Oliemaatschappij doneert medisch apparatuur AZP

7
Oliemaatschappij doneert medisch apparatuur AZP

De Maleisische oliemaatschappij Petronas heeft vorige week medisch apparatuur ter waarde van US$ 200.000 overhandigd aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), ten behoeve van de Spoed Eisende Hulp (SEH) afdeling. Dit jaar heeft Petronas haar vijfde donatie gedaan aan het AZP. De totale schenking aan het hospitaal bedraagt US$ 599.000.


7 REACTIES

 1. wat bouta allemaal niet heeft bereikt heeft in deze 40 jaar
  en trots dat we zijn
  wel een bedankje aan maleisische olie maatschappij.


  Maak melding

 2. Hallo Sariman,

  Je hebt gelijk wat betreft werknemers en ja gelukkig profiteert Suriname er ook van. In Nederland heeft voormalige Hoogovens bedden “gekocht” in het Rode Kruis Ziekenhuis voor als er iets gebeurt met haar werknemer(s). Grote multinationals doen dit allemaal en het bedrag komt ook ten goede aan het hospitaal, men betaald een extra bedrag voor een bed.


  Maak melding

 3. De Maleisiërs zijn er onlangs achter gekomen dat Surinamers de meest waardevolle hersenen hebben van de homo sapiens, nog meer waard dan die van Amerikanen, Zwitsers, Japanners etc. Waarschijnlijk gaan ze ook apparatuur leveren om hersenoperaties uit te voeren.

  Voor de mensen die zich afvragen waarom de Surinaamse hersenen zo waardevol zijn: ze zijn nog nooit gebruikt!


  Maak melding

 4. Nu begrijp ik waarom de import olifaten zo hard toeteren.

  Inmiddels al US$ 599.000 import misgelopen door schenkingen…Ja dan pinaar je wel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.