zo 18 feb 2018 00:25
post thumbnail

Newmont Suriname aanwezig bij de teraardebestelling Granman Forster

1

Leden van het leiderschapsteam van Newmont Suriname waren aanwezig bij de uitvaart van de Granman der Paramaccaners, Samuel Forster. Granman Forster is op 10 maart 2017 ingeslapen en op 13 mei begraven te Langa Tabiki. Granman Forster is op een speciaal aangewezen plek op de begraafplaats van Langa Tabiki ter ruste gelegd. Samuel Forster was van februari 2010 tot en met maart 2017 Granman van de stam der Paramaccaners.

Adriaan van Kersen, Managing Director van Newmont Suriname, condoleerde de gemeenschap en overige aanwezigen met het inslapen van het Groot Opperhoofd. Tijdens de rouwdienst vertelde van Kersen dat hij de vele ontmoetingen met Granman Forster altijd heeft gewaardeerd en dat Newmont Suriname het belang van de Paramaccaanse gemeenschap steeds centraal houdt.

“Hij heeft de vier Hoofdkapiteins het mandaat gegeven om met Newmont Suriname te onderhandelen hetgeen heeft geleid tot een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst. Ik wil benadrukken dat wij met u meeleven en dat wij uitkijken naar de verdere versteviging van de relatie tussen u als gemeenschap en het bedrijf”, sloot van Kersen zijn toespraak af.

Ook de Minister van Regionale Ontwikkeling, Edgar Dikan, woonde samen met een delegatie van zijn ministerie de uitvaartdienst bij en bracht namens de regering de condoleances over.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Opgeruimd staat netjes, zal Newmont misschien gedacht hebben.

    donderdag 18 mei 2017 om 01:54 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com