VHP Gendercommissie verrast moeders

4
VHP Gendercommissie verrast moeders

De Gendercommissie van de VHP in Suriname heeft op moederdag, zondag 13 mei jongstleden, 50 minder bedeelde moeders uit het district Para verrast. Zij ontvingen een goederenpakket bestaande uit 15 producten. Het stemde de werkgroep, belast met dit project, ernorm goed om de blijde gezichten te zien en de beste wensen te ontvangen om het goede werk voort te zetten.

Minder prettig was het aanhoren en zelfs meemaken in wat voor slechte omstandigheden de meeste moeders iedere dag weer de eindjes aan elkaar proberen te knopen. Mede dankzij enkele sponsoren en een eigen bijdrage van de werkgroep van de Gendercommisie in Suriname is dit project mogelijk gemaakt.


4 REACTIES

 1. DA heeft dit gedaan. VHP kon niet achter blijven natuurlijk…Waarom Para? O ja, voor de stemmen natuurlijk….Dat zijn de enige dingen die de oppositie doet….Tot vaderdag weer.


  Maak melding

 2. @Moeders, wat een jij een ondankbare sujet. Wel een te grote mond, iets waar bijna alle Surinamers last van hebben maar zelf te lui en dom iets te ondernemen. Ga je gauw schamen stuk ondankbare hondin


  Maak melding

 3. @Moeders
  Vhp heeft niks gevraagd in ruil. Uit de grootheid van hun hart hebben ze deze gebaar gemaakt De Vhp weet dat het deze zelfde moeders het zullen zijn die morgen op je baasje gaan stemmen,
  En @Parapasi heeft gelijk,je moet de moeders vragen wat het allemaal vereist om eten op tafel te zetten voor de familie,ik vind je ook erg ondankbaar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.