Zesde Gebedsdag voor kinderen in Suriname

15
Gebedsdag voor kinderen in Suriname

Afgelopen weekend werd de zesde Gebedsdag voor kinderen gehouden in de Congreshal van Suriname. De initiatief nemende interkerkelijke organisatie Stichting Weid Mijn Lammeren zet zich in voor de ondersteuning van de geestelijke ontwikkeling van kinderen. Het gebed is een belangrijk onderdeel hiervan. De stichting bestaat dit jaar 20 jaar en huldigde daarom enkele trouwe vrijwilligers en medewerkers.

Tevens werd er een award uitgereikt aan een kinderleider van het jaar. Dat werd hoofdjuffrouw Miguella Sampi van O.S. Duata in Brokopondo. Op haar school zet Sampi zich naast haar reguliere werk als onderwijzeres ook in voor het maatschappelijk welzijn van haar leerlingen. Juf Sampi ontving de award als erkenning voor haar inzet als leerkracht en vrijwillige extra inzet voor de kinderen in het binnenland.

Uit alle districten brachten kinderen gebedspunten naar voren. Een veel terugkerend gebedspunt was de armoede. Er werd gebeden voor problemen met busgeld en voeding. Ook werd gebeden voor kinderen in Opa Doeli en in de tehuizen. “Ik moest af en toe wel even huilen toen ik die kinderen zo hoorde bidden”, zei een bezoeker. Er werd ook gebeden voor een goed verloop van het onderwijsjaar, de regering districtscommissarissen en de President.
Hierna waren er creatieve gebedsworkshops waar de kinderen naar hartenlust konden tekenen, kleuren, knippen, plakken of dansen.

De gebedsdag haalde dit jaar een record aantal bezoekersaantal van 450 in de Congreshal aan het Onafhankelijkheidsplein.


15 REACTIES

 1. Hetgeen waarvoor gebeden moet worden, is dat zo snel mogelijk een einde komt aan het tijdperk Bouterse en het geboefte om hem heen, het zal dit land alleen maar goed doen.


  Maak melding

 2. Ook een gebed voor de leugenachtige president van Suriname die nu voor de zoveelste keer buitelanders de schuld geeft over de onrust in Suriname. Wanneer gaat het volk inzien dat deze president nooit iets verkeerd doet en dat iedereen behalve hijzelf de schuld van alles is. Populaire taalgebruik is niet de oplossing voor de problemen waarvoor wij staan. Volk van Suriname Laat nu je ballen zien en geef niet op Maak gebruik van je democratisch recht en blijf de straat opgaan tot deze leugenaar is vertrokken


  Maak melding

 3. * DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST.  * DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE. DIT BOEK IS EEN VERVOLG VD BLOEDLIJNEN. DEZE BOEKEN ZIJN OP INTERNET ALLEEN TE KOOP. ZE ZIJN VERBODEN IN  BOEKWINKELS, OMDAT ZE DE WAARHEID ONTHULLEN. LEES DEZE SCHOKKENDE BOEKEN EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DIE ZEGGEN DAT LUCIFER HUN god IS, DE WERELD VERNIETIGEN. DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEFT. AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK. VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE. (DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER). De boeken leggen alles uit over ontwikkeling van virusziektes zoals aids, het offeren van mensen aan Lucifer waarom er oorlog moet zijn, hoe het volk wordt opgezet tegen hun regering vaak door buitenlandse geheime diensten, valse aanslagen gepleegd door overheden op hun eigen volk (in usa en europa) en anderen de schuld van geven zoals ISIS. landen controlen via hun centrale bank om vervolgens de munt te vernieten. Hierna zijn de landen genoodzaakt geld te lenen bij het IMF om vervolgens beslag te leggen op het hele land en de grondstoffen. En nog veel meer. SCHOKKEND EN HUIVEREND. AUB ONDERZOEKT DE WAARHEID EN WORDT WAKKER.


  Maak melding

 4. Het is te betwijfelen of er een almachtige is die naar deze gebeden luistert. De Bijbel heeft wel een hele belangrijke boodschap en is een boek vol wijsheid. De boodschap van de Christus is duidelijk en als iedereen daar wat meer naar zou luisteren dan zou de wereld een betere plaats zijn.

  Het is jammer dat er zoveel lieden zijn die de Bijbel op een bepaalde, de mensen angst en onrust veroorzakende manier, uitleggen. De boodschap van de Christus is liefde en broeder- en zusterschap, niet angst voor straf en boete.

  Religie is voor veel mensen de enige cultuur waar ze mee in aanraking komt. Laat het een zegen en een bron van vreugde zijn, geen last die men mee moet slepen vanwege angst voor wat er na de dood gaat gebeuren.
  Na de dood ben je waar je was voor je geboorte zei iemand eens. Verdwenen dus in het eeuwige niets. Alleen de herinnering blijft, nog even.

  Bidden is een soort meditatie en zelf-programmering. Het goede gebed kan iemand een beter en geruster mens maken. Dat is wat men de almachtige moet vragen, een beter mens worden.


  Maak melding

 5. Mensen besteed je tijd beter. En stop met dromen.
  Gaan jullie aan de toekomst van Su werken.

  Want er bestaat geen GOD.
  God ben jezelf!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 6. Bidden om te leren de handen uit de mouwen te steken. En dat de boeven bende het geld terug brengen naar het staatskas zodat de devaluatie wordt geminimaliseerd.
  En geen moordenaar als president die internationaal op de opsporingslijst voorkomt.


  Maak melding

 7. Bidden voor de NDP’ ers om te leren hun handen uit de mouwen te steken. En dat de boven bende het geld terugbrengt naar het staatskas zodat de devaluatie wordt geminimaliseerd. En geen president die op de internationale opsporingslijst voorkomt. Denk ook aan de mensen van 8 december 1982.


  Maak melding

 8. Mi beng begi na jare tachtig voor gerechtigheid en vrede. Toen brak er een binnenlandse oorlog uit. Door de jaren heen is het allemaal erger geworden, omdat vele paarse apostelen een andere agenda op na hielden en aten met didibri aan tafel. In plaats van zich verre te houden van politiek en ddb voelden ze zich door deze duivel geroepen om het volk met paarse valse profetie te misleiden op de zgn redder van het land. bidden is goed, maar bidden voor ddb en paarse duivels is uit den boze. In 2010 en 2015 werden hij en lon de bankrover met familie, partijleden en aanhangers opgedragen. A no jepi neks a gebed foe tiendendief Tsef Me Anus Meye, neks Dubai sa lee mofo misjiesosoka profeteer. Anno 2017 na soso paarse ka vol onust, onvrede, misdaad, drugs,moorde en armoede danzij ddb, ndp en oerdome aanhangers. Ddb predikte zelfs in de paarse gemeente van Stef Me Anus. O moro a mang e preek o moro a didibri foe ing e kong bove watra. Venezolaanse wantoestanden staan zo voor de deur, met deze paars vervloekte misleider, dankzij paars debiele dwaze dieverige domme aanhangers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.