Diploma uitreiking verpleegkundig beroepsonderwijs in Suriname

8
Diploma uitreiking verpleegkundig beroepsonderwijs in Suriname

Het Elsje Finck-Sanichar College Covab in Suriname, voorheen de Stichting Centrale Opleiding voor Verpleegkundigen en beoefenaren van Aanverwante Beroepen, heeft dit jaar zeventig geslaagden afgeleverd. Het EFS College COVAB is een instelling voor het verpleegkundig beroepsonderwijs in Suriname, welke ernaar streeft haar studenten volledig toe te rusten om hun toekomstig beroep zo goed mogelijk inhoud te geven.

De diploma-uitreiking aan afgestudeerden van de verschillende basis-postbasis opleidingen vond afgelopen week plaats. Het gaat om drie studenten MBO-V en 44 verpleegassistenten waaronder 30 uit Paramaribo, 14 van het dependance Nickerie, 1 CCU/IC verpleegkundige en 22 praktijkbegeleiders.


8 REACTIES

 1. Wat hebben ze eraan? Ze kunnen niet eens fatsoenlijk reanimeren. Recentelijk hebben ze iemands hersen beschadigd daarbij!! De zoeveelste misser bij een simpele ingreep.


  Maak melding

 2. Diploma’s krijgen om vervolgens om illegaal in Nederland en België te gaan onderduiken.En in de zorg te gaan werken met eeuwige verblijfsvergunning in België vooral.wat doen in Suriname ho maar.heel veel zitten in België vooral de Bosland creoolse dame. Ga kijken hoe ze daar leven.met die vieze stinkende plastic haren van ze.


  Maak melding

 3. Is een stap vooruit. De meeste landen zijn begonnen met diploma verpleegsters scholen. Zij hebben de dokters goed bijgesaan. De verpleegsters onderwijs in de top landen zijn verheven to academisch onderwijs. De toekomst in Su moet zich daar op richten.

  Voorlopig kan om een cijfer te nemen $3000 is nodig om een verpleegkundige op te leiden. Fijn we doen dat dan en niet $20,000 uitgeven voor BSN.

  Het is wel fijn zoveel verpleegkundigen te hebben. Ik hoop dat ze lonen krijgen die hun het mogelijk maken om in hun basis en andere behoeven te kunnen voorzien.

  Veel succes verpleegkundigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.