TV opnames theatershow Murth Mossel

0
TV opnames theatershow Murth Mossel

Cabaretier Murth Mossel is genadeloos, gevat en komt naar Rotterdam! Op vrijdag 12 mei sluit Murth zijn theatertour af in Theater Zuidplein waar hij zijn show ‘Voors en Tegens’ voor de laatste keer speelt. En deze avond wordt opgenomen voor een tv-uitzending! Voors en Tegens is persoonlijk, prikkelend, vlijmscherp en vooral grappig. Bereid je voor op lachspierpijn.

De goedlachse Murth Mossel heeft het deze avond over voors en tegens. Plussen en minnen. De afwegingen en keuzes die hij maakt in het leven. Dat levert meer dan genoeg materiaal op voor messcherpe observaties, persoonlijke verhalen en een flinke lading grappen! May The Voors Be With You…

Murth Mossel draait al jaren mee in de Nederlandse cabaretwereld en staat bekend om zijn komische theaterprogramma’s die uitdagen en de diepte ingaan wanneer het niet wordt verwacht.

Wil jij erbij zijn? Bestel je kaarten, trek een mooie outfit aan en kom lachen! Tickets: http://bit.ly/2o9t6Ol

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.