Bouterse: Als ik de straat op moet, kom ik met zeker 35.000 man

89

PARAMARIBO, 1 mei – “Als ik de straat op moet, kom ik met zeker vijf en dertig duizend mensen.” Dit zegt voorzitter Desi Bouterse van de Nationale Democratische Partij, NDP. Het staatshoofd riep tijdens een besloten vergadering van zijn partij dat de aanhang ‘alert’ moet blijven en ‘geduld’ moeten hebben. De NDP wordt onder vuur genomen en de aanval komt uit een niet te verwaalozen hoek.

De protestdemonstraties tegen het beleid van de regering staan niet op zich. Volgens Bouterse worden deze demonstraties gevoed vanuit het ‘buitenland’. De bedoeling is de regering te destabiliseren. Zo te beoordelen is er dus weinig veranderd sinds de roemruchte jaren tachtig. “Wij hebben een historische taak om deze vuile aanval van buiten…ik zeg je het is een aanval van buiten…”, zei Bouterse in het partijhoofdkwartier OCER.

Vooral buitenparlementaire politieke partijen zouden een rol spelen. Het betreft dan de Surinaamse Partij van de Arbeid en DA’91. Beide partijen hebben de afgelopen weken opgeroepen tot het ten val brengen van de regering Bouterse. De demonstraties tegen vooral duurdere brandstof, moeten het politieke faillisement blootleggen. Bouterse ziet er te weinig steun voor in de samenleving.


89 REACTIES

 1. Triest, triest, triest.
  Het zijn net kleine kinderen. Je weet wel. buh, buh, buh. Jij hebt niet zoveel mensen op de been kunnen brengen, ik wel.
  In plaats van de problemen serieus aan te pakken gaat men op die tour.
  Tenenkrommend, belachelijk en zielig hoor.
  In het parlement moet jij (Bouta) verantwoording afleggen. Niet op deze manier. Dit is minachting naar het volk.
  In de rechtszaal moet je verantwoording afleggen in plaats van te raaskallen over gevaar van buiten. Get lost, LUMMEL


  Maak melding

 2. Een moordenaar en leugenaar kan niet anders dan zichzelf hard op de borst kloppen en blèren dat ie beter is. Zijn daden spreken voorzich; loser!


  Maak melding

 3. Dit geesteszieke paranoïde fossiel weet altijd alles, maar komt nooit met concrete namen en / of bewijzen. Deze notoire pathologische leugenaar is toch dezelfde persoon die dan roept…”we weten wie het zijn en waar ze wonen…..maar zand erover”. Hij weet nu Ocer niet eens meer vol te krijgen, dus zeker geen massa tegendemonstranten.


  Maak melding

 4. Deze 35 000 man zullen wel enkele (NDP-ers, profiteurs) zakkenvullers zijn die grote bedragen van staatsinkomsten ontvangen en de rest zijn zwakbegaafden, idioten van de NDP- die blij zijn met een verlepte paarse T-shirt, verlepte paarse petje, linzensoepje, bbr, parbo.

  Meer dan Triest dat DDB en daltons, neven daltons, Zsiedonia minachting hebben voor deze arme zielen die van honger en dorst die zij veroorzaakt hebben ( 3 skeer van Suriname onder DDB) en zich zand in hun ogen blijven strooien. Deze arme zielen zijn zo hopeloos, radeloos dat ze nog in sprookjes van de Boze Wolf blijven geloven.

  Hier zijn geen woorden voor om het volk in het moeras te laten terecht komen, hun oproepen en dan weer met luchtballonnen te belazeren. Een kinderhandje is gauw gevuld.

  Schaamteloos man, grootste crimineel van Suriname zijn DDB en zijn gang.
  zie:
  – smeergelden van Ballast Nedam van de gebouwde bruggen over de Surinamerivier en Coppenamerivier die in zijn zakken en van Jules Wijdenbosch terecht kwamen,
  – miljoenen Nederlandse gulden van de verdragsmiddelen de overeenkomst voor de staatskundige onafhankelijkheid tussen Nederland en Suriname van 1980 – 8 december 1982,
  – miljoenen euro voor schoolboeken
  – miljoenen euro van de treinovereenkomst,
  – miljoenen surinaamse dollar voor schoolmaaltijden,
  – enz, enz

  Sari (His)Tory

  Sranansma Oe Wiki No!
  Sranansma Oe Bondroe!

  DDB en Gangsters Oe Har Dan!

  Time4Chan(ge)!

  Fri, Fri, Fri!, Sranankondre Fri!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Bouterse heeft gelijk grote delen van de surinamers zijn labiel en je kan ze gemakkelijk awaras voor knippas verkopen .Wel heeft hij heeft geen ontwikkeling kunnen brengen maar in verdeeldheid scheppen is hij wel geslaagd. Hij en zijn makker Maduro maken van dezelfde strategie gebruik.Verdeel en heers.Hoelang het werkt weten we niet.


  Maak melding

 6. Kondremangs. ….dezelfde jaren 80 retoriek van DiDiBri. …altijd complottheorieën vanuit het buitenland. ….etc etc… logisch van iemand met het verstand van een pinda en geen schooldiplomas……de harde waarheid Is dat DiDiBri en zijn bende niet in staat zijn om suriname naar grote hoogten te brengen zoals ze het arme volk voor de 3e keer beloofd hebben. ….sari tori tog op deze 1 mei arbeidersdag……soso bigi smoel heeft hij……35000 smoelklappen moet hij krijgen. …..vuile moordenaar. ..
  Mi swagri fa in ptata?
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 7. Mi kon frede now !! Ik denk aan de jaren 1980…..1982.Laat de jeugd nu ervaren wat wij hebben meegemaakt !! Hopelijk dat ze anders zullen gaan piepen na deze ervaring bij de komende verkiezing !!
  Wat zegt Sammy Polanen van deze uitspraak van Bouta en Boldewijn !!


  Maak melding

 8. Dat zullen dan de 35.000 domste Surinamers zijn die achter Bouta aan blijven lopen en zorgen voor destabilisatie in Suriname.
  Bouta maakt flink gebruik van deze makke ezels. Velen hebben een baantje van de NDP gekregen en krijgen nu een schuldgevoel als ze zich keren tegen Bouta.


  Maak melding

 9. Altijd als machthebbers in het nauw zitten komen ze met buitenlandse vijanden. Alleen, wat Bouterse de Surinamers wil laten geloven wat vijanden zijn, dat zijn in feite de beste vrienden die Suriname heeft.
  Het is ook niet de NDP die onder vuur ligt, het is Bouterse. Onder NDP stemmers zijn genoeg eerlijke en verstandige mensen die beginnen te zien dat Bouterse een ramp is voor het land. Bouterse wordt onrustig en probeert de NDP’ers angst aan te jagen en te verenigen. Niet zij echter moeten bang zijn, het is Bouterse die bang moet worden. Hij verliest zijn basis.

  Alle landen die zeggen vrienden van Suriname te zijn zeggen dat uit berekening. China wil grondstoffen, Venezuela zit in het nauw en zoekt bondgenoten, anderen zoeken mogelijkheden crimineel geld te witwassen, enzovoorts.

  Nederland hoort daar niet bij. Nederland heeft geen belangen in Suriname. Nederland voelt wel nog steeds een verantwoordelijkheid voor wat er in Suriname gebeurt. Als Suriname dat wil dan helpen ze.

  Nederland heeft veel te bieden. De Universiteit Wageningen is een van de beste van de wereld op het gebied van agrarische technieken, ook tropische landbouw. De Nederlandse tuinders zijn de beste van de wereld. Suriname kan daar van profiteren. Land- en tuinbouw kan een van de belangrijkste peilers van de Surinaamse economie worden. Nederland heeft met landbouwproducten vorig jaar 85 miljard euro verdiend.

  De voedselbehoefte in de wereld groeit nog steeds. De kansen liggen voor het grijpen.

  Nederland kan voor Suriname de poort naar Europa zijn, voor investeerders zorgen, deskundigheid leveren en als afzetgebied dienen.

  Suriname heeft geen buitenlandse vijanden, Suriname heeft alleen maar binnenlandse volksvijanden en iedereen weet wie dat zijn.


  Maak melding

 10. Niets nieuws. Voor de zoveelste keer wordt een
  niet-bestaande vijand gecreëerd.
  Maar samen, zij aan zij, zullen we ze verjagen.
  Schouder aan schouder.
  We laten niet met ons spotten. en nog meer bla bla bla.
  Altijd hetzelfde
  Verzin eens iets nieuws.
  Bijv: we hebben er een zooi van gemaakt


  Maak melding

 11. O, ik dacht dat de president de problemen die het volk van Suriname heeft gedeeltelijk op zou lossen. En wil hij met meer dan 45.000 mannen de straat op gaan, tegen wie dan.
  En het zijn de militairen die hij zal opdragen om in burgerkleding voor hen de straat op te gaan. Dat deed hij al in de jaren 80


  Maak melding

 12. Ik kom op straat met mijn achterban die tevreden is in onze FAILLIETE-Sranang-Dubai-staat !

  Ik breng het illegaal gedrukte SRD-geld, ruim drie en een half Miljard SRD mee , stort het direct terug in de staatskas !

  Ook geef ik de totale weggeraakte Monetaire reserve , groot ruim EEN MILJARD, terug aan het Volk !

  De VIJAND VAN BUITEN is in Sranan geweest en heeft onze deviezen laten verdampen ! Ook hebben deze vijanden ingebroken bij de Centrale Bank en hebben IN HET GEHEIM, ruim Drie MILJARD ongedekte SRD-bankbiljetten gedrukt en uitgegeven !

  Den “satans van buiten” OGRI YERE !

  Zij hebben zelfs kopstukken van mijn partij aangezet tot CORRUPTIE, vandaar dat ik tegen bestraffen van mijn corruptie-vrienden ben !

  Daarom kom ik nu met het verdampte geld en met de verdwenen deviezen, op straat met mijn achterban van vijfendertigduizend man ! Ik stort al deze gelden, in het openbaar, terug in de Sranan STAATSKAS !

  NEKS NO FOUT, MORO WELVAART E KOME !!!!!


  Maak melding

 13. Sari tori
  no bruja want betalende demonstranten dat kennen sedert de Romeinen. de wakamangs zijn het niet wat die wachten op de 50 hectare


  Maak melding

 14. Master Killer …. Murderer … Daisy Delano Bouterse …. moet niet uit zijn vette nek lullen. Master Killer …. schrijf nieuwe verkiezingen uit dan kun je de wereld tonen dat 35.000 of meer kiezers achter je staan { voor je stemmen }. Niet ouwehoeren … stel een daad … Murderer.

  Master Killer was weer in topvorm door het ” buitenland ” of ” buitenlandse machten/krachten ” te beschuldigen de kwade genius … te zijn achter de demonstraties.

  Master Killer ….. is het ” buitenland ” niet bezig een invasie in Suriname voor te bereiden? Dus tijd voor het uitroepen van een Staat van Beleg.


  Maak melding

 15. VOER VOOR DE HAAIEN HIER AAN DE WATERKANT.
  ER VALT GEEN SPELD TUSSEN TE KRIJGEN BIJ DIE GASTEN. AAN DE REACTIES HIER IS ZEER ZEKER AF TE LEIDEN DAT HET INDERDAAD HIER OM EEN AANVAL VAN BUITEN GAAT.WANT DE TENTAKELS VAN DE ANTI NDP EN BOUTA REIKEN TOT AAN DE NOORDZEE.
  DENK MAAR EVEN TERUG AAN DE TIJD VAN DE ZOGENAAMDE BEVRIJDINGS BEWEGING. DE GEZWOREN VIJANDEN VAN BOUTA EN ZIJN NDP.TOT DE DOOD ZE SCHEIDT.ZE ZIJN INDERDAAD ZELFS BEREID OM HET LAND VERDER TE DESTABILISEREN
  DAT IS DE NAAKTE WAARHEID.


  Maak melding

 16. -Deze waardeloze narcistische man Bouterse geeft nu het buitenland de schuld dat de afgelopen dagen de vakbonden de straat zijn opgegaan om te protesteren.

  Bouterse heeft afgekeken van zijn vriend in Venezuela. TRIEST


  Maak melding

 17. @ valse profeten ….
  jou ” NAAKTE WAARHEID ” …. moet ZWART aangekleed worden. It is not easy … but … think about it !!!!


  Maak melding

 18. Deze moordenaar begint al paniekerig te reageren en spoken te zien,met zijn vuile inmenging vanuit het buitenland, dit soort dingen gebeuren met mensen, die een bevlekt verleden hebben, en die 35.000 mensen, zijn die nodig om te voorkomen dat deze moordenaar het veld moet ruimen, en al vast begint met bluffen en intimideren, zodat pogingen daartoe vergeefse moeite zal zijn, maar helaas voor die moordenaar,die aanhang die hij nog denkt te hebben, zijn alleen nog die fossielen op het kabinet, die jaknikkers in de Dna, en wat verdwaalde wakamans.


  Maak melding

 19. Mensen & posters, ik heb dit eerder al kenbaar gemaakt want ik zag Surineds uit Nederland in de eerste linie meelopen die zijn neergestreken tijdens deze protestmarsen.

  En ik weet dat tenminste 2 of 3 van hen jarenlang werkloos zijn in Holland, en hebben ze dus geen toegang meer tot de arbeidsmarkt in Nederland !
  Hun enige optie is dus, rellen in Suriname !

  De NDP zal geen mensen op straat brengen om deze uitzichtloze Surineds in Nederland of de politieke embryo’s in Su te ondersneeuwen.

  Zou willen vragen aan alle organisaties als; We zijn moe, Burgercollectief, mevrouw of juffrouw Neus, SPA, DA91, VHP, NPS, PL, etc ….. Are you ready for this …… !

  Ik heb enkel het volgende voor jullie, do not wake a sleeping tiger, otherwise you’ll get yourself in a lot of problems and deep shit !


  Maak melding

 20. De elite van Suriname hebben dit zelf gecreëerd met name de nerger elite van 1975.daar is het begonnen.Baas neem ik helemaal niet kwalijk.die Hindoestanen hadden jullie creolen gewaarschuwd namelijk de stads creolen. Nu schreeuwen jullie. En nu creëer jullie weer ellende in t land met jullie We Zijn Moe.hij had al die leiders op moeten sluiten of laten verdwijnen. Hup bouta.


  Maak melding

 21. Bijlmerboy,…Even doet de baas z`n zegje, dang ji broeja.,…hij zegt gewoon hoe de stand van zaken is mie mang,..en het klopt ook.dus lul maar niet zo zielig, SUKKEL !,jullie EZELS,..zijn genoeg aan het woord geweest.


  Maak melding

 22. Die 35.000 mensen zijn dan werkelijk van al die 500.000 plus, oerdomme debiele dwaze paars ,misdadig bezeten zombies. Dankzij deze oerdomme paarse stommelingen wordt het volk paars misdadig corrupt crimineel beroofd. Maar zullen al die paarse stommelingen werkelijk gehoor geven. No boi. Vele onder hen zijn ongeschoolden, maar nog net niet zo oerdom dat ze zich wederom door de duivel van Suribabwe zijn gammele paarse karretje vol oude lullen zullen laten spannen. Wel de door baas paars verslaafde cocosnuivende paarse schijt en druiperige pis etende en drinkende dieharde criminele ndpers, die de drugsmaffia uitmaken en verdorven paarse geheime militie. Baas e djaf op zijn oude dag. Soso oude mislukte revo tactiek in deze era no e go wroko enen paarse ka. De Suribabwaanse lente is komende. Weg met baas en alles wat paars misdadig is. Wo sjie.


  Maak melding

 23. BOUTA heeft niks bedreigend gezegd, INEENS zijn al die backbiters laffe HONDEN IN PANIEK.,ha ha haaa, en zo willen jullie de oorlog winnen,…blijven / verhuizen jullie maar massaal richting SODOM & GOMMORA aan jullie vieze noordzee,..laat ons met rust man.


  Maak melding

 24. @ EEN TYPISCHE GEFRUSTREERDE BOERIKIE HIERONDER MET ZIJN BOE BOE BIT SJORIE RELAAS, ALWAYS THE SAME BULLSHIT.

  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Ex ndper
  Die 35.000 mensen zijn dan werkelijk van al die 500.000 plus, oerdomme debiele dwaze paars ,misdadig bezeten zombies. Dankzij deze oerdomme paarse stommelingen wordt het volk paars misdadig corrupt crimineel beroofd. Maar zullen al die paarse stommelingen werkelijk gehoor geven. No boi. Vele onder hen zijn ongeschoolden, maar nog net niet zo oerdom dat ze zich wederom door de duivel van Suribabwe zijn gammele paarse karretje vol oude lullen zullen laten spannen. Wel de door baas paars verslaafde cocosnuivende paarse schijt en druiperige pis etende en drinkende dieharde criminele ndpers, die de drugsmaffia uitmaken en verdorven paarse geheime militie. Baas e djaf op zijn oude dag. Soso oude mislukte revo tactiek in deze era no e go wroko enen paarse ka. De Suribabwaanse lente is komende. Weg met baas en alles wat paars misdadig is. Wo sjie.

  ZIELIGER KAN HET NIET…!


  Maak melding

 25. DDb mag wel uitkijken dat daadwerkelijk buitenlandse mogendheden zich gaan bemoeien met de binnenlandse politiek. Dan is het snel afgelopen en zal hij als persoon snel over het water worden afgevoerd voordat de Surinaamse marine en kustwacht doorheeft wat er gebeurt.
  Dan kan hij zijn zoon gezelschap houden in NY.
  Het begint internationaal nu op te vallen dat Su weer een narco staat aan het worden is. Daar zijn buitenlandse mogendheden niet blij mee.


  Maak melding

 26. @Milton, de rellers uit Nederland hebben de staatskas leeggerommeld, hebben daarna ruim drie MILJARD ongedekte SRD biljetten gedrukt en uitgegeven en onze deviezenvoorraad laten VERDAMPEN ! Tja………

  Gewoon vanuit het BUITENLAND geregeld ! Knap van deze rellers !

  De buitenlandse krachten hebben Sranan FAILLIET gemaakt en niet Desi en zijn clan, moro DONG NO DE !

  De DESI-vernietiging van onze SRD is de oorzaak van het faillissement van ons land, meneer drukte IN HET GEHEIM de ruim DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD !

  Daarna de DESI-Devaluaties en de DESI-prijsstijgingen die maar voortgaan ! ALLASMA SKEER !
  Inflatie van boven de 70 % !

  Alleen de NDP-malloten zien DUBAI komen !
  NDP-er Un No Spang, MONNIE DE !!!

  De rest van het Volk weet nu dat wij failliet zijn gemaakt en dat de staatsuitgaven (meestal onproductieve bestedingen) nog steeds te hoog zijn, dus………………..moro DEVALUATIE E DORO !

  PS : Desi gaat uit vaderlandsliefde alle CLAD-rapporten in het openbaar verbranden !!

  Desi heeft met hulp van de koloniale Hollanders, oa kolonel Valk vd MID, onze democratie gekaapt met een staatsgreep !
  Valk, Desi zijn matti, was een buitenlandse onruststoker en relschopper !


  Maak melding

 27. Kinderachtig uitspraak .!! Die lul moet juist voorkomen dat mensen op straat komen. En niet wedijveren of contra. Die 35 duizend mensen die somde zijn zeker ezels zonder brandstof motoren. Het verhogen van de brandstof prijs komt zeker van buiten af . Godsamme . Waarom niet nu een nieuwe verkiezing organieren. Klote zooi grijsaard .


  Maak melding

 28. Bouta maar waarom zou je met je fans de straat op willen gaan……om te protesteren tegen je eigen puinhoop….????hahahhaahh


  Maak melding

 29. Kritiek hebben op een gekozen democratie president als dhr bouterse is smakeloos.als surinamers moeten we eensgezind achter onze president staan,zowel in goede en slechte tijden.ik besef heelgoed,dat we moeilijke tijden doormaken,en dat de president en zijn regering naar oplossingen zoeken,dus zou ik zeggen,laat de president en zijn regering zijn karwei afmaken.ik sta als surinamer nogsteeds 100 % achter mijn president der bouterse.


  Maak melding

 30. * DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST.  * DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE. DIT BOEK IS EEN VERVOLG VD BLOEDLIJNEN. DEZE BOEKEN ZIJN OP INTERNET ALLEEN TE KOOP. ZE ZIJN VERBODEN IN  BOEKWINKELS, OMDAT ZE DE WAARHEID ONTHULLEN. LEES DEZE SCHOKKENDE BOEKEN EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DIE ZEGGEN DAT LUCIFER HUN god IS, DE WERELD VERNIETIGEN. DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEFT. AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK. VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE. (DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER). De boeken leggen alles uit over ontwikkeling van virusziektes zoals aids, het offeren van mensen aan Lucifer waarom er oorlog moet zijn, hoe het volk wordt opgezet tegen hun regering vaak door buitenlandse geheime diensten, valse aanslagen gepleegd door overheden op hun eigen volk (in usa en europa) en anderen de schuld van geven zoals ISIS. landen controlen via hun centrale bank om vervolgens de munt te vernieten. Hierna zijn de landen genoodzaakt geld te lenen bij het IMF om vervolgens beslag te leggen op het hele land en de grondstoffen. En nog veel meer. SCHOKKEND EN HUIVEREND. AUB ONDERZOEKT DE WAARHEID EN WORDT WAKKER.


  Maak melding

 31. Onze moordverdachte komt met 35000 Sombra’s, die in hongerstaking zijn gegaan, op straat.

  Het moet niet gekker worden in Suriname.


  Maak melding

 32. @MUL

  De naakte waarheid wil ik niet met zwart aangekleden,Maar in de kleuren van de surinaamse vlag ,met liefde voor mijn volk en trouw aan mijn vaderland tot de dood.
  piece of cake…..
  simpel as that to me….


  Maak melding

 33. Sombra is niet verlicht, hij heult met de beul van 8december 1982. Schande dat deze dichter niets geleerd heeft van grote namen als Pablo Neruda. Hongerstaken tegen mensen die hun democratische recht opeisen.


  Maak melding

 34. Hahahahaaaaaq..35000 man..bedoeld hij 35000 onzichtbare mannen?!Hij houdt zichzelf toch voor de gek dat hij een leger van onzichtbare vijanden ziet die voor hem komen!?
  RobG ,Parbo,pannekoek Damsco”’help je baasje hoor het wordt met de minuut erger met hem!!


  Maak melding

 35. Een propagandist van Opa d vraagt of hij zijn KARWEI mag afmaken !!!!!!!!!!!!!!!

  Brada, A KARWEI KEBA, KONDRE FAILLIET !!!!!

  TRA WROKOMAN MUS KUN PURU SRANAN INI A
  FAILLISSEMENT DISI !

  PS : Onder Bosje un FAILLIET a kondre, ondro Opa D. un FAILLIET a kondre BAKKA !

  STOP A NEW SRAFTENG !!!!!


  Maak melding

 36. Kijk hoe lang men bezig is al om BAAS klein en kapot te krijgen. Het gaat jullie niet lukken al die BOUTERSE haters. Hij is gewoon machtig


  Maak melding

 37. @ Valse Profeten
  Voorlieden van de ” zogenaamde Bevrijdingsbeweging ” { Somo, Brunsie } hebben in 2010 … Master Killer … Moordenaar …. Daisy Delano Bouterse … aan de macht geholpen. Is dat ook de naakte waarheid ??? Dank u !!!!!!

  @ Valse Profeten …. jou naakte waarheid aankleden met de Surinaamse vlag … zou … een zware belediging zijn voor de Rep. Suriname …. waar ik woon en tot de dood zal blijven wonen. Suriname is van ons allen … ook van de Surineds !!!

  @ Valse Profeten … jullie NDP’ers belijden met de mond liefde voor volk en trouw aan het vaderland. Dagelijks bewijzen jullie het tegendeel …. nadat Staatskas leeggeplunderd is …. proberen jullie nu met ” LIEFDE ” en ” TROUW ” het volk { met drogredenen } te misleiden en uit te melken. Geef me een GROTE BRICK.


  Maak melding

 38. Voer voor de getrouwen.

  Eens kijken of ze komen opdraven met een lege maag en alle andere elende die ze moeten ondergaan van deze regering.


  Maak melding

 39. @ Misterbojo
  We hopen dat Master Killer … Moordenaar … Daisy Delano Bouterse … het crematorium … ook zijn macht en slimheid zal tonen. Think about it … mister piece of cake !!!!


  Maak melding

 40. blanke@
  Hij is de president van Suriname .Dat is een feit.
  Wat Amerika betreft die hebben al genoeg blamage als het gaat om inmenging in binnenlandse politieke aangelegenheden.Medio 2000 was er ook een grote economische crisis in Amerika.Geef Suriname ook de ruimte haar problemen zelf op te lossen.aantasting van integriteit en soevereiniteit van elk land is ontoelaatbaar.
  zijn er coca plantages in Suriname?
  Is er een grote afzet markt voor coca in Suriname.,in harde valuta.Suriname narcostaat?hooguit wat doorvoer.Als je serieus bent pak je het probleem bij de bron aan..snoei je alleen de takken,dan zorg je alleen maar dat de boom weelderig voort bloeit.


  Maak melding

 41. Tuurlijk bouterse jo awari domroe…je zet die domme paarse massa van je op been door omkoperij…njang, dirie, pokoe plus een srd 50 per persoon..en dit alles met onze belasting gelden..foei toch moordenaar


  Maak melding

 42. Damsco …. SUKKEL …. EZEL
  ” … Even doet de baas z`n zegje …hij zegt gewoon hoe de stand van zaken is en het klopt ook ….”

  maandag 1 mei 2017 om 21:31 uur.
  *********************************************************************
  Jouw { bez.vnw } baas … Master Killer … Moordenaar … Bouterse is een leeg … een hol vat …. je weet holle vaten klinken ………….!
  De stand van zaken is altijd miserabel onder NDP bewind.
  Schaam je je niet de koeterwals van je baas aan te dikken?

  @ Damsco …. SUKKEL … EZEL …. ezels denken … mensen weten ……!!!!!


  Maak melding

 43. @mul
  Voel je zelf niet aan dat de richting die je op wil gaan ons nergens naar toe zal leiden.
  Er zit er geen graantje constuctieviteit ,geen enkele vorm van compromis in.Wanneer is Suriname niet leeg geplunderd?De aap viel toch uit de mouw ,toen we het na 1975 zelf mochten doen?Ndp is dat geen afvloeiing van alle politieke partijen van voor 1975?Vertel ,Hoe kwam de geest in de fles?
  Ik ga u echt die brick geven ja, want aan destructieve instellingen heeft het land niks.
  Want als je aan de rand zit pas dan wijselijk op, dat je niet in de afgrond valt.

  U heeft het zwaar onder de leden ,u probeert me zelfs onder de huid kruipen,door mijn liefde voor de vlag ,het land en het volk te ondermijnen.
  Waar haalt u dan het lef vandaan om dan te zeggen;Suriname is van ons allen?
  Oprechtheid en waarheid maken vrij.

  Its not easy ……………but think about it


  Maak melding

 44. BOUTA MANG.

  @ EEN TYPISCHE GEFRUSTREERDE BOERIKIE HIERONDER MET ZIJN BOE BOE BIT SJORIE RELAAS, ALWAYS THE SAME BULLSHIT.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Ex ndper
  Die 35.000 mensen zijn dan werkelijk van al die 500.000 plus, oerdomme debiele dwaze paars ,misdadig bezeten zombies. Dankzij deze oerdomme paarse stommelingen wordt het volk paars misdadig corrupt crimineel beroofd. Maar zullen al die paarse stommelingen werkelijk gehoor geven. No boi. Vele onder hen zijn ongeschoolden, maar nog net niet zo oerdom dat ze zich wederom door de duivel van Suribabwe zijn gammele paarse karretje vol oude lullen zullen laten spannen. Wel de door baas paars verslaafde cocosnuivende paarse schijt en druiperige pis etende en drinkende dieharde criminele ndpers, die de drugsmaffia uitmaken en verdorven paarse geheime militie. Baas e djaf op zijn oude dag. Soso oude mislukte revo tactiek in deze era no e go wroko enen paarse ka. De Suribabwaanse lente is komende. Weg met baas en alles wat paars misdadig is. Wo sjie.
  ZIELIGER KAN HET NIET…!

  Yep, zieliger kan het niet. Al blijft men jullie oerdomme paarse paria’s erop wijzen fa oeng deng dong moro buriki, alla bouta mang na leki zombies. Zefls een mier is triljoenmalen wijzer dan al deze paarse criminal bende aanhangers van de misdadiger bouta, de mpp paarse misdaad vloek sinds 1980.


  Maak melding

 45. Ik vraag me af waarom de haters van BOUTERSE zo vel reageren en vloeken?Als de aan hangers van BAAS zo reageren,dan schreeuwen ze gelijk dat ze bedreigd en geïntimideerd worden.


  Maak melding

 46. En dit is onze volkspresident..jullie bedoelen zeker een WAKAMAN president.En van het volk wordt respect en gezag verwacht.De leerling overtreft de meester dat is het in Suriname.De president bepaald de “KOERS”en de rest volgt.Geen wonder dat het land totaal uit balans is geraakt..een labiele LIJDER.Who cares….


  Maak melding

 47. Mag ik een teiltje…..?

  Misiekaba: persoonlijke ontmoeting tussen Bouterse en Sombra spreekt voor zich; president is dè leider

  Het is voor de zoveelste keer meer dan duidelijk waarvoor deze president staat en wat hij voor dit land wil. Dat zegt de fractieleider van de Nationale Democratische Partij (NDP), André Misiekaba, in gesprek met Suriname Herald.
  Misiekaba reageert naar aanleiding van de persoonlijke ontmoeting die president Bouterse had met de bekende dichter Stanley Slijngaard meer bekend als Sombra. Sombra heeft vandaag, 1 mei, besloten om in hongerstaking te gaan, omdat hij van mening is dat de democratische rechtsstaat zwaar onder vuur ligt. Verder is hij in hongerstaking, omdat een minderheid nu eist dat een regering die gekozen is door de meerderheid, moet aftreden. Sombra zegt dat hij in hongerstaking is, omdat het woord ‘vakbondsrechten’ misbruikt wordt door een groepje anarchisten.
  =======

  Dat was een hongerstaking van 2 uur…..

  IK zeik in mijn broek van het lachen…..


  Maak melding

 48. Reserves Verdampt !

  Illegaal MILJARDEN SRD’s gedrukt !

  Kondre FAILLIET bakka, ini NDP-ANOE !!!

  Productie deng no sabi, soso Corruptie !!!

  Tang wakti deng DEVALUATIES fu Opa D !!!

  PS : TIDE TAMARA, WÉ DEVALUEER GO MORO FARA !!!

  SUMA AB DENG MILJOENEN DALLA INI ZWISERLAND ??


  Maak melding

 49. De president heeft huis gebouwd voor familie die in erbarmelijke omstandigheden leeft?.Het Surinaamse volk heeft voor de familie gebouwd.Maakt het wat uit of het geld uit de staatskas kwam of van zijn bank rekening waar te goeden op staan ontvreemd van de bevolking Suriname gefeliciteerd met jullie goede daad.Ik houd me niet aan het topic omdat ik (Diana)nauwelijks meer wat gepost krijg..


  Maak melding

 50. @ Valse Profeten
  De richting die ik/wij op wil/len gaan is de Rep. Suriname peaceful bevrijden van de NDP-Abanies. De richting die ik/wij op wil/len gaan is wonen in een land van RUST en VREDE.
  De richting die ik/wij op wil/len gaan is wonen in een land waar RESPECT VOOR HET LEVEN gewaarborgd is.
  Is dat ook jullie NDP’ers { uitzonderingen daar gelaten } … jullie Wens en Bede ?????

  @ Valse Profeten … sorry … met de DUIVEL … in hoogst eigen persoon … is moeilijk compromissen te sluiten.
  Voorop gesteld … ik ben geen compromis figuur.
  Een compromis is: 3 + 4 = 7 : 2 = 3,5

  @ Valse Profeten …. ken je het verhaal van de SCHORPIOEN en de KIKKER ? Met een schorpioen { DDB } is onmogelijk compromissen sluiten. Aan het einde van de rit … aw bit’ yu … aw nak’ yu !!!

  @ Valse Profeten … ik ondermijn niets en niemand … jullie liefde voor de vlag, het land en het volk is slechts LIPPENTAAL …. dat is wat ik onderstreep. De Staatskas is na 2010 door de NDP-Abanies { w.o. de Abrahamsen, Bouva’s, Misiekaba’s, Graanoogsten en consorten } leeg geplunderd. Dat Suriname voor 1975 leeggeroofd is … is onze EIGEN SCHULD … we waren er zelf bij.

  @ Valse Profeten …. Suriname is van ons allen … ook van de Surineds …. niet van Bouterse … niet van de NDP alleen.

  De wereld is van ons allen … niet van Trump, Poetin, May of Merkel. De aarde en haar schoonheid …. de aarde en haar volheid is van onze Hemelse Vader. Dit is geen valse profetie !!!!!!!


  Maak melding

 51. En die 35.000 mensen zouden dan voor verhoging van brandstof zijn, plundering in de staatskas , corruptie en het niet nakomen van de verkiezingsbeloftes.

  Wie houd wie voor de gek.


  Maak melding

 52. En die 35.000 mensen zouden dan voor verhoging van brandstof zijn, plundering in de staatskas , corruptie en het niet nakomen van de verkiezingsbeloftes.

  Wie houd wie voor de gek.


  Maak melding

 53. De Amerikanen komen echt niet met 35.000 man om jou op te pakken desirano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  Ze zijn in staat om met 1 helicopter te komen en dan heeft jouw zoon gezelschap, kunnen jullie samen troefcall spelen !!!!


  Maak melding

 54. Ik kan zo 35.000 mensen op straat brengen om MIJ en MIJN Staats-faillissement toe te juichen !

  En ik ga hen verrassen, ik druk IN HET GEHEIM, WEER enkele Miljarden aan ongedekte SRD-bankbiljetten om de WELVAART in Sranan verder te vergroten !

  Wij zijn dag en nacht bezig de bankbiljetten te drukken !

  UN NO SPANG brada nanga sisa, DUBAI E KOME !!!!!


  Maak melding

 55. Ai boi pres.. je bent aan de dementeren nu..je wordt echt die kleine ingi boi.”kinderachting mang”.doe groot of tenminste gedraag je als een volwassen mens.zielig mang


  Maak melding

 56. Druk weekend voor de president met allemaal opgezette niet controleerbare evenementen onder loyalisten.

  Een vertoning met jubelaars op de centrale markt, een arme mevrouw een huis aanbieden en even op de stoep zitten bij een enkele propagandist om voor een groep intimi het buiten land weer de schuld te geven.

  Hoe groot de groep intimi in Ocer was valt niet vast te stellen want er zijn geen beelden van.
  Roepen dat het buitenland aanvalt en roepen gekozen te zijn door 35.000 kiezers in Paramaribo staan beide heel veraf van de werkelijkheid.

  Wel goed getimed om met minimale middelen een uitgebluste oude man even de aandacht te laten trekken.

  Laat de president zijn verantwoording af leggen in de DNA en het meerjaren onwikkelingsplan 2011 – 2016 evalueren. een jaar IMF evalueren, 9 maanden crisis en herstel plan evalueren en het nieuwe meerjaren ontwikkelingsplan 2017 2021 en de begroting 2017 gaan verdedigen.

  Beste meneer Bouterse u bent demissionair voorzitter van en politieke partij die u al niet kunt leiden. U bent machteloos President van een land en wordt internationaal met de nek aangekeken (behalve in Venzuele, Haiti, Bolivia en Cuba). U bent een president die weigert verantwoording aan het volk af te leggen. U bent uit gerangeerd.


  Maak melding

 57. Jojo en jij bent een zwerfhond die alleen op waterkant zijn snuit kan openen.

  De rest van de werkloze front meute op waterkant hier alleen zullen jullie een grote mond opzetten, Suriname heeft jullie inmiddels uitgekots, Nederland heeft jullie uitgekots wat rest voor jullie schterbakse hindustaanse bavianen is waterkant.net. Enne ik heb nieuws voor jullie die racist Santokie worft NOOIT President in Suriname. Bouterse President tot de dood. Het is gezegd


  Maak melding

 58. Jaja typisch een front schijtluis is die mul een grote laffe bek in de rioolput maar verder nirts. Typisch gedrag van de front zwerfhonden.


  Maak melding

 59. Ex ndper jij bent die vloek, heb je het nog niet door. Zoek een pistool en jaag een kogel door je lege drugskop yu sakasaka lagi dagu yu.


  Maak melding

 60. @ Sosoka = Damsco … Damsco = Sosoka … inderdaad je doet je nickname alle eer aan: So So Ka. Een kogel door je NDP- Abanie kop is …. a waste of time !!!!


  Maak melding

 61. waarom zou hij op straat komen,,

  , hij heeft alle macht van het land in handen hij bepaald wat er in het land gebeurt,

  bij de centrale bank is hij de baas., zie maar leeg geroofd..

  de p. g o. m heeft geen enkele bal te vertellen die gasten zitten voor de form.. de politie is ook ge muil korft en de millitairen hebben het na kijken puur voor de form..

  alle ministers zitten op hun droge ballen te luieren net als bij de werk verschaffing..

  hij zit veilig tot 2020 op zijn reet het volk kan letterlijk dood vallen dan zien we verder..

  het ka volk is toch een loon slaaf..


  Maak melding

 62. bring it on motha fukka bouta. Ze gaan komen voor een portie en djogo. Als je zo een grote mpp bek heb schrijf dan verkiezingen uit laffe motjo.


  Maak melding

 63. Die 35.000 mannen koopt hij uit onze hard verdiende geld, met zweet en soms ook bloed, dat we betalen aan belasting dan gebruikt hij ze tegen ons.


  Maak melding

 64. Enorm onderzoek legt miljoenen bloot

  Witwasspoor leidt naar vriend Desi Bouterse

  Zie telegraaf online.

  Dat mensen op een drugs baron gestemd hebben zegt genoeg over het intellect van een bepaalde groep !!!!!
  Schande voor de republiek, het land moet gauw een naamsverandering ondergaan !!!!!


  Maak melding

 65. @ Sosoka

  “Jojo en jij bent een zwerfhond ….”

  Wanneer gaat u inhoudelijk reageren. Of was de boodschap zo raak dat u alleen maar kunt schelden.

  Ik raad u aan de telegraaf te raad plegen (aub www voor voegen) telegraaf.nl/reportage/28092244/__Witwasspoor_leidt_naar_vriend_Bouterse__.html

  Dan ziet u uw afgod weer eens afgebeeld met van witwassen verdachte vrienden in de publiciteit.

  Het kartel rondom Bouterse word langzaam door de DEA gedemonteerd. Dat zijn volgens Bouterse de vijanden van uit het buitenland.


  Maak melding

 66. de vijanden van d d b is hij zelf..

  hij is de oorzaak van alle ellende in het land , moment dat hij weg is, zal het land als een raket omhoog schieten..

  maar helaas het dombo volk ziet dat niet in..

  dus blijven ze pinaren no ka..


  Maak melding

 67. als je kijkt naar de ogen van bouta en zijn vrouw , dan hoef ik je niet te zeggen , dat deze mensen boeven eerste klas zijn als je het niet ziet heb je poep in je ogen . deze mensen houden het land op in zijn bestaan ano 2017 . dat hij daar nog zit kan ik niet met mijn hoofd bij .


  Maak melding

 68. Bouterse al ga je met de domme massa op straat niemand heeft geloof meer in jouw als moordenaar en bedrieger van het
  volk.Als ik jouw ziet en hoor praten dan denken ik hoe kan zo een domkop president worden van Surinamer.Je hebt geen kaas gegeten van economie en jouw adviseurs weten dat en daarom gaat het zo slecht in het land.Zelfverrijking is het in Suriname.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.