vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijArt of Living Suriname viert verjaardag oprichter

Art of Living Suriname viert verjaardag oprichter

-

Does Travel - naar Suriname

De oprichter van de International Art of Living Foundation, Sri Sri Ravi Shankar, viert op 13 mei 2017 zijn 61ste jaardag. De stichting Art of Living Suriname viert zijn jaardag op zaterdag 13 mei in het Mata Gauri gebouw aan de Kwattaweg.

Sri Sri Ravi Shankar m.b.a Sri Sri of Guruji, is een gerenommeerde humanitaire leider, spiritueel leraar en ambassadeur van de vrede. Zijn visie op een maatschappij zonder stress en geweld verenigt miljoenen mensen over de hele wereld door middel van service-projecten en de cursussen van Art of Living.

Hij begon The Art of Living Foundation als een internationale, non-profit, educatieve en humanitaire organisatie. De educatieve en zelfontplooiings programma’s bieden krachtige tools aan om stress te verlagen en een gevoel van welzijn te bevorderen. De oefeningen zijn wereldwijd effectief bewezen op alle niveaus van de samenleving. De cursussen van The Art of Living Foundation worden inmiddels aangeboden in meer dan 155 landen.

De jaardag wordt op een speciale manier gevierd, n.l.: met satsang, meditatie en nog veel meer plezier, geluk en vreugde! De inloop is op 18:30u en het programma start om 18:45u. Het feest is open voor een ieder.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES