zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOudere man mishandeld tijdens eendjes voeren

Oudere man mishandeld tijdens eendjes voeren

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 69-jarige Iwan Zinhagel, die afgelopen zondag met zijn 2-jarige kleindochter eendjes ging voeren in Capelle aan den IJssel, is mishandeld door een man met een hond. Grootvader Iwan zag die dag een grote hond op hem en zijn kleindochter Scarlett af komen lopen. Omdat hij bang was dat die zijn kleindochter iets zou aandoen, vroeg hij de eigenaar van het dier om zijn hond aan te lijnen. Maar na een woordenwisseling werd hij minstens vijf keer met de hondenriem door de man mishandeld.

Dochter Charita, die in de buurt woont, zet alles op alles om erachter te komen wie dit op zijn geweten heeft. “Dit is schrijnend. Fysiek geweld is nooit te rechtvaardigen. Daarom heb ik ook een oproep op Facebook gezet” zegt ze tegen de Telegraaf. In haar bericht beschrijft ze de man in kwestie en vraagt ze om tips:

Het is op zondag 14 mei 2017, omstreeks 18.30 gebeurd, wijk oosterflank op het randje Capelle, ter hoogte van de tennisvelden. Betreft een (blanke)/wit/Hollandse man, ongeveer 45-55 jaar, +/-1.80m, draagt bril, droeg spijkerbroek, donkerblond/ grijs (kort of in staart) haar met snor, betrof een grote witte hond.

Hieronder haar facebook bericht:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. En dit zinloze bericht wordt hier vermeld, omdat de hond in kwestie wit was, de dader een snor had en het slachtoffer een kleurtje?


  Maak melding
 2. Het gaat om een oudere man die zonder redenbruut is aangevallen…noem je dat zinloos?Wat is voor jou zinvol nieuws …hoeveel er al weer is verduisterd/ontvreemd in Suriname?


  Maak melding
 3. Dit moet helemaal op waterkant komen….??? We waren er niet bij…….misschien had hij een grote surinaamse bek opgezet…….niet iedereen is hiervan gediend….!!!


  Maak melding
 4. Dat het slachtoffer een Surinamer is, is een feit en met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat de dader een (blanke/Hollander) Nederlander is.

  Dit omdat heel veel, (blanke) Nederlanders gek zij op hun honden, hun profclub enz en dat niemand iets negatief over mag vertellen of doen, cq hond anders gaan ze door het lint.

  De dader moet wel daarin de buurt van Capelle Aan De IJssel/Rotterdam woonachtig zijn, die zijn hond uit liet op een bepaalde tijdstip. Dat hij opgespoord kan worden staat vast. Als de beschrijving goed is van de dader/leeftijd en de hond, ras dan moet het een eitje zijn.

  Alleen kan dit voor meer problemen zorgen als hij nu gepakt wordt en terecht staat. Want vele van deze gasten draaien heel gemakkelijk door, meestal lijken de meeste hondenlief hebbers op hun hond, ze gedragen zich ook zo als hun hond. Hun honden doen meestal niemand kwaad. Dit komt ook omdat ze met dat beest door en door kennen en weten hoe die is, omdat ze ook hetzelfde gedrag, eigenschappen hebben. Kom je aan hun hond, dan kom je aan hetzelfde gedrag van het baasje.

  Dit bericht is hierop deze website verkeerd geplaatst, omdat de kans dat de dader een SuriNed is klein is ofschoon er tussen zitten die zich net als hondenliefhebbers gedragen, niets negatiefs over hun lieve hond willen horen. Dus om de dader te vinden is dan ook zinloos om het op deze website te plaatsen. De buurt zal zijn/haar medewerking moeten verlenen, de politie zal er werk van moeten maken, maar dat valt dan ook te bezien.

  Als de hondenliefhebber daar zijn hond op vaste tijden uitlaat lopen, moet het een eitje zijn om hem te vinden. Het slachtoffer en familie moeten daarom met alles rekening houden, want je gelijk kan je hebben, maar laat ze ook rekening houden dat de dader geen lieverdje is. Als hij een lieverdje was kon er een goed gesprek met hem na het incident plaats hebben gevonden. Dat is niet gebeurd en dat zegt al heel veel over de dader, eigenaar van de hond.

  Hondenliefhebbers zijn geen lieverdjes. Ze houden van hun dieren net als de Surinamers van hun TwaTwa die 1 ste prijzen winnen houden, want als die TwaTwa alleen maar zaad eet, kan je die liever los laten in de natuur en niet voor door het lint gaan dat hij zo geweldig is. Hij is gewoon dan een zaadeter en is een kostenpost minder voor je kasboek.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 5. Hond grijpt meisje (6); baasje loopt weg
  1 uur geleden DIEPENHEIM

  Een meisje van zes jaar is dinsdag in het Overijsselse Diepenheim flink toegetakeld door een loslopende hond. De eigenaar van het dier liet het gewonde meisje ook nog eens aan haar lot over.

  Volgens de politie is het baasje van de hond een oude vrouw met blonde krullen. Ze had het dier niet onder controle. De politie hoopt dat er getuigen zijn zodat de vrouw en haar hond kunnen worden opgespoord.

  In korte tijd stroomden de reacties binnen waarin mensen vooral het weglopen van de vrouw veroordeelden.

  Het gewonde meisje is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend hoe het nu met haar gaat.

  Bron: De Telegraaf, d.d., 16-05-2017


  Maak melding
 6. volledig uit de hand gelopen met die honden enige oplossing ; eigenaar aanklagen voor gedrag hond dus bij mens bijten = zware mishandeling = maximale gevangenisstraf geen smoesjes mogelijk ander dier bijten = dierenmishandeling = gevangenisstraf grommen/aggressief blaffen = bedreiging = gevangenisstraf beter wel doen ; heb zelf jammer genoeg al 2 aanvallen opgelost door de honden te doden ( 1 platgestampt, 1 onder een rijdende auto gegooid ) dat willen we ook niet blijven herhalen, toch, de honden zijn nl onschuldig maar de eigenaars horen in de bak, bouw maar meer cellen voor deze tokkieterroristen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES