zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDuizenden roepen ‘Weg met Bouta’ op zesde dag straatprotest

Duizenden roepen ‘Weg met Bouta’ op zesde dag straatprotest

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 apr – Op de zesde dag van het straatprotest tegen de regering, zijn duizenden op de been gebracht. Volgens sommigen zijn zeker tienduizend burgers de straat op gegaan om te protesteren. De stoet van protesterenden is door verschillende straten van Paramaribo getrokken vanaf het Kerkplein, in het stadscentrum. Het protest is spontaan, hoewel er zich politieke leiders onder de massa bevinden.

Leides van de oppositiepartijen doen mee. Ook drommen aanhangers zijn van de partij, gestoken in de kleuren van hun politieke partij. Het overgrote deel van de massa is duidelijk opgekomen om huin frustraties te uiten. ‘We willen ons geld terug’ is een leuze die wordt meegdragen op een spandoek. Vakbondsleider Robby Naarendorp hekelde op het Kerkplein het machtsmisbruik van de autoriteiten.

Die hebben namelijk verboden dat er geprotesteerd wordt op het Onafhankelijkheidsplein. Volgens Naarendorp zou een petitie worden aangeboden aan het parlement. Dat kon dus niet meer. “Maar wij gaan door. We zijn nog bozer gemaakt”, riep Naarendorp. Besloten is in kleiner verband naar het parlement te trekken en de petitie toch aan te bieden. Zowel de vakbondsleiders als de demonstranten willen ook de komende dagen door gaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

46 REACTIES
 1. De draak ontwaakt langzaam maar zeker en zal de duivel en zijn trawanten met vlag en wimpels verslaan; lang leve het Surinaamse volk, down down with de nationale dieven partij. Achter slot en grendel met de moordenaar en de vele boeven die samen met hem het land en volk leeggeroofd hebben. Het recht zal zegevieren.


  Maak melding
 2. Kondremangs. ….het wassen duidelijk. …in 1987 was het net zo als nu…..ik bn nu 30 jaar ouder ..maar de spirit zat er vandaag net zo in als bij de rest van de betogers. …er zaten net als toen. .spionnen van DiDiBri ertussen mt opname apparatuur. ..maar we waren niet bang voor ze. ….en bovendien waren de surinaamse vrouwen opnieuw vastberaden. …..als het op aan komt. …zijn we een volk…..maar dit is het begin. ..WE gaan door tot het bittere eind totdat deze koenoes weggesneden zijn als rotte stinkende appels uit onze prachtige vruchtenboom genaamd suriname. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 3. Telkens hoor ik individuen vertellen dat er geen lijn zit in de protesten, hebben deze beterweters weleens goed geluisterd naar de bevolking, die zijn het beu om de grootste klappen van dit wanbeleid te moeten dragen. Daar protesteren de mensen om ,het begon vorig jaar al met een 1 mans actie en langzaam durfde men zich te laten horen dus kom nu niet meer met een drogrede dat er geen lijn zit in de protesten, er is 1 grote lijn allereerst ombuigen van het beleid en anders mandaat terug geven.


  Maak melding
 4. Kondre mang Un Opo! !!!!
  Weg met deze boeven bende!
  Bouta ja volksmisleider aka volksbedrieger!
  Wai pasi boi ie nog mang draai aan kondre!
  A mang bouta fuck a kondre baldadig up!
  Go go go home bouta please!


  Maak melding
 5. DE SMERIG RIEKENDE HYPOCRIETE SMEERLAPPEN (robg,damsco,do the right thing,milton en overige labaria slangen)zijn met STOMHEID geslagen.WEG MET DRUGSCRIMINEEL,MASSAMOORDENAAR (de FAKE pres. van SU.)etc.etc.scandeerden HEDEN een meer dan 10.000KOPPIGE MENSENMASSA.DIT IS NOG STEEDS HET PRILLE BEGIN VAN DE TRAILER.


  Maak melding
 6. De heren Hok en Ramnandanlal, alsmede enkele andere met iets minder toebedeelde hersenmassa zijn idd de mening toegedaan er geen lijn in de protest is. Deze heren van Palu, de heer Boldewijn, de heer Kesopersad Gangaram Panday en nog een paar van deze betweters hebben geen flauw benul van wat er in het land gaande is. Dit geldt ook voor mevr Simons en de rest van de coalitie. Goed geteld zijn dat ongeveer 60 mensen met een dubieuze achtergrond die dat beweren, tegenover 10.000 mensen of meer van jong tot oud en van laag tot hooggeschoold die het tegendeel beweren. Hoe het komt dat een kleine minderheid geen lijn in de protest ziet laat zich raden. In een democratie heeft de meerderheid altijd gelijk dat wil in dit geval zeggen, dat de aanleiding misschien het verhogen van de brandstofprijs enof de eis van betere salariëring van onderwijsgevenden is, maar in de basis komt het erop neer dat Men de straat opgaat om de kliek van de nationale dieven partij naar huis te sturen, omdat zij niet in staat zijn gebleken om gehoor te geven aan algemeen beginselen van behoorlijk bestuur.


  Maak melding
 7. Beste The good,bad, ugly; ik lees je bijdrage graag maar het zou jou beter sieren als je het vaarwater van @the right thing verlaat en je net als vele anderen op deze site met normale leters bezigt. Thank you.


  Maak melding
 8. DE GESCHIEDENIS SPREEKT ONS ONHERROEPELIJK VRIJ ‘MOKRO’ EN OVERIGE ECHTE KAMERADEN.TIJD MOET HAAR TIJD HEBBEN.FEIT IS DAT DE DAGEN VAN SUPERCRIMINEEL ddb EN ZIJN PAARSE BENDE GETELD ZIJN.


  Maak melding
 9. ‘We willen ons geld terug’ is een leuze die wordt meegdragen op een spandoek.

  Baas en zijn roofzuchtig corrupte kornuiten weten een ding met zekerheid en dat is als er nieuwe verkiezingen uitschrijbven, zij grandioos verliezen. En dat er ook een groot onderzoek gaat komen waar al dat gestolen geld uit de staatskas naar toe en bij wie is gegaan. Boefdraad zal als eerste worden doorgelicht. Nooit gaan deze paarse baas en zijn roversbende de macht gewillig uit handen geven, nu niet en ook in 2020 niet. Alleen wanneer meer dan honderdduizend gaan protesteren en ook wanneer criminele teleurgstelde ndpers alle ministers, awariedomries, corrupte paarse zakenlieden en zelfs hun lijdende baas gaan beroven met duizend man, gewapend met houwers, hooivorken, tjaps, houwers, bijlen en messen. Na wang burgeroorlog e go kong tegen allen die deze baas der misdaad aanbidden en vereren, jong en oud en aan de macht helpen houden, zelfs al kost het mensenlevens. Een volksrevolutie is wat komen gaat tegen ndp baas der misdaad en roversbende. Het kan niet zo zijn dat een kleine groep rijkt corrupte ndpers en paarse elite criminele drugsgangsters blijven roven, anders is het land voorgoed verloren en verwordt binnen 1 jaar als Haiti. Weg met de paarse misdaadvloek ddb en consorten.


  Maak melding
 10. het kan zijn dat de verdampte 1,2 miljard usd ‘gereserveerd’ is voor de borg vanwege de vroegtijdige vrijlating van Dino. Waarschijnlijk zijn de onderhandelingen hierover in een vergevorderd stadium.
  Dus wederom wordt staatgeld gebruikt voor prive doeleinden van de farao. Let wel het geld moet eerst gestort zijn in New York!!


  Maak melding
 11. Nu is het weg met Bouta, een tijdje geleden, werd hij nog als de grote verlosser binnen gehaald, het is zo en zo al beschamend dat deze moordenaar en veroordeelde drugsdealer, president van dit land kon worden.


  Maak melding
 12. Leiders van dit protest moeten opgepakt worden. Nagegaan moet worden hoe de financiering tot stand is gekomen en hun organisatie structuur eruit ziet. Allen moeten vastgezet worden en tot staatsvijanden benoemd worden.

  Enkele beroeps demostranten uit Nederland die mee liepen, daarvan moeten de visa ’s ingetrokken worden. Tevens moeten ze als perona non grata verklaard worden. Ook moet men de Uwv in Nederland informeren over hun aanwezigheid. Dat kan gevolgen hebben voor hun uitkeringen.

  Ook moet men social media scherp in de gaten houden. Deze zaka’s veroorzaken chaos en trappen rotzooi door de straten van paramaribo. Dan heb ik het niet eens over de economische schade.

  Bouterse gaat nergens !!! Hij blijft president van sranang.


  Maak melding
 13. We zouden de NDP’ers en mensen die geloven in deze president moeten vragen om een ‘pro president Bouterse’ mars te houden.

  En dat is het verschil ! Want dan zal je pas het verschil tussen het gespuis en schreeuwers van nu en de echte Surinamers zien.

  Dus @ de NDP organisatie, organiseren jullie een pro president mars ergens in Mei, zodat de politieke embryo’s van nu kunnen zien wat de NDP is en ook teweeg kan brengen


  Maak melding
 14. Het Onafhankelijkheidsplein,de naam zegt het al. Het plein is van het onafhankelijke Surinaamse Volk en zij mag daar ook komen en gaan wanneer ze een vreedzame demonstratie willen houden. De taak van de dc is gewoon een vergunning afgeven en geen enkele uitleg te geven, wat wel mag of niet mag bij de vreedzame demonstratie van het Volk. Wat wel mag dat maken de demonstranten zelf wel uit.

  Het Surinaamse volk heeft het recht om zijn ontevredenheid naar deze regering, deze coalitie kenbaar te maken. Het volk lijdt onder de financiële, economische situatie, het wanbeleid, eigen belang van deze regering en hebben het recht daar samen te komen en tegen het wanbeleid te protesteren op die plaats, het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo in Suriname.

  DDB heeft niet het recht om het Surinaamse Volk dit te verbieden, te bepreken, te bepalen daar niet te komen voor de demonstratie.

  De tijd van de jaren 80 van avondklok van de vorige eeuw is voorgoed voorbij en zal never, nada, nooit, nul, notie, nunca, niks, poepe, grote, puf terug komen. Snap je dat?

  Het plein is niet van de NDP, niet van deze regering van de NDP en niet van de coalitie, niet van ambtenaren van de NDP, niet van DDB.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 15. @Milton

  Kijk eens op facebook van de NDP en je zult zien dat er nog maar heel weinig mensen zijn die durven te zeggen NDPer te zijn.

  Zie ook de mini groepjes die met een beetje paars namens de NDP deelnamen aan de Wandelmarsen.

  Zie de minuscule opkomst bij de laatste bijeenkomsten in Ocer en u zult moeten begrijpen dat er nagenoeg geen NDP meer is. Er zijn slechts betaalde loyalisten.

  Bouterse doet alles om de demonstraties te frustreren. Bij voorbeeld de vergunning eisen veranderen en de stad heel vroeg afsluiten zodat de mensen moeilijker kunnen komen.

  Milton u bent een roepende in de woestijn die nog niet door heeft dat de medestanders overlopen.


  Maak melding
 16. waar is die mevrouw die gratis computers uitdeelde nu gebleven..

  is ze mond dood geworden of ligt ze in coma..

  het was toch niet haar geld waarmee zij zo pronkte..


  Maak melding
 17. Tjek a PRO NDP-demonstratie djaso :

  && PRO het Faillissement van Sranan !

  && PRO het drukken van Miljarden Ongedekte Bankbiljetten !

  && PRO het plegen van massamoord, bestraffen daders fout !

  && PRO het niet-bestraffen massale corruptie van politici !

  && PRO de Sabotage van de Rechterlijke Macht !

  && PRO meerdere DEVALUATIES en verarming !

  && PRO de vernietiging van economie en SRD !

  PS: Betre hori betoging PRO deng poti Srananman sang e pina !!!

  MEK A HERi LEIDING FU A DRUKKERIJ FU NEP-SRD’s GWE !!!


  Maak melding
 18. Beste Surinamers,

  Bouterse heeft opdracht gegeven om de demonstranten uit zijn buurt te houden. Want inderdaad hij wilt Suriname voorzichtig transformeren in een dictatuur. Bouterse is niet meer van plan af te treden. Er zullen geen verkiezingen meer komen.
  Het wordt een lange en harde strijd om hem te laten aftreden.
  Uit onderzoek is gebleken dat Bouterse een psychische stoornis heeft, hij kan ineens omslaan in een meedogenloze psychopaat.

  God zij met de Surinamers.


  Maak melding
 19. Ingrid bouterse zien we helemaal niet meer!
  Deze motjo dokt nu want ze weet dat heel suriname der
  Vieze Man uitscheld omdat der man een grote shit is voor su!
  Der man die massa moordenaar heeft su regelrecht naar de afgrond gebracht!
  Deze motjo ingrid en der kids pronken alleen met dure spullen
  Die ze in buitenland Parijs kopen en su volk eet beetje schijt!
  Hopelijk gaan nu de ogen van de su open hoor!
  Weggggggg met moordenaar!


  Maak melding
 20. HOE KAN JE EEN DIEF JOUW WATER LATEN OP DRINKEN TERWIJL JE ZELF DORST HEB . DIT KAN IK NIET RIJMEN . ER IS MAAR EEN DIEF DAT HOEF NIEMAND JE TE ZEGGEN . EN EEN BOEF ZAL ALLES DOEN . OM HET ARME , VOLK TE VER HONGEREN . EN ZO ZIJ HET , BOUTA ER IS MAAR EEN WEG HET GERECHT DE MOVIE IS OVER EN UIT .


  Maak melding
 21. En nu mag Nerkust rechter spelen over de spaandoeken en borden met opschrift.
  Of ze de Lummel hard hebben getroffen of minder.Tenslotte kan alleen een rechter dat doen.


  Maak melding
 22. Nogmaals voor die oerdomme paarse aanhangers, vervloekt zijn moordenaars en allen die moordenaars aanbidden, van Stef Me Anus Meje, Misjiesosokaolao vanWijlenbos, Alubux,Jusufzoon en oude paars verworven oma’s en opa’s, jonge paarse debiele dombo;s < hihihi, ndp aka ddb is de paarse misdaadvloek. Woka.


  Maak melding
 23. @Milton, alias het kwaadaardig gezwel. Wat weerhoudt de landverraders van de NDP om een pro demonstratie voor de massamoordenaar en oorlogsmisdadiger, drugscrimineel te houden ? Mobiliseer dat gedrocht en ga de straten op als jouw soort zo graag de held uithangt. Van achter de pc (wellicht ook nog eens uit Holland) heb jij een grote mond.


  Maak melding
 24. Prof Misababoi,
  Het geld kan inderdaad verdampt zijn. Het hier uitleggen neemt te veel tijd.
  MAAR, door hierop in te spelen hebben derden hun zakken behoorlijk kunnen vullen. (met meer dan 1,2 mrd)
  Ook dit is crimineel gedrag.


  Maak melding
 25. PARBO kun je ook aangeven wie de ndp financierd.
  Je bent een hersenloze klootzak.
  Ik heb je een aantal keren uitgedaagd maar jij geeft geen reactie, ook niet om naar een psychiater te gaan om de boel op te schudden.
  Mijn aanbod staat nog steeds.


  Maak melding
 26. parbo
  Leiders van dit protest moeten opgepakt worden. Nagegaan moet worden hoe de financiering tot stand is gekomen en hun organisatie structuur eruit ziet. Allen moeten vastgezet worden en tot staatsvijanden benoemd worden.

  ===

  Paarse Rat Parbo.

  Bouterse heeft nog nooit 1 dag in zijn leven gewerkt en behoort tot de rijkste mensen in Zuid Amerika.

  Wedden dat hij nog nooit 1 cent belasting heeft betaald?

  Zullen we eerste een onderzoek doen naar zijn financiële huishouding, Paarse Idioot


  Maak melding
 27. VOORKOM POLARISATIE

  Bij mijn zoeken op het internet ben ik per toeval gestuit op een boek geschreven door een surinamer S. Ramkhelawan.
  Ik zou de zg. leiders of leiders in Suriname adviseren om dat boek te lezen voor ze hun mond open doen. Naar mijn mening hoort elke surinamer dat boek gelezen te hebben om beter over de toekomst te kunnen nadenken.

  Google books

  Bibliografische gegevens

  Titel The Visionary Negotiator: Probleemoplossend Onderhandelen
  Auteur S. Ramkhelawan
  Uitgever CreateSpace Independent Publishing Platform, 2016
  ISBN 1532788088, 9781532788086
  Lengte 366 pagina’s

  Waarom slaagt de ene onderhandelaar wel en de andere niet? Waarom gaat de ene organisatie ten onder en floreren andere wel? Antwoord: Omdat er onderhandelaars zijn die anders onderhandelen. Ze weten alleen hoe ze moeten handelen als het hun goed gaat, waar de voordelen, concessies of winsten wel vanzelf komen. Zodra een veranderende toestand een andere benadering vereist, weten ze niet in te grijpen of er mee om te gaan en betalen anderen de prijs. Het is maar dat u het weet.


  Maak melding
 28. No commend, ter informatie een stukkie van Alven.

  Ze denken dat we dom zijn!

  Quote:
  Elkeen die zich net te kritisch uitlaat krijgt een beurt. Wel jammer dat er bewust voor wordt gekozen, delen van het volk zwart te maken en sympathisanten op te zetten tegen critici.
  Zo wordt de verdeeldheid alleen maar groter. Dat staat haaks tegen we moeten het samen doen. Ze rekenen echter buiten de waard, ik krijg steeds meer interviews van mensen met de woorden ‘ze denken dat we dom zijn’.

  Men begint na te denken over de politiek en het effect ervan in hun dagelijks leven. Jammer genoeg is de roep om leiderschap heel groot. Dat moet een vingerwijzing zijn voor elke hedendaagse leider dat zij zich beter moeten profileren, zodat er hoop is.
  Het feit dat een groot deel vraagt ‘If un pur bouta suma wo poti’ vertelt ons twee dingen. 1 we denken serieus na over het vervangen van de president en 2 wij zijn (nog) niet tevreden met de alternatieven.

  Zolang wij blijven tonen dat wij niet dom zijn, mogen wij verwachten dat de alternatieven zich zullen aanbieden en steeds aan zichzelf zullen blijven werken want; Surinamers worden slimmer!” unquote
  bron: Starnieuws 9 april 2017

  Volg Alven!


  Maak melding
 29. Het is mooi om te zien, hoe zoveel mensen lopen te demonstreren om D.Bouta weg te krijgen.
  Maar D.Bouta gaat niet weg, zolang de pot nog vol is van al dat geld wat ze geleend hebben !
  Maar stel dat D.Bouta op een ochtend wakker wordt, na een vreselijke nachtmerrie ; en dan nog met een stijve Lul ook, wat niet zal gebeuren met zijn leeftijd !!!!!!!!

  En zegt tegen Ingrid : jongu Ingrid, i sab o langa mi booi no tenapu, isde neti mi dring takki un moni klari.
  En a volk e biging werie mi ede keba, sang mi mus du now now ? Waarop Ingrid het volgende tegen hem zegt ; mi sabi
  takki a booi fu yu no e tenapu moro, ma no spang !
  Dati mi sréfie o los op,so langa a moni dé mo tang nanga yu; ma te moni klari mi klari nanga yu tu.

  De bevolking wil hebben dat D. Bouta op stapt, stel dat hij dat doet, zijn we nog niet uit de zorgen ; generaties lang moeten we de schulden die hij en zijn paarse rovers hebben
  gemaakt terug betalen. ( moni verdampt )

  @ Parbo

  Heb je weer aan de fles gezeten ?
  Want je zit weer een heleboel shit te schrijven, en dat geldt ook voor @ Milton. Mij boeit het niet, maar voor de landgenoten die het heel zwaar hebben, vind ik het vreselijk
  om zulke kolder van jullie te moeten lezen.
  Jullie hebben een gespleten tong, zoals de Indianen dat
  zeggen. Ach ja wiens brood men eet wiens taal men spreekt !

  @ Parbo

  Je hebt het over Uwv ;
  Je schijnt er meer van te weten,anders had je het er niet over. Met je Uwv uitkering heb je tenminste nog wat te makken, maar de Landgenoten in Su niet !
  Daarom is het voor jouw heel makkelijk, om van de daken dingen te roepen die nergens op slaat !
  Ach Parbo en ander paarse idioten, jullie lullen net zo dom als jullie ( lijder ) leider, jullie zijn een gezwel in deze maatschappij !

  sari tori.

  Jacko.


  Maak melding
 30. @parbo, je schrijft::::
  Leiders van dit protest moeten opgepakt worden. Nagegaan moet worden hoe de financiering tot stand is gekomen en hun organisatie structuur eruit ziet. Allen moeten vastgezet worden en tot staatsvijanden benoemd worden.

  Waarom vraag je niet aan Bouterse hoe hij aan dat geld is gekomen om zijn politieke NDP partij groot te maken? denk ook aan die vlaggen, kleding en nog veel meer.
  Vergeet niet ook te vragen waar al dat geld is gegaan die gespaard was door de vorige regering.

  Deze waardeloze Bouterse heeft Suriname tot een bedelstaat gemaakt en heeft ook de surineds staats vijanden genoemd. Jij bent ook een van hen.

  Hij zou toch velen van de VHPérs in de gevangenis laten opsluiten? ik wacht nog steeds.
  Hij is geen echte man, maar waardeloos, omdat hij nog steeds niet naar de rechtbank kan gaan om te vertellen hoe hij anderen heeft vermoord. Een grote schoft is hij.

  Die vloek rust al op hem en zie ook wat met zijn zonen is gebeurd, dus zo’n happy man is hij ook weer niet.
  Ik wens hem daarom ook slapelozennachten toe.

  De slechtste president die Suriname ooit kent.


  Maak melding
 31. -Tijdens de wandelmars zag je ook hoe klein die groep van de NDP is geworden ten opzichte van de jaren ervoor.
  Langs de kantlijn werden er rare geluiden geroepen voor deze groep en ze voelde zich niet prettig bij.

  Verder ken ik ook mensen die toen op de NDP hebben gestemd, maar durf niets over te vragen, omdat ze alleen maar aan het vloeken zijn richting Bouterse.
  Bouterse heeft deze mensen gewoon misbruikt met mooie praatjes om voor hem te gaan stemmen, maar heeft niets voor ze kunnen betekenen.
  Armoede ten top.


  Maak melding
 32. bouta jouw dagen zijn al geteld jij zal precies als jouw maat gadaffi eindigen

  en het zullen de ndp ers zelf zijn die dit gaan doen

  don’t rest in peace killer


  Maak melding
 33. @parbo

  “Leiders van dit protest moeten opgepakt worden.”
  Gaat niet gebeuren, suri is geen turki, waar ze zomaar burgers in de cel smijten, vanwege vermeende couppraktijken.

  Het verschil met de nederturken en de neder-suri’s is dat de nederturken, op afstand gekozen hebben voor iemand die hun landgenoten, zonder pardon in de cel gooit, zelf zitten ze veilig in Nederland.
  De nedersuri’s daarentegen kopen een ticket en helpen hun landgenoten, tijdens hun vakantie, om te demonstreren tegen dit wanbeleid.

  Zie je het verschil, ja of ja!

  Tip: misschien handig om contact op te nemen met die mevr. van het filmpje in de ‘walking closet’ 🙂
  Ze zal je haarfijn uitleggen hoe het werkt.

  Toedels.


  Maak melding
 34. “Leiders van dit protest moeten opgepakt worden.”, zegt de
  NDP-faillissementslover-moordenaarslover-Parbo !

  AUB eerst de faillietmakers van het land oppakken ! De drukkers van ONGEDEKTE bankbiljetten, Desi en Gilmore !

  Deze financiele lijders hebben ruim DRIE MILJARD ongedekte SRD biljetten in omloop gebracht !

  PE A MONNIE DE ??????????????????????

  Nu ons land FAILLIET is zetten deze faillietmakers GEWELD in om protesterende Surinamers te intimideren !

  WEIGER GELDEN AF TE DRAGEN AAN DEZE CORRUPTE REGERINGSCLAN !

  PS : U mag de faillietmakers van het land niet beledigen, hoor !!!
  Zij beroepen zich op de wet, terwijl dezelfde regeringsclan het 8 dec strafproces SABOTEERT en WEIGERT rovers van uw geld (corrupte politici) te vervolgen en in de bak te smijten !


  Maak melding
 35. Pico, ik moet je eerlijk zeggen dat ik van 2010 tot heden nog nooit van een slimme visie of en slimme aanpak van de economische problemen van het Front heb gehoord.


  Maak melding
 36. @ RobG

  “Pico, ik moet je eerlijk zeggen dat ik van 2010 tot heden nog nooit van een slimme visie of en slimme aanpak van de economische problemen van het Front heb gehoord.”

  Beste RobG
  Allereerst hoeft de oppositie geen slimme visie of aanpak van de economisch problemen op te stellen. De DNA controleert de regering etc/

  Ten tweede bent u stok doof want de oppositie heeft menig voorstel gedaan dat beter was dan dat wat de regering voorlegt.
  Neem als voorbeeld alleen het feit dat zij dwars lagen ten aanzien van de Suralco MOU. Beste RobG dat dwarsliggen is DNA breed overgenomen en wordt door de regering gesaboteerd.

  Ook moet ik u er op wijzen dat de oppositie een veel betere overeenkomst voor Surgold opget had.

  Verder zal u duidelijk moeten zijn dat alle plannen die daadwerkelijk door de regering Bouterse gerealiseerd zijn / afgerond zijn. Front plannen waren die al door het Front opgezet, gepland en gefinancierd waren.

  Waterkant is gepimpt door het dijkenproject te vertragen en gelden over te hevelen.

  RobG u raaskalt maar wat.


  Maak melding
 37. @ parbo
  Leiders van dit protest moeten opgepakt worden. Nagegaan moet worden hoe de financiering tot stand is gekomen en hun organisatie structuur eruit ziet. Allen moeten vastgezet worden en tot staatsvijanden benoemd worden.

  Roerend mee eens oppakken,Valies en Hofwijks 1 nachtje in fort zeelandia opsluiten.dan houden zij zo op.


  Maak melding
 38. Robje ingehuurde propagandist :

  Met je Front-geouwehoer,

  VENE was volgens u dom, maarrrr………….hij droeg aan regering Desi wel ruim een MILJARD aan steenharde RESERVES over !

  Helaas heeft Desi-de Faillietmaker, deze reserves in zeer snel tempo VERNIETIGD !
  (verantwoording is nooit gekomen, de gelden zijn VERDAMPT zegt de “deskundige”, en duurste ambtenaar ter WERELD, ene meneer Gilmore Hoefdraad ! )

  Ons Geld verdampt, Ons Goud verdampt, ONgedekte Bankbiljettendrukkerij DESI-GILMORE BV, Sranan FAILLIET !

  PS : Laat je baasje Desi WEER miljarden aan ongedekte Bankbiljetten drukken, dan wordt ons faillissement opgelost,
  IJA-TOCH !!! MONNIE DE !!!!!

  MORO DONG NO E BESTAN !!!!!!!!!


  Maak melding
 39. DE OORZAAK OVER ALLE ELLENDE OP AARDE.MENSEN ZOEK ONDERSTAANDE BOEKEN OP INTERNET. ONDERZOEK EN WORDT WIJS: DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VD ANTICHRIST,DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE. DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER. DIT BOEK OOK:DE BEKENTENISSEN VAN EEN ECONOMISCHE HUURMOORDENAAR. DE SCHRIJVER IS JOHN PERKENS. DE BOEKEN GAAN OVER DE ILLUMINATI EN LEUGENS EN BEDRGOG OM REGERINGEN OMVER TE WERPEN. OORLOGEN, FALSE VLAGS, IMF EN WERELDBANK. HOE ZE LANDEN BREKEN EN PROTESTEN FINANCIEREN. VOORBEELD LIBIE, SYRIE,IRAK. NU IS NOORD KOREA AAN DE BEURT.


  Maak melding
 40. Inderdaad. Hele goede boeken. Ik schrok heel erg toen ik ze heb gelezen. Het zijn schokkende boeken die de wereld doen schudden. Ik kijk nu met andere ogen naar de wereld. Veel klopt er niet op deze wereld. Onderzoek en je zult verbaast zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES