zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTierra's Cruise met 2-Remember op zondag 28 mei

Tierra’s Cruise met 2-Remember op zondag 28 mei

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 28 mei organiseert Tierra Y Arena haar eerste ‘Cruise’ party op de boot River Dream. Met muziek van 2-Remember, DJ Marciano en special guest Leslie Vos. Opstapplaats Rooseveltlaan, Utrecht ter hoogte van de Meernbrug Vertrek: 14.45 uur Aankomst 21.00 uur. Kom op tijd de boot kan niet wachten. Entree 47.50 euro inclusief eten. Kaarten alleen in de voorverkoop, op de boot worden geen kaarten verkocht. Kaartverkoop via www.tierrayarena.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES