen met demonstreren. Dit onthult ze in het Zondagsnieuws van Radio 10.
  Neus wil zich weer richten op wat zij zelf noemt belangrijke zaken, waaronder haar studie. “Ik neem even een lange pauze om mijn meer te focussen op het geen dat belangrijk is. Mijn studie, werk en mijn leven”.
  Ze was zaterdag ook aanwezig  bij de protestbijeenkomst van de oppositionele partijen in Grun Dyari. “Toen ik in de gaten kreeg dat het meer een vorm van massemaeeting was waarbij een dominee en pandit spraken, veliet ik de plaats en begaf me toen naar het Onafhankelijkheidsplein”, aldus Neus.


  Maak melding
 39. Maro
  @do the right thing
  Helemaal gelijk heb je.

  zondag 21 mei 2017 om 22:08 uur.

  Maro
  @Robg
  Hahahahahahaha helemaal gelijk heb je . Ik heb zelfs 50euro verdiend door een weddenschap die ik aangegaan ben. Ik heb van te voren gezegd dat dit volk niet zal komen opdagen . Ik zei tegen mijn mattie dat ik hem 50 euro geef als de ze 3000 man op de been krijgen . Niet omdat ik eens ben met het beleid dat gevoerd wordt,maar omdat het meer zo makkelijk te pakken is . En je kan zeggen wat je wil ,maar de regering is ook slimmer geworden.
  Als je de regering weg wilt moet je met feiten komen. En omdat het tegenovergestelde gebeurd ontmaskert Limbo de meeste gasten . Hij komt met bewijzen. Ook al weet zelfs ik dat niet alles wat hij zegt juist is .
  ********************************************************************
  Een imbiciel … @ Maro … heeft zich gemeld. Woont in Nederland …. heeft € 50.- gewed …. is niet eens met het beleid …. volk makkelijk te pakken … regering slimmer geworden … oppositie komt niet met feiten … Limbo ontmaskert de meeste gasten …. komt met bewijzen die niet altijd juist zijn.

  @ Maro … geesteszieke @ RobG …. en @ Wrong thing … hebben vanuit Nederland nauwkeurig geteld hoeveel mensen op de meeting in Grun Dyari geweest zijn.

  Rest ons deze patjakkers dragen voor de Nobelprijs voor Onozelheid en een Eredoctoraat in Burikikunde.


  Maak melding
 40. @Mul
  Ik begrijp helemaal niet waarom je het zo persoonlijk neemt.
  Ik heb slechts aangegeven dat je met deze geringe massa de regering niet naar huis kan sturen.
  Zelfs jij weet dat ik gelijk heb wat dat betreft.
  Mul ik baseer mijn uitspraken op feiten.
  Ik ben ook geen boutist of frontis of hoe ze ook genoemd worden. Ik bekijk de situatie vanuit nederland.
  Niet omdat ik anders denk moet je mij of anderen gelijk afschilderen als idioten enz.
  Het is juist goed over dit soort zaken te discuseren .
  Maar ik heb gemerkt dat men hier op waterkant gelijk gaat schelden als je een andere mening hebt.
  Zelf als het over voetbal gaat ,moet je de reacties zien.
  Triest voor woorden.
  Nogmaals Mul ik heb geen politieke kleur. Voor mij is het zeker dat het de komende 20-30 jaren niet goed komt met Suriname zolang wij niets aan de coruptie doen.
  En ieder bevollkingsgroep doet hieraan mee.
  Tijdens Front periode waren het de vhp-ers en Pl-ers die grote lappen grond en concessies gestolen of geeigend hebben . Nu tijdens deze regering zijn het de NDP-ers en vrienden die hetzelfde doen.
  Dus ik hoop dat je nu begrijpt waarom ik zeg dat het niet zal goed komen de komende 20 jaren.
  In su wordt je vanaf je kinderjaren geleerd”pe je wroko ,drape ju mu njang”
  Ook het feit dat we alles gratis willen .
  Een land leeft van de belasting inkomsten, maar in Suriname wordt er weinig tot geen belasting betaald.
  Voorbeeld: Mijn broer heeft daar in Su een Car centre en heeft vorig jaar totaal 72 auto’s verkocht en kreeg een belasting aanslag van 3600SRD.Terwijl hij naar eigen zeggen meer dan 100 maal zoveel was .
  Is dit dan normaal? Ik ken 2 mensen die bij de belastingdienst gewwon rijk worden en niemand die het ziet.
  Dit allemaal kan mij zeer pissg maken .
  Hoe wilt u dat de staat inkomsten heeft?
  Regering na regering diot er niets aan om deze boeven aan te pakken. Maar grotendeels ligt de fout bij de bevolking zelfs.
  Let op alle dna leden ,ministers, regeringsadviseurs enz.
  Ze zijn van de een op de andere dag rijk geworden.
  Voorbeeld:
  Derryl Boetoe rijd in een auto die hij nooit met zijn salaris gekocht kan hebben.
  Jogi die nu multi miljonair is dankzij de gronden.
  Belfor die opeens een Carcentre heeft
  En zo kan je doorgaan.
  Maar niemand die zich afvraagt hoe die gasten opeens rijk geworden zijn .

  Mul graag uw


  Maak melding
 41. Maro….sssssssssssssst niet te hard, je houdt mensen een spiegel voor, dat hebben ze niet graag. Want dan meten ze de hand in eigen boesem steken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES