Speciale activiteit DA’91 op Moederdag in Suriname

4
Speciale activiteit DA'91 op Moederdag in Suriname

Haast elk jaar onderneemt de politieke partij DA’91 in Suriname een activiteit op Moederdag. Dit jaar hebben zij voor het eerst gekozen om naar de Saoena markt te gaan omdat deze markt door heel veel vrouwen bezocht wordt, die vanuit alle delen van Paramaribo afkomstig zijn. Ook zijn er veel vrouwen die hun waren te koop aanbieden op deze markt. Angelic del Castillo, voorzitter van DA’91(2e van links), heeft tijdens het bezoek vele van deze vrouwen persoonlijk een bloemetje aangeboden en hun een fijne moederdag toegewenst. De bloemetjes, de Surinaamse bokkepoot en Braziliaanse lelie, vielen bijzonder in de smaak.


4 REACTIES

 1. @Jaichand
  En hebbben ze die moeders verteld dat ze het bij 1 vader voor hun kinderen moeten houden?

  maandag 15 mei 2017 om 11:17 uur.
  ………………………………………………………………..
  Hou je mond respectloze Labaria


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.