Onderscheiding i.v.m. zestigjarig bestaan Lions Club

6
Onderscheiding i.v.m. zestigjarig bestaan Lions Club

De Lions Club Paramaribo Central heeft maandagvond, samen met andere Lions Clubs in Suriname, haar zestigjarig bestaan herdacht met een feestvergadering in restaurant Chi Min. Op de foto George Brahim, een van de leden die tijdens deze feestvergadering een onderscheiding heeft gehad voor zijn bijzondere verdiensten.

Chairperson van de Lions Club Paramaribo Central, Roy Heave, liet weten dat deze Lions Club de oudste is tevens de stichter van het Lionisme in Suriname. “Ruim 34 Lions hebben zestig jaargeleden aan de wieg van de Lions Club gestaan”, haalt Lion Heave aan. Daarna hebben zij naar zeggen van Lion Heave vele andere Lions Clubs opgericht. Tijdens de bijzondere vergadering zijn verschillende Lions onderscheiden voor hun verdiensten.


6 REACTIES

  1. BREAKING NEWS

    Proces decembermoorden gaat door.
    Art 148 kan de prullebak in. Flinke streep door de rekening. Bouterse mag iets anders gaan verzinnen om de boel te traineren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.