do 22 feb 2018 03:57
post thumbnail

Project rampenplan voor de agrarische sector

3

Het project ‘Improving Technical and Institutional capacities for disaster and Climate Risk Management and Sustainable Agriculture in Suriname, Guyana and Jamaica’ is donderdag in Suriname gelanceerd. De lancering ging gepaard met workshop voor belanghebbenden. Dit project dat ondersteund wordt door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) zal ondermeer moeten resulteren in de samenstelling van een rampenplan voor de agrarische sector.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

 1. Gekkemanspraatjes allemaal!
  Wij hebben zojuist rijst met de kenmerken ddb 1 en ddb2 geexporteerd en het is Wanted!Er zijn 3 podosiri planten in de grond gestopt waarvan de vruchten van 1 van ze de naam zal dragen Algoe hagoe1.
  Shei toch uit Amerika,schenk ons liever hulppakketten met eerste levensbehoeften.

  dinsdag 2 mei 2017 om 12:54 uur.
 2. Hoe geld is er beschikbaar voor dit scenario, dit is bloed serieus gegeven, doe er niet te lichtzinnig over, in een workshop het probleem oplossen voor een voedsel tekort, bij een ramp at is niet niet op te lossen anders was het allang gebeurt

  dinsdag 2 mei 2017 om 12:56 uur.
 3. Wat een komedie. Deze Regering , farao en Assemplee zijn 1 grote ramp voor ons surinamers.

  dinsdag 2 mei 2017 om 14:52 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com