Zaterdag 20 mei: Kaseko Party in Zoetermeer!

2

Vorige maand deed de succesvolle theatertour ‘Kaseko in Concert’ diverse Nederlandse theaters aan. Een speciale veertienmansband, met diverse getalenteerde zangers en artiesten, bracht daar heerlijke kaseko nummers ten gehore. Er werd flink gedanst in het theater, maar dit was niet de juiste plek om helemaal en goed los te gaan op deze heerlijke muziek uit Suriname. Vandaar dat de speciale band op zaterdag 20 mei eenmalig bij elkaar komt voor een unieke Kaseko dansavond in Zoetermeer!

Onder leiding van musical director Louis Bean presenteren vocalisten Cherish Snijders, Brian Martens, Ed Rust en Nato Grootfaam je samen met een heel team aan muzikanten waaronder Dwight Starke, Roppa Wijngaarde, Jermain Hamel, Orveo Pinas, Vinodj Sital, Ton Derksen, Michael Simon, Alexander van Axeldongen en Soeshiel Sharma je deze speciale en unieke Kaseko Party! Vooraf en tussendoor zorgt DJ Meo Mania voor wat variatie en draait de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney en kawina danshits aan elkaar!

Deze Kaseko Party vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017, van 22.00u – 03.00u in partycentrum Dekker te Zoetermeer. Kaarten zijn normaal €17,50 MAAR tijdelijk in de voorverkoop slechts €15,-(poort duurder!). Ook zijn er voordelige GROEPSTICKETS beschikbaar, die toegang bieden aan 5 personen voor 65 euro. Deze groepstickets zijn alleen online te koop hier via www.kaseko.party. Overige voorverkoop kaarten zijn ook te koop:

– in Zoetermeer bij Ram’s Travel (Piet Heinstraat 36)
– in Den Haag bij Warung Mini (Amsterdamse Veerkade 57a)
– in Rotterdam bij Billboard Records (West-Kruiskade 47b)
Op de dag zelf kun je uiteraard ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar).

Kijk voor alle info ook op www.kaseko.party.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.