VHP installeert kernen in Sipaliwini

24
VHP installeert kernen in Sipaliwini

Het afgelopen weekend bracht een delegatie van de VHP, onder leiding van voorzitter Chan Santokhi, een bezoek aan het boven Suriname gebied in het district Sipaliwini. Dit als uitvoering van de wil van de mensen in dat gebied. Na maanden van voorbereiding en intensief contact tussen de VHP leiding en exponenten uit de dorpen Gujaba, Semoisie, Gran Slee en Penpen was het zover dat de Voorzitter kon afreizen om te Gujaba een kern te installeren met als kernvoorzitter de heer Eddie Sampi.

Te Semoisie was de installatie iets anders, er werd een gezamenlijke kern voor de dorpen van Semoisie, Gran Slee en Penpen geinstalleerd. Deze kern staat onder leiding van dhr. Nesty Maasi. De delegatie heeft de nacht van 29 op 30 april 2017 in Semoisie doorgebracht. Opvallend was de hartverwarmende wijze waarop de delegatie door de gemeenschappen en hun dignitarissen werd ontvangen, aldus de VHP Suriname in een persbericht.

24 REACTIES

 1. Een goede zet voor een partij die landelijk wil worden. Alle ethnische groepen en in alle districten zijn lid van de parij.

  De uitbouw schijnt gepland uitgevoerd te worden. Goed zo.


  Maak melding

 2. Hihahola,

  Zij hebben alleen jullie stemmen nodig om elkaar de bal toe te spelen zoals doen gebruikelijk! Heel misschien lijken wij op apen, maar hangen nog lang niet in bomen.


  Maak melding

 3. Dan wordt het makkelijker om Sipaliwi van uit de Saramacaners kant leeg te halen.let op mijn woorden,straks hebben alle Saramacaners een buitenboordmotor,hihihi.aan de ene kant is het wel goed als al die politieke partijen.in al die distrikten vertegenwoordigd zijn.net al mijn NDP.


  Maak melding

 4. Eindelijk de waardering voor deze partij die alleen maar in het ALGEMEEN BELANG handelt en voor iedereen gelijk is. De VHP is de enige partij die in staat is om SU uit de door Bouterse veroorzaakte stronterij te trekken. De inlanders hebben dit goed gezien en daarom kiezen zij de zijde van de VHP.


  Maak melding

 5. Goed zo VHP……verder uitbreiden…..iedereen erbij betrekken……en straks met jullie “kennis” Suriname uit de put halen….en weer leefbaar maken voor het volk!!!


  Maak melding

 6. Deze Blakamangs hebben het goed bekeken en begrepen. Nu nog de overige bevolkingsgroepen. Het streven naar vooruitgang in Suriname bereik je immers niet met ras gebonden opvattingen. In essentie gaat het in deze ook om het begrip Surinamisering. Ik geloof dat de VHP zich hiervan terdege bewust is, en genoeg kader en potentie of knowhow heeft om hierop in te spelen. Voorkomen moet worden dat het land door ras sentimenten of door vooroordelen verscheurd wordt. De verdeel en heers politiek en/of anders ook wel etnisch gekleurde partij politieke motieven zijn inmiddels achterhaald.


  Maak melding

 7. tegenwoordig kun je iedereen blij maken met een pet en een rotie met kip soep met balletjes , het werkt goed, behalve als het op stemmen aan komt.

  dan komt de waarheid boven drijven..

  die djoeka kan je nooit vertrouwen, ze gaan je gewoon beroven, vermoorden zeg nooit waar je woont..


  Maak melding

 8. Die Hindoestanen Javanen en Chinezen kort om.de Aziatische roods komen ook uit verschillende landen. Maar kijk hoe ze met elkaar om gaat met elkaar ik Suriname


  Maak melding

 9. Marcel,al de mislukte coup om BAAS kapot te maken waren niet gepleegd door die bos eilandbewoners. Maar door stads mensen,over vertrouwen gesproken. Brunswijk heeft wat geprobeerd en hij heeft wat bereikt. Omdat hij slimmer is dat al die anderen voor m.


  Maak melding

 10. @Sosoka, ik ben geen VHP,er, maar zonder deze groep was Suriname al eerder naar de afgrond gegaan.
  Zelfs je baas Bouterse kan niet meer zonder deze mensen.


  Maak melding

 11. Chandrikaperkash Santokhi van de VHP is de beste persoon en de VHP moet daarom de grootste en sterkste politieke partij van Suriname worden. Daarom is het goed dat alle Surinamers, ongeacht kleur, afkomst, etniciteit, godsdienst, aart, enz, zich aansluit en lid wordt van deze politieke partij.

  Surinamers, sluit u massaal aan bij de VHP, die samen met andere politieke partijen van de huidige oppositie de puinhopen van paars, DDB en daltons, neven daltons, Zsiedonia, ka treintjes, van de NDP moeten gaan opruimen in een zakenkabinet. DDB verloopt alleen maar luchtkastelen en bedreigt en liegt.

  Vraagt u zich af:
  – hoe komt het dat Suriname weer skeer is?,
  – hoe vaak is Suriname skeer geweest?
  – wie is belast met de leiding van het land als het skeer is?,
  – Sinds wanneer gebeurt het dat Suriname skeer is?,
  – wie zorgt ervoor dat Suriname niet skeer is?, Welke politieke partijen zijn dat?

  DDB is de aller grootste en zwaarste crimineel die de republiek Suriname gehad heeft sinds 25 november 1975 tot heden, ja toch? zie de staat, misdrijven van hem. Hij is bezig met zijn enige eigen belang, nl niet in de gevangenis in Nederland, USA en Suriname terecht te komen voor misdrijven tegen de menselijkheid en zich zelf te verrijken. Anderen om hem heen maken hier misbruik van om schatrijk te worden. Het arme volk kijkt ernaar en vraagt zich af, hoe lang gaat dit nog duren?, waar hebben wij dit aan verdient?

  DDB maakt op allerlei misbruik hiervan, zie maar de vuile wijze van een man die zich dichter noemt op Poelepantje, geheel in scene gezet, zie enz.

  Surinamers laat deze misdadiger en gang u niet misleiden, maar probeer hun gedrag te door zien.

  Time4Chan(ge)!

  Fri, Fri, Fri!, Sranankondre Fri!

  DDB & Gang Oe Har A Dan!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 12. laat de volks lijder ook op straat komen en zijn volk toespreken met of zonder vergunning op de plein..

  waar blijven de miesie – ka – babas , rachied doekhies , amzaad abdoel , simons Jenny en al die 26 ja knikkers..


  Maak melding

 13. @Sosoka: kijk eens naar Zuid Afrika en zie hoe de zwarte dictator Jacob Zuma dat land naar de mallemoer heeft geholpen. Zoals gewoonlijk heeft deze racist en dictator zijn eigen zakken goed gevuld en door corruptie laat hij zien dat hij het niet gewend is om te gaan met macht. Maar ja, van welke zwarte kan dat wel gezegd worden ?
  Dus als jij denkt dat de VHP een racistisch partij is dan stel ik voor dat jij je koffers pakt en ophoepelt naar Afrika waar jouw soort thuishoort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.