dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVenezuela stapt boos uit de OAS

Venezuela stapt boos uit de OAS

-

Does Travel - naar Suriname

Venezuela stapt uit de OAS, een samenwerkingsverband van Amerikaanse staten. President Maduro is boos over de toenemende druk van meerdere Amerikaanse landen, waaronder de VS, om snel verkiezingen te houden en politieke gevangenen vrij te laten. De minister van Buitenlandse Zaken van Venezuela maakte het besluit bekend op televisie, meldt de NOS.

Binnen de OAS zelf waren al stemmen opgegaan om Venezuela uit de organisatie te zetten. Veertien lidstaten van de OAS waren daarvoor, waaronder de VS, Mexico, Canada en Brazilië. Ze verwijten Maduro onder meer dat hij het parlement buiten werking probeert te zetten.

Maduro heeft na een grote verkiezingswinst van de oppositie eind 2015 de invloed van het parlement ingeperkt. Het verzet tegen Maduro wordt steeds sterker en er zijn steeds grotere demonstraties tegen zijn bewind.(Bron: NOS.nl | Archief FOTO: Maduro op bezoek in Suriname in 2015)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Twee enige overgebleven dictators van Z.A. Straks zijn ze er niet meer, overrompeld en vertrapt door hun eigen aanhangers, een kwestie van tijd.


  Maak melding
 2. Maduro is het slachtoffer van die corrupte zeer blanke bovenlaag die hun investeringen zien verdampen. Ze hadden het liefst gezien dat de Indianen voor altijd slaafje zouden spelen.


  Maak melding
 3. @blancher
  de bovenlag gaf ze wel werk en geen haat zaaiende gebakken lucht
  en wat hebben ze nu?
  honger!!!
  iedereen weet dat in zuid amerika het eerlijker moet maar deze nietskunners willen alleen macht en geld en helemaal niet het arme indiaantje helpen
  kijk maar naar su, die indianen dorpen zijn precies hetzelfde als 50 jaar geleden
  vooruitgang? geholpen?
  ha ha


  Maak melding
 4. @man man man

  het is al zover met de indiaantjes dat er al dorpen nagenoeg verlaten zijn, bijv. Cupido aan de Maretakka rivier, een jaar of 10 geleden nog een leuk dorp Cupido , nu loopt er nog een enkel persoon rond, de rest zit allemaal in post Nw Utrecht


  Maak melding
 5. MADURO is slachtoffer van zijn DOMME communistische uitgaven en denkpatronen ! Maduro moet eerst PRODUCTIE leveren/genereren , geld verdienen en dan uitgaven daarop afstemmen, dan komt er weer een financieel evenwicht in Venezuela !

  Maduro moet bedrijven met rust laten en geen communistische bedrijfsbeslissingen nemen, hij is GEEN bedrijfsdeskundige !
  Hij haalt zomaar duizenden Cubaanse communistische adviseurs naar Venezuela, die de technische en financieel-economische zaken niet kunnen runnen !

  Maduro wil de communist uithangen, echter hij vergeet dat ook communisten moeten begroten en niet meer uit moeten geven dan er binnenkomt aan inkomsten !

  Geweld zal deze Maduro niet helpen, de crisis verergert door de vele doodgeschoten burgers, terwijl de bevolking ernstige hongerproblemen heeft !

  PS : Sranan moet lessen trekken uit de manipulatie van de Rechterlijke Macht in Venezuela, wij moeten die kant niet op !
  Ook het doden van burgers hoort niet bij een vredige staat als Sranan. Laten de Dec moorden en de Moiwana-slachting een uitzondering blijven !
  Een Failliet Sranan is al erg genoeg !

  Communistisch systeem heeft NERGENS goede resultaten opgeleverd, wel zware onderdrukking van de bevolkingen !


  Maak melding
 6. HOLA…….Aai mi Pappie deze Maduro is voorheen een bus chauffeur geweest in z,n land Venezuela.
  Ik vraag me af of deze man Kaas heeft gegeten om een land naar behoren te regeren.In de Media lees je wel kwalijke lines van deze debiele President Maduro. Wel, ik ben eerder een paar keren naar dat land geweest maar de mensen leefden zo vredig toen in dat land Venezuela.Ik denk ,dat de beroemde Libertador(bevrijder) Simon Bolivar in zijn graf niet gelukkig zal zijn met die Maduro Inghie.CHE!!!!


  Maak melding
 7. Dit betekent het definitieve faillissement en einde van Venezuela. Zet maar op Marktplaats, misschien is er nog ergens een gek (Trump) die het zootje wil overnemen. De VS weet wel raad met die Venezolaanse olie.


  Maak melding
 8. Welk indiaanse leider in Zuid Amerika en midden Amerika doet het goed het is allemaal cocaïne boys.

  allemaal killers…………………………………….,


  Maak melding
 9. Zodra een inheeemse leider het goed doet, saboteren die blanken de hele boel met hulp van CIA. Chavez deed het goed. Hoeveel armen zijn niet uit de armoede gekomen en hebben huizen kunnen kopen. Toen kwam de CIA die machtswellustige blanken steunen en het conflict begon in het land en de hele economie werd om zeep geholpen. Deze groep (blanken) is in elke Latijns Amerikaanse land aan de macht en overal onderdrukken ze de inheemse bevolking. Maar het gaat niet meer lang duren. Zelfs in Brazilie hebben we al protesten gezien. Aan alles komt een einde. Ook aan de monopolie en roofzucht en onderdrukking door de blanken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES