Project rampenplan voor de agrarische sector

3
Project rampenplan voor de agrarische sector

Het project ‘Improving Technical and Institutional capacities for disaster and Climate Risk Management and Sustainable Agriculture in Suriname, Guyana and Jamaica’ is donderdag in Suriname gelanceerd. De lancering ging gepaard met workshop voor belanghebbenden. Dit project dat ondersteund wordt door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) zal ondermeer moeten resulteren in de samenstelling van een rampenplan voor de agrarische sector.


3 REACTIES

  1. Gekkemanspraatjes allemaal!
    Wij hebben zojuist rijst met de kenmerken ddb 1 en ddb2 geexporteerd en het is Wanted!Er zijn 3 podosiri planten in de grond gestopt waarvan de vruchten van 1 van ze de naam zal dragen Algoe hagoe1.
    Shei toch uit Amerika,schenk ons liever hulppakketten met eerste levensbehoeften.


    Maak melding

  2. Hoe geld is er beschikbaar voor dit scenario, dit is bloed serieus gegeven, doe er niet te lichtzinnig over, in een workshop het probleem oplossen voor een voedsel tekort, bij een ramp at is niet niet op te lossen anders was het allang gebeurt


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.