Grand opening FFC BIJLMER LGT GYM in A’dam Zuidoost

0
Grand opening FFC BIJLMER LGT GYM in A'dam Zuid-oost

Vandaag, zaterdag 29 april, vindt de grand opening plaats van de FFC BIJLMER LGT GYM aan de Bijlmerdreef 1289 tegen over metrostation Ganzenhoef. Initiatiefnemers zijn Leandro Tam en Robert Westmaas. De opening vindt plaats om 13.30u.

Het wordt een spectaculaire opening met mini demonstratie workshop met kinderen, sport en beweging voor iedereen. Ook is er een mini Kickbox gala. Inschrijven, aanmelden en informatie verkrijgen; het is allemaal mogelijk tijdens de opening.

Zorg dat jij erbij bent, neem je vrienden en familie mee.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.