Surinaamse ÂDÏKA wil NL veroveren met nieuwe single

12
ÂDÏKA uit Suriname wil met nieuwe single Nederland veroveren

De veelbelovende Surinaamse zangeres Adïka, die onlangs getekend heeft bij het Nederlandse platenlabel Topnotch, wil met haar nieuwste single ‘Dolce’ de charts bestormen. Dat vertelde ze in een interview met de Nederlandse radiozender FunX. Dolce is de tweede single van haar eerste EP, genaamd ‘Eighteen’, die net op de markt verscheen.

Over waarom ze voor de titel ‘Eigtheen’ heeft gekozen voor haar EP zegt de zangeres: “Ik ben net op 2 april achttien geworden en vóór mijn achttiende wilde ik weten wat ik de rest van mijn leven ging doen. Mijn familie hoeft niet meer te werken, leven van mijn passie en alles kunnen doen voor mijn kinderen zijn enkele van mijn wensen”.

De zangeres en danseres uit Suriname, die officieel Amani Verwey heet, vertoefde afgelopen week in Nederland voor de promotie van haar muziek. Ze keert vandaag, donderdag 4 mei, terug maar Suriname. Op zaterdag 3 juni is ÂDÏKA terug in Nederland want dan staat ze op de I LOVE SU Party in The BOX Amsterdam.


12 REACTIES

 1. als je enige miljoenen wil besparen bij lantie, dan moet je direct een wet maken dat niemand meer dan 10 duizend s r d in de maand krijgt bij de overheid..

  wie dat niet wil, kan direct ontslag nemen en verdwijnen..

  besparen doe je bij je zelf te beginnen en niet verder lullen..

  verder alle facielieteien afschaffen..


  Maak melding

 2. Het is gewoon troep. Dit noemt men tegenwoordig muziek. Totaal niks vernieuwds aan. Artiesten als kraak en smaak, mayer hawthorn en elly bruna kunnen mij wel bekoren. Adika blijf aub in dat kansloze suriname. Val nederland niet lastig met je kaboela muziek


  Maak melding

 3. Sang dati ze wil als een princess behandeld worden zonder te hoeven werken of zonder 1 dag te werken.
  @Hojot
  Je hebt gelijk, de naam ADIKA doet idd denken aan A diki Ka.


  Maak melding

 4. ik wil alleen maar weten hoe ver jullie het hebben geschopt in je leven. durf je kenbaar te maken en zeg wat je allemaal bent in de maatschappij. jullie hebben zoveel te leuteren over anderen, maar kijk gewoon eerst naar jezelf.


  Maak melding

 5. Alpha waarom moeten we eea kenbaar maken ? Deze mevrouw rekenen we af op haar muzikaliteit. Wij geven slechts onze mening.

  Nou dat niet om naar huis te schrijven. Ze zet zichzelf niet voor joker maar Suriname. Het is niet orgineel. Klinkt zo 2012/2013. Radio wordt overspoeld met deze troep. Als Adika dit zingen noemt dan is Glennis Grace een ware godin. En je hoeft Glennis echt niet te benaderen maar het kan veeeeerl beter.


  Maak melding

 6. @Alpha en Persi
  Natuurlijk mag je dromen. Maar dan moet je dromen en werken.Dromen alleen en de toekomst uitgestippeld hebben als in je dromen,brengen je niet ver,het ligt ver van de realiteit!


  Maak melding

 7. Ken Adika en haar muziek niet, maar als landgenoot wens ik haar alle succes van de wereld toe. De muziek van Rihanna en Ariana Grande hoeft van mij, als oude zak, ook niet, maar dat neemt niet weg dat ik blij ben voor deze jonge meiden dat er anderen zijn die hun muziek wel kunnen waarderen, ik zou het als Surinamer geweldig vinden als Adika, met haar originele naam, even bekend werd in de wereld als Rihanna, die afkomstig is uit het kleine eilandje Barbados.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.