maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandVlieg met TUI naar Suriname

Vlieg met TUI naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een stukje Nederland ervaren in de tropen? Boek dan een vliegticket naar Suriname! Doordat de voertaal Nederlands is voel je je in dit Zuid-Amerikaanse land al snel thuis. De bevolking is er hartelijk, uitbundig en bezorgt je meteen het relaxte ‘No Spang’ gevoel. Per 1 juli 2017 vliegt TUI fly elke maandag met de Dreamliner naar Paramaribo waar je vakantie in dit avontuurlijke land kan beginnen…

Vliegticket Suriname naar de zon
Na negen uur vliegen van Amsterdam naar Paramaribo (AMS – PMB) landt het vliegtuig op Surinaamse grond. Welkom in de tropen! Met de evenaar next door is het in Suriname altijd warm. De hoeveelheid neerslag maakt het verschil: december en januari zijn de kleine regentijd, mei tot medio augustus de grote. De beste periode om naar Suriname te vliegen is dus tijdens de droge periode van februari tot en met april en van half augustus tot en met november.

TUI heeft voor een vakantie in Suriname een uitgebreid aanbod appartementen en hotels in Paramaribo, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Van kleinschalige hotels met een paar kamers en een zwembad tot ruim opgezette complexen, waar je uren kunt relaxen in de wellness en ’s avonds kunt kiezen uit verschillende restaurants.

Overnachten in het hart van de jungle
Je vliegvakantie naar Suriname begint in Paramaribo. Deze indrukwekkende hoofdstad ademt cultuur met bezienswaardigheden als de Sint Petrus en Paulus Kathedraal en Fort Zeelandia. In het gezellige centrum van Paramaribo struikel je over de eettentjes waar je smult van overheerlijke roti en de lekkerste broodjes bakkeljauw. Wie de voorkeur geeft aan een rustige zonvakantie in het hart van de Surinaamse jungle, kiest bij TUI voor een verblijf in een houten lodge in Berg en Dal. De kids gaan los aan de Canopy Zipline in het Adverture Center, jij zit prinsheerlijk op je veranda met uitzicht op de Surinamerivier. Ben je in voor wat meer actie? Plan dan een kanotocht op het Brokopondo stuwmeer of maak een wandeling in de adembenemende flora en fauna in het beschermde Brownsberg Natuurpark.

Vakantie Suriname afsluiten aan zee
Vanaf april 2017 worden de vluchten naar Suriname aangeboden op basis van een ‘code share’ met twee vluchten per week (woensdag en zaterdag) met de A340 van Surinam Airways. Vanaf juli 2017 komt daar een derde vlucht bij en vliegt TUI fly met een Boeing 787 Dreamliner elke maandag van Amsterdam naar Paramaribo (AMS – PBM). Op alle vluchten naar Suriname mag je 25 kilo bagage meenemen. Aan boord serveren de stewardessen een warme maaltijd en verfrissende drankjes. En dankzij het uitgebreide entertainmentsysteem vliegt de reis letterlijk voorbij! Wil je na een vakantie in Suriname nog nagenieten tijdens een strandvakantie? Met een vliegticket Suriname kun je terugreizen naar Amsterdam via Curaçao voor een paar heerlijke dagen zon, zee en strand!

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Moet je doen, helemaal als het met de airbus van de SLM wilt vliegen, afgelopen zondag was het weer raak, ‘smorgens nog internet geraadpleegd vertrektijd 15.15 , bij aankomst op Schiphol de mededeling 3 uur vertraging, fijn hoor uiteindelijk vertrek 8.30 , als doekje voor het bloeden 15 euro om wat te eten. heel fijn allemaal , mijn vrouw kwam na middernacht surinaamse tijd aan op Zanderij, ook zo fijn voor de mensen die je op komen halen SLM bedankt, klote maatschappij


  Maak melding
 2. Ja, moet je doen .. Winkeliers zijn bewapend met vuurwapens en volgen een “sut’en trowe beleid” .. Er is dus grote kans dat je een overval meemaakt met dodelijke afloop ..


  Maak melding
 3. Johan

  Er is al zo vaak voor gewaarschuwd dat de SLM een vliegmaatschappij is die zich niet bekommerd om de klant.
  Ik zeg niet dat de crew leden niets om de klant geven
  maar het schijnt policy te zijn van de SLM niets geven om de klant en dat zij de klant het genoegen geeft dat de klant MAG vliegen met de SLM.

  Ik vlieg al zeker 16 jaar niet meer met de SLM naar mijn vakantiebestemming en dat is niet alleen naar Suriname


  Maak melding
 4. Dat jullie met dit oude toestel durven vliegen, stamt nog uit de tijd van Antoni Fokker,
  Volgens mij zijn de piloten en passagiers levens moe


  Maak melding
 5. Denk als ze de tickets voor de helft van de prijs weg doen dat nederlanders wel gaan.
  Maar met de huidige economische en politieke situatie zullen er niet veel mensen springen om daar naar toe te gaan. Kan geheel mislukken deze actie. Leuk idee maar de tijd en economische en politieke situatie is niet goed.
  Dat geeft toeristen geen prettig gevoel. Volt als je gaat op vakantie in Iraq Bagdad. De veiligheid van de toeristen kan in geheel suriname niet gegarandeerd worden. Ook niet in Paramaribo. Dus tja zie het niet een grote kans van slagen hebben.


  Maak melding
 6. Kom aan op Zanderij bij een onbeschofte douane, vervolgens in Par’bo, smerige, stinkende stad vol met zwervers, junks, zwerfhonden en petflessen. Verder nog een onbeschofte en onvriendelijke dienstverlening in winkels en supermarkten. Peperdure excursies zonder waar voor je geld. Verkeerscriminelen die er een gewoonte van maken om je dood te rijden en te vluchten. Alle ramen, deuren, balkons en percelen dichtgetimmert met tralies tegen overvallen. Kortom mijden deze corrupte, criminele narco-staat. Voor de helft van de prijs een luxe vakantie met parelwitte stranden en een azuurblauwe zee en vriendelijke bevolking in Caribisch Nederland.


  Maak melding
 7. Creatief met kurk!

  Goede marketing tekst.

  De combinatie met Curaçao zal de redding zijn.
  Maar……………… ‘zeewater en muggenbeten gaan niet samen.
  Misschien eerst Curaçao en vervolgens suri.


  Maak melding
 8. Jammer dat de Surinaamse regering bestaat uit zakkenvullers en familie en vriendjes politiek. Als zij verder keken dan hun neus lang is zouden zij gaan investeren maar ja dan gaat er minder in hun zakken verdwijnen en dat willen zij natuurlijk niet. Zij zullen echt niet met SLM vliegen maar KLM want zij willen comfort en kunnen de 1e klasse betalen. Misschien moet SLM geen vliegtuig meer inzetten vanuit NERGENS en gewoon alles door KLM laten doen, niet dat zij nooit vertraging hebben maar zij hebben tenminste meerdere vloten en ook nieuwere. Jammer voor onze SWITI SRANANG. Als je familie daar nog hebt ga je noodgedwongen nog daar naartoe moeten reizen.
  Suriname wordt Wakker en investeer in je land en koop minimaal 2 vloten voor overseas destination.


  Maak melding
 9. die hele TUI is net zo één grote oplichters bende als de k l m s l m..

  niks beters die het volk blij maakt..

  de prijzen zijn net zo duur of zelf nog duurder..

  wat schieten wij mofina wang mee op..


  Maak melding
 10. Waarom zo afzeiken over slm en su elke vaccantie bestemming kan zo tegenvallen tegenwoordig en dat kan ook met andere vlieg maatschappijen ik hou het liever neutraal en voorzichtig in het leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES