woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTV opnames theatershow Rayen Panday

TV opnames theatershow Rayen Panday

-

Does Travel & Cadushi Tours

Na het succes van zijn eerdere shows ‘Drie keer Rayen’, ‘Vrijspraak’ en vele optredens in binnen- en buitenland staat cabaretier Rayen Panday met zijn nieuwe avondvullende voorstelling ‘Niet Verder Vertellen’ in het theater. En op zaterdag 29 april 2017 staat hij in het Oude Luxor theater te Rotterdam. Het wordt een hele speciale voorstelling wat op die avond worden er TV opnames gemaakt.

In ‘Niet Verder Vertellen’ neemt Rayen geen blad meer voor de mond. Hij heeft het over persoonlijke en vertrouwelijke zaken die hij durft te delen, maar absoluut niet verder mogen worden verteld! Je kunt vast wel een geheimpje bewaren, toch? Met scherpe humor, muzikaal talent, vermakelijke publieksinteractie en verrassende invalshoeken weet Rayen Panday weer een fantastische theatervoorstelling neer te zetten.

Kijk voor de allerlaatste kaarten voor deze voorstelling ook op luxortheater.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES