woensdag, februari 28, 2024
HomeFotoCubaanse ambassadeur in Suriname bij minister

Cubaanse ambassadeur in Suriname bij minister

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Cubaanse ambassadeur in Suriname, Manuel Rubido (l), heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Eugene van der San van Justitie en Politie (r). Manuel heeft de aandacht van de minister gevraagd om te werken aan een uitleveringsverdrag tussen beide landen.

De laatste tijd komen steeds meer Cubanen in aanraking met Justitie Suriname, en daar willen de Cubaanse autoriteiten op inspelen. Met de huidige rechtstreekse vliegverbinding tussen Suriname en Cuba, komen veel Cubanen richting Suriname.

De ambassadeur heeft graag dat er op dit gebied goede afspraken worden gemaakt om eventuele problemen die zich kunnen voordoen gezamenlijk aan te pakken.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. Ach schei toch uit, Cuba doet geen flikker voor Suriname. Nederland speelt nog steeds een belangrijke rol maar een uitleveringsverdrag tussen die landen is nog niet geregeld. Het laat zich raden waarom.


  Maak melding
 2. Binnenkort zal er weer onaangekondigd een militair vliegtuig in de avond op Zanderijen landen om een medisch bezoek aan DDB te brengen.

  De Cubanen zullen de volgende ochtend bij bosjes Zanderijen verlaten om weer bij Raul te zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Net als in Cuba zal het verworden, auto ouder dan vijftig jaar, oude kleding en alleen rijstpap met paarse stroop krijgen alle oerdomme aanhangers gratis. Vlees en kip worden luxe voor het gros der oerdomme debiele ndper’ s, het domste volk op Aarde,Baas en geboefte e go mek deng ka.


  Maak melding
 4. criminaliteit loont in suriname
  die criminelen cubanen komen niet voor niets naar suriname
  hier is de tenslotte een top crimineel aan het roer


  Maak melding
 5. Die onaangekondigde militairen uit Cuba zullen natuurlijk geen problemen hebben om te schieten op demonstrerende Surinamers. Vandaar die maskers. Ze mogen niet als Cubaan herkend worden.


  Maak melding
 6. Het zou ons goed uitkomen wanneer zij hun Surinaamse handlangers (lees ndp leden die in een CLAD raport staan) mee nemen naar Cuba.

  Kijkend naar deze mijnheer, is er in Cuba geen gebrek aan voedsel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES