woensdag, februari 28, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘Maskers voor bange Surinamers’ blijkt geen goed idee

‘Maskers voor bange Surinamers’ blijkt geen goed idee

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 17 mei – Het beschikbaar stellen van maskers voor bange burgers die willen protesteren, lijkt toch niet zo een goed idee. Tot deze conclusie komt parlementslid en partijleider van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo. De politicus ziet af van het aanschaffen van honderden carnavals- en Disney-maskers. Het idee blijkt achteraf bezien niet al te doordacht. Juristen hebben het zelfs afgeraden.

De Politiestrafwet verbiedt het dragen van maskers bij publieke activiteiten. “Pertjajah Luhur eerbiedigt elke wet en had slechts gemeend om deelnemers aan de vreedzame protestmanifestatie te beschermen tegen eventuele rancuneuze handelingen. Op basis van de de Politiestrafwet zal echter worden afgezien van het verstrekken van maskers”, meldt de paertij. De maskers zouden gratis beschikbaar zijn..

Deelnemers aan de protestmanifestatie van twintig mei zouden over zo een masker kunnen krijgen. “Pertjajah Luhur doet een beroep op elke deelnemer van de vreedzame volksprotestmanifestatie om toch de durf op te brengen naar de bijeenkomst te komen en zal hen zoveel mogelijk in bescherming nemen”, aldus Pertjajah Luhur. Voor personen die te bang zijn om mee te doen, is er ‘alle begrip’.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

23 REACTIES
 1. Somohardjo heeft altijd een masker op.daarom denkt hij dat Surinamer masker nodig hebben.laat Baas hem nu vraagt om minister te worden.wordt hij ook gelijk. Maar nu lopen ze allemaal te piepen.


  Maak melding
 2. Er zijn duizenden mensen die een baantje hebben gekregen van de NDP. Zij en hun familie zijn NDP dankbaar, het maakt hun niet uit hoeveel ze zullen pinaren maar ze zullen niet staken. Daarom heeft Bouterse zo een grote mond om te zeggen dat hij met 35.000 man kan komen. Maskers uitdelen heeft geen zin. Wie niet laf is en durft op te komen voor zijn eigen toekomst en waardigheid heeft geen masker nodig.


  Maak melding
 3. Iemand moet Paimin,op zijn plaats zetten.laat hij in commewijne pinda gaan planten.nog maals als hun alle MAAL de kans krijgt om met Baas samen te werken. Die ze dat


  Maak melding
 4. @Misterbojo
  Jij met je lage IQ denkt serieus dat Somo maskers voor bange surinamers zou aanschaffen?Dat alles was bedoeld in de figuurlijke zin. Surinamers zijn bange mensen,ze zijn laf.De juristen zijn nog banger.Ze moeten de laasten zijn die het hebben over maskers of geen maskers..Zodra de zaak 8 Dec nadert zetten ze een masker op om dan niet gezien te worden want een vergeldingsactie zal gelijk volgen.
  Somo heeft laten zien dat de tongen van de surinamers loskomen wanneer het om nodeloze zaken gaat dan weten de surinamers inclusief de juristen wat beter is voor hun en wat niet.Als het om serieze zaken gaat veranderen de surinamers en juristen in struisvogels.Dan zijn de koppen dan begraven onder het zand ,,,,ze zijn dan bang gezien en herkend te worden.Belachelijk van jullie hoor surinamers hoe ga je een masker in ontvangst nemen en daarmee te kennen geven dat jullie bang zijn?Neen hoor jullie zijn ’toffe” mensen.Mijn excuses aan de paar surinamers die bewijzen dat ze echt TOF zij zoals een Curtis Hofwijks .


  Maak melding
 5. Wie geloofde nog meer dat Somo de maskers zou gaan aanschaffen……….

  Je lult weer net zoals het je uitkomt draaikont, zie je eigen uitspraken onderstaand:

  ” Koop die maskers voor de bange surinamers Somo,misschien dat het de bange surinamers gaat inspireren om het gevecht eindelijk af te maken!”

  “De surinamers zijn bang om de realiteit onder ogen te zien met hun naakte ogen. Misschien dat de maskers hun de realiteit laten zien wat de surinamers weigeren te geloven.
  En idd ze moeten toch een keertje zien hoe flink ze genaaid worden door deze incompetente ndp regering!”


  Maak melding
 6. Ik denk dat Somo al lang door heeft, dat de meeste mensen totaal geen vertrouwen in hem hebben. Dus begint hij nu al onzin te bedenken en later vertellen, dat de mensen die niet zijn komen opdagen bang zijn voor de consequenties. Terwijl de juiste reden is dat men inderdaad oneens is met het beleid, maar in de oude politiek er geen hoop is op oplossing. Somo en consorten hebben jarenlang de gelegenheid gehad om een aantal vraagstukken op te lossen en wat hebben zij concreet totstand gebracht. NIETS.


  Maak melding
 7. Terecht, maar wie zijn als eerste mee komen opdagen…..ndper’s. Wat een zeer slecht misdaad liefhebbend volk zijn alle ndper’s. een paars verdorven oerdom volk.


  Maak melding
 8. Meneer August BOLDEWIJN,had gelijk,deze koekenbakker is een echte gokker,..die de illusie heeft dat hij een onmisbare figuur is in de Surinaamse politiek.het wordt tijd voor een PEK & VEREN behandeling voor deze idioot.


  Maak melding
 9. Somo heeft geen masker nodig, want iedereen herkend hem aan zijn krakerige stem, trouwens zijn gelaat heeft veel weg van een verraderige slangs als men goed kijkt. Hij, en Lob de bankrover zijn ook debet aan het maatschappelijk verval.


  Maak melding
 10. Mensen, zing het uit tot 2020. Dat is jullie lot waar heel veel van jullie voor gekozen hebben. Misplaatste trouw aan een dictator houdt jullie arm en dom. Ga zo voort!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES