dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoKwaliteitsstandaard voor alle Bureaus voor Burgerzaken in Suriname

Kwaliteitsstandaard voor alle Bureaus voor Burgerzaken in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname is deze maand op het Bureau voor Burgerzaken Kwatta begonnen met een pilotproject voor de invoering van een kwaliteitsstandaard. Deze moet uiteindelijk gelden voor alle Bureaus voor Burgerzaken in Suriname. Minister Mike Noersalim heeft een team samengesteld, die op basis van parameters zal nagaan hoe te komen tot een kwaliteitsmanagementsysteem, teneinde de dienstverlening van de bureaus naar de burger toe verder te verbeteren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Minister Mike Moersalim, je lult uit je nek !!! Velen zo als zijn geconfronteerd met foutieve schrijfwijze op uittreksels en stambomen terwijl op de folio’s:en geboorte/familie-boekje de juiste schrijfwijze staat vermeld ! Je krijgt dood leuk een computerprint bv. van het stamboom met foutieve schrijfwijze van de naam !!! Ondanks alle bewijzen weigert de CBB-ambtenaar om de correctie aan te brengen(advies: je moet naar de rechter); zelfs het invoeren in de computer lukt deze halve analfabeten niet !!!


    Maak melding
  2. Ai boi je hebt helemaal gelyk.
    Er is een figuur daar op kwatta die denkt echt dat t kantoor van hem is, werkt wanneer hy wil om maar te zwygen over hoelang je moet wachten op n simpele uittreksel


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES