dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBouterse en regering mogen niet beledigd worden tijdens protest

Bouterse en regering mogen niet beledigd worden tijdens protest

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 25 apr – ‘Beledigende en denigrerende’ teksten op bordjes en plakkaten zullen niet worden getolereerd tijdens het straatprotest. Het is een voorwaarde bij de vergunning die is aangevraagd en verleend voor het organiseren van het straatprotest. Het is het soort voorwaarde dat kritiek oproept op het moeten aanvragen van een vergunning. Er zijn nog meer voorwaarden.

Het houden aan deze voorwaarden zal streng worden gecontroleerd tijdens het protest. Onder meer mag niet worden geprotesteerd op en in de nabijheid van het Onafhankelijkheidsplein. Het is nochtans de plek waar al in koloniale dagen ontevreden Surinamers hun gal mochten spugen. De autoriteiten van het moment zien redenen voor het verbod. De openbare veiligheid is zo’n reden.

“Om veiligheidsoverwegingen hebben we wijzigingen gebracht in de route (van de protestmars, red.)”, zegt districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost. Slim, want zo wordt een beetje de angel uit het protest gerukt. Het Onafhankelijkheidsplein is zowat de plek geworden waar de straatprotest hun hoogtepunt bereikten. Ook het gal spugen wordt minder ontlastend als de politie bordjes mag afpakken.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

64 REACTIES
 1. Laten jullie je niet uit het veld slaan
  Blijf protesteren suri’s
  Ze kunnen geen kant meer op
  de zakkenvullers
  Stre def stre wi no sa frede
  gado de wi fesi mang


  Maak melding
 2. Je moet een moordenaar geen moordenaar noemen anders stuurt hij een gemaskerde agent op je af,eentje van de doodseskader leden!!
  We weten allemaal wel waarom deze protestdemonstratie…Weg met bouta…weg met de ndp….

  Ach kijk de moordenaar had eerder een vergunning om een illegale coup te plegen,een vergunning voor de Dec moorden met de voorwaarde 15 burgers te executeren,vergunning voor zelf amnestie, vergunning voor moiwana slachtingen etc,,,etc…en kijk hij voelt zich beledigd als hij de bordjes leest!!Hij kan de waarheid niet onder ogen zien.Slijmbal bouta,moordenaar!!


  Maak melding
 3. Je mag wel protesteren…., máár alléén op voorwaarden van degenen waartegen je het doet. Zij geven de richtlijnen aan…. Kunnen ze evengoed aangeven welke leuzen er geroepen mogen worden, welke teksten er op de borden mogen staan en waar er geprotesteerd mag worden. Het liefst niet in de tuin van desie. Anders hoort hij het of merkt hij het. Het wordt hen gemakkelijker gemaakt om op te treden tegen “afwijkingen” daarvan!!! Het wordt dan legitiem en kunnen ze daarachter verschuilen, snap je!!!
  Weer een achterbakse set van de achterbaksen!!!!!
  Eén van de teksten is bv. Oe lob Bouta! Bouta na mang/oen leider, of nog 5!!!….Dan is het altijd goed.
  Triest, triest, triest……Wat mensen allemaal niet doen om hun eigen hachje te redden…..


  Maak melding
 4. De zeer grote subsidievreters krijgen een vergunning om te protesteren, maar daarna zijn ze te lui om te gaan werken. Wie niet werkt zal niet eten.


  Maak melding
 5. @RobG
  Jij ndper,jij hoopt dat het nooit goed zal komen met Suriname en dat de surinamers altijd blijven pinaren want je hoopt dat je baasje nooit vervangen wordt.Jij ndp parasiet eens komt een einde aan je halfdode lijder en meester bouta en het zal wreed zijn.Die dag kan ook vandaag zijn…….opruimen dat ndp zooitje…


  Maak melding
 6. Feti
  Feti fu broko tapu syen
  Feti! Feti gi yu leti
  Seti konmakandra fu yagi lagiman
  No hor konfrijari o arbro
  Mek wan bigi kofu fu strey
  Geri, grun o redi
  Dis a no poku dey

  Bondru

  Bondru sranansma. Un bondru kon na wan
  Feti tu mofo gon di broko Mama fSranan
  Dis a ten fu krakeri. Dis a ten fu strey
  Bondru fu kan yag den di pot den srefi moro hey
  Hori konmakandra fu yagi gwasiman
  Fu un sma kan taki : Wi ben fet wan dey

  Bondru

  Bondru. Srananman un bondru. Bondru fu kan
  kon fri. Seti konmakandra. Wi de begi wi
  Dis a no konfrijari
  Dis a no popki patu dey
  Bondru fu kan yagi wakaman farawe
  Den di kar den srefi tru pikin fu Sranan
  Na den di ser a kondre en ferteri bigi ley


  Maak melding
 7. Bouta en regering hebben zichzelf al beledigd…….door hun wanbeleid……stelletje verraders van Su!!!Volgensmij mag een DC geen voorwaarden scheppen aan een protest……als hij zegt geen vernielingen aanbrengen…prima…..maar voor mensen komen bepalen wat ze wel mogen zeggen of niet is censuur……en verboden….!!!


  Maak melding
 8. ‘Beledigende en denigrerende’ teksten op bordjes en plakkaten zullen niet worden getolereerd tijdens het straatprotest.
  Deze zin laat genoeg ruimte over om kenbaar te maken wat je van de regering vindt.
  1. wanneer is het beledigend
  2. wanneer is het denigrerend
  3. op bordjes en plakkaten. Wanneer is er sprake van een bordje en wanneer van een bord.
  Bovendien staat nergens dat je je mening niet mag uiten door deze op je kleding te dragen. Of nog erger door deze te laten horen bijvoorbeeld door leuzes te roepen al dan niet via geluidsdragers.
  Overigens vind ík het van een slechte smaak getuigen wanneer je je president of grove wijze beledigt.


  Maak melding
 9. Desi zegt : Dit is geen Censuur of Onderdrukking, beledig mij niet, ik heb u een prachtig MEGA FAILLISSEMENT geschonken !

  PS : Robje-gestoord even een scan maken van de salarisstroken van jouw slavenbaas in de afgelopen jaren en daarnaast zijn huidige bezittingen leggen ! Daarna de Belasting Inspectie bellen !

  DEA kijkt ook mee ! Denk aan de Zwitserse bankrekeningen met 500 miljoen US dollars waarover niemand in Sranan MAG praten ! (WEER een VERBOD !)


  Maak melding
 10. Kondremangs. ….een bouta lover gebruikt een leuze….wie niet werkt zal niet eten. …deze leuze werd gedaan door Henck Arron…..voor de coup in 80…..man..man..man….en dan nog zoveel kwaken en blèren over het Front. ….ik heb je al vaker gezegd dat je de geschiedenis NIET kent. .omdat je in ptata blijft en niet naar Su durft te komen. ….Ludwig van Mulier de 2e…..
  Straks ben ik er wel om tegen DiDiBri te demonstreren. …jo bongrobita…..ik weet dat je alleen maar als stoorzender komt. ….bijdrage. ..0…komma….0……
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 11. Het is kort dag, vandaag, dus de demonstranten hebben weinig tijd om op een creatieve wijze teksten te plaatsen met dezelfde inhoudt en betekenis.

  In Mei op de grote demonstratie van de politieke partijen moeten de demonstranten laten zien hoe creatief ze zijn met hun leuzen en teksten op hun bordjes. Ik ben benieuwd.

  Bij de grote politieke demonstratie in mei volgende maand.
  Surinamers/demonstranten laat zien hoe creatief u bent met leuzen, teksten en laat u niet afschrikken door de van 11-jaar veroordeelde drugscrimineel in Nederland, MoiWana86 moorden, verantwoordelijke van 8 december 1982 moorden, redi moesoe van 25 februari 1980, 3 x skeer van Suriname, Smeergelden van de Wijdenboschburgen van Ballast Nedam, enz, enz.

  In een democratische rechtsstaat gelden volgens de grondwet en Internationale verdragen, mensenrechten cq vrije meningsuiting.

  Wie vindt dat zijn goede eer en naam volgens de grondwet aangetast, mensenrechten, is, is vrij om bij de politie hier tegen een proces-verbaal te laten op maken en een rechtszaak te laten plaats vinden tegen de betrokkene(n), organisatie, enz bij de rechtbank.

  DDB is:
  – hoofdverdachte van 8 december 1982,
  – verantwoordelijk voor de MoiWana 86 moorden,
  – gewijzigde amnestiewet,
  – tegenwerking van het 8 december 1982 strafproces bij de krijgsraad/rechtbank,
  enz, enz.

  zie de dief, die roept: ” houdt de dief!”

  wie houdt wie voor de gek?

  De splinter in een ander oog zien, maar de balk in je eigen ogen niet.

  Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf, ja toch?
  Sari (His)Tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 12. Kijk mensen.Jullie mogen de Lummel slaan maar het mag geen pijn doen.
  Dit wordt gewoon een symbolische betoging,maar we gaan er massaal er heen.Bij het zien van een groep mensen,komt het beeld van de tralies van Boma hem voor de ogen.


  Maak melding
 13. Destijds had Bouterse ook geen vergunning aangevraagd om een coupe te mogen plegen. In tussen vernomen dat een familielid van hem een topbaan krijgt bij SLM. De man beschikt niet over de juiste papieren en werk ervaring. Te walgelijk voor woorden.


  Maak melding
 14. Weg met moordenaar bouta!
  Deze man is de slechtste pres van su ooit en deze man
  Heeft su failliet verklaard!
  Rot op bouta tingi fowru
  Ga lessen nemen by nps en vhp


  Maak melding
 15. Beste Koos,
  ik moet het helaas oneens zijn met je posting
  Niet alles valt onder vrije meningsuiting.
  Bovendien denk ik dat “spelen op de man”, meer aandacht zal krijgen dan de overige problemen waarmee SU te kampen heeft.
  Dat deze regering moet opstappen is evident. Ook zij die hen gedogen mogen wat mij betreft het veld ruimen.
  Maar door Bouterse voor alles en nog wat te gaan uitmaken leidt de aandacht af,
  hoewel ik wel kan begrijpen dat opgekropte emoties een weg naar buiten zoeken.
  De politie mag geen motief vinden om tot actie over te gaan


  Maak melding
 16. Ten tijde van Venetiaan kon KUMA vrijelijk demonstreren zonder dat er beperkingen aan dit heerschap werden opgelegd.

  Ik verafschuw deze drugsveroordeelde crimineel. Dit is toch geen belediging maar de naakte waarheid.

  Demonstranten wil men ook deze wijze monddood maken. AI BOI:


  Maak melding
 17. Wat is erger, liegen, bedriegen, bedreigen, intimideren, het volk langzaam maar zeker beroven of de keiharde waarheid te zeggen of op te schrijven……bouta en roversbende jullie zijn allemaal leugenaars, bedriegers, bedreigers, rovers, corrupte leiders ga zo door. Oke gaan scheldwoorden en zo, maar wel feiten, zoals zoon Dino is uw voorbeeld hoe de paars oerdomme jeugd zal verworden. Dit is ook een vorm van paarse intimidatie, de waarheid verloochenen. Kortom ndp moet weg inclusief de paarse vloek ddb. Weg met bouta en trawanten is geen belediging maar een eis van allen die het met het land en volk menen. Ook die oerdomme jeugdige paarse krabitas en burikies van baas die de hele dag op FB allerlei knettergekke reacties plaatsen.


  Maak melding
 18. pico

  Beste Koos,
  ik moet het helaas oneens zijn met je posting
  Niet alles valt onder vrije meningsuiting.
  Bovendien denk ik dat “spelen op de man”, meer aandacht zal krijgen dan de overige problemen waarmee SU te kampen heeft.
  Dat deze regering moet opstappen is evident. Ook zij die hen gedogen mogen wat mij betreft het veld ruimen.
  Maar door Bouterse voor alles en nog wat te gaan uitmaken leidt de aandacht af,
  hoewel ik wel kan begrijpen dat opgekropte emoties een weg naar buiten zoeken.
  De politie mag geen motief vinden om tot actie over te gaan

  ===============================================

  Waarom een vergunning aangevraagd moet worden is mij een raadsel. Het recht om te demonstreren of protesteren is verankerd in de grondwet. Zie art 8 t/m 23 van de grondwet. Vrijheid van meningsuiting is daar ook in opgenomen. Grens tussen beledigen of vrijheid van meningsuiting is heel dun, laat de rechter maar tzt een uitspraak doen. Tot die tijd mag het beestje bij de naam worden genoemd.


  Maak melding
 19. Die man op de foto was een fervente boutist. Hoelang nog zullen die jonge paarse burikies en krabitas krijsen we ga weer fo vijf. Baas o mek deng ka.


  Maak melding
 20. Mike Nerkust
  Je bent de meest laffe, op 1 na, die nu zijn verschijning laat zien.
  War wordt verstaan onder belediging?
  Als ik zeg “Nerkust je lijkt op een hoopje stront” is dit een belediging?
  Als ik zeg “Nerkust mag ik je een verkrachte varken noemen” is dit een belediging?

  Wat is eigenlijk een belediging? Nerkust kun je het motiveren en uitleggen wat een belediging eigenlijk is?

  Nerkst je laat je gebruiken misbruiken en van achteren nemen door niemand minder dan de coalitie en haar leider.
  Shame on you Nerkust


  Maak melding
 21. De vergunning wordt misbruikt door de vrije meningsuiting (grondwet) in te perken.

  Dat soort onredelijke eisen kunnen als ongrondwettelijk terzijde gelegd worden.

  RobG
  De regering brult als een papieren tijger nu het er op aan begint te komen.
  Net als bij alle vorige stevige standpunten blijft er niets over van de stevige woorden.


  Maak melding
 22. @disco bouta

  Hoe durf je bouta een achterlijke aap te noemen?
  Wil je alsjeblieft onze primaten niet beledigen!
  Een aap is slimmer dan deze KA BOUTA!


  Maak melding
 23. Laughing my ass out loud!
  Sorry ik bedoel LOL van lollig.
  Wat is erger?

  Mogen de teksten van de ‘not my pres.’ en van euu- sjeene, wel gebruikt worden?
  Effe google:
  Franchepane.
  Sut deng trowe.
  Pe ye kome

  Vul maar aan…………………. 🙂 🙂 🙂 🙂


  Maak melding
 24. Esmerald
  Wat is erger?
  LOL of LMAO of ROFLMAO snap ik, maar
  van euu-sjeene niet.
  Ik weet alleen dat homo’s vroeger ook wel Eugene werden genoemd


  Maak melding
 25. @pico

  Nou dat is een geintje; de naam Eugene.

  In de US is de uitspraak ‘ you-gjeen’
  En in suri, ‘euuu- sjêene’.

  Ik ben niet zo goed in sranan taal.


  Maak melding
 26. HOE MOETEN WIJ DAN EEN VUILE,WALGELIJKE LEUGENAAR,DRUGSVEROORDEELDE,MASSAMOORDENAAR NOEMEN!!!!!?????HET BOVENVERMELDE IS VAN TOEPASSING OP DE SUPERCRIMINEEL WELKE DOORGAAT VOOR DE PRES. VAN O.A. ‘ROBG’.SCHAAMTELOZE GIFSLANG!


  Maak melding
 27. bordjes met. “bouta is geen dief en moordenaar” met hele grote op de grondliggende lachende gierende smileys erbij
  of “tuurlijk is bouta geen moordenaar en dief” en met die gierende smileys erbij
  keihard uitlachen


  Maak melding
 28. nog meer
  “bouta heeft suriname niet failliet gemaakt”
  “bouta heeft hersens”
  “wij willen dat ingrid haär salaris omhoog gaat”
  “het is helemaal niet erg dat we honger hebben”
  “we zijn blij dat su naar de afgrond glijdt”
  wie heeft er meer


  Maak melding
 29. Als we Bouterse niet mogen beledigen dan schrijven we op onze bordjes toch:
  Bouterse is geen moordenaar.
  Bouterse is niet corrupt.
  Bouterse is geen leugenaar.
  Bouterse is de beste president ooit.
  Bouterse is geen smerige straathond.
  Bouterse is geen gifslang.
  Didibri is geen satan.


  Maak melding
 30. Bouterse en Hoefdraad hebben Suriname wreed opgelicht. Zij zijn huichelaars, oplichters, Judassen !!

  Hoefdraad oplichter !!
  Bouterse oplichter !!

  Tra fas no deh !! Oplichters gwe !!


  Maak melding
 31. De waarheid is misschien hard maar
  De waarheid is geen belediging !!

  Bouterse leugenaar !!
  Bouterse moordenaar !!
  Bouterse crimineel !!
  NDP weg ermee !!

  Tra fas no de Bouta moes gwe !!


  Maak melding
 32. Wat een ontzettend zielig figuur die Nerkust, een hielenlikker van de bovenste plank, om dit soort beknottingen toe te passen bij een vreedzame protestmars, en konstant vragen omzeilen met antwoorden van, ik wil hier verder niet in detail gaan, maar hoofdzakelijk ook, doordat het ook zo,n ongeschoolde Ndper is, die een functie toebedeeld heeft gekregen, waarvoor dit persoon totaal ongeschikt voor is.


  Maak melding
 33. De politie mag en moet niet bemoeien met de teksten die gebruikt worden. Als iemand zich beledigd voelt dan is dat een civiele zaak en valt het dus buiten het werkgebied van de politie. Bewust is die grens getrokken.
  We moeten dit dan ook weer zien als een poging de TRIAS aan te tasten en het volk. ONACCEPTABEL en het is dan ook goed dat de demonstranten een proces hebben aangespannen.


  Maak melding
 34. Bouta stelt regels aan protesten, maar is wel een president die de Grondwet opzij zet met een illegale amnestiewet en die bang is om op de zitting van de Krijgsraad te verschijnen !

  Een president die DOKT voor de rechterlijke Macht, doch die wel eisen stelt aan actievoerders !

  Meneer laat wel voor MILJARDEN aan Ongedekte bankbiljetten drukken, vandaar het huidige DESI-Staats-Faillissement !

  Pres is geen harddrugscrimineel, is geen 8 december-slachter, geen dictator, geen illegale gelddrukker, gewoon een Bakra die corruptie door partijgenoten en vrienden goedkeurt en die een coup heeft gepleegd met behulp van Nederlandse veiligheidsdiensten !

  ALLA DENG SRANMAN E LEE, I SABI TOCH !!!!!

  Desi’s kreet “MONNIE DE” is vervangen door nieuwe NDP-slogan “ONGEDEKTE SRD-BILJET DE” !


  Maak melding
 35. Volgens RobG(oebbels) is het leegroven van de staatskas hard werken.

  Verder mijn bijdrage aan de vrijheid van meningsuiting;
  weg met de laffe MOORDENAAR Bouterse!


  Maak melding
 36. Laten die gasten ook met voorwaarde op deze site komen dan zullen zij gelijk merken wie Bouterse echt is.

  Voor mij is Bouterse een waardeloze moordenaar, een drugdealer, een dictator, arrogant, een schoft en nog veel meer. Ik ben niet bang voor niemand.

  Bouterse is de slechte president die Suriname kent. Neem ook maar een voorbeeld aan zijn zonen.


  Maak melding
 37. “Bouterse en regering mogen niet beledigd worden tijdens protest…”

  Back to the eighties…censuur en beknotten van de vrijheid van meningsuiting…

  Bouta heeft een zwakke case met al die vrijheden die hij het volk van Suriname al heeft afgepakt…als het volk je eenmaal heeft uitgekotst is er niets meer te redden.

  Snapt deze president niet dat beledigingen en denigrerende teksten de essentie is van het protesteren.
  De man is langzaam bezig een dictatuur te bouwen.
  Het volk mag haar mond opentrekken onder voorwaarden, ….ai mi boj…

  Ik ben benieuwd wie gaat bepalen wat beledigend is en wat niet…


  Maak melding
 38. bouta is niet veroordeeld door Nederland voor 11 jaren drugs
  dealer..

  hij moet in Nederland komen om deze straf uit te zitten in

  Amerika wordt hij verwacht om verhoort te worden in zake zijn zoon..

  ook daar zal hij een tijd lang blijven zitten..

  in sme zal hij onmiddellijk opgevangen worden in Santo Boma om daar zijn vakantie te vieren voor lange tijd..

  deze moordenaar moet nog door de hele nabestaanden families worden veroordeeld , hij moet zich voor de rechter moeten verklaren, wie de 15 mensen precies heeft vermoord..


  Maak melding
 39. Haco, heb je een fundamentele hekel aan het ” enthousiasmeren “, van jouw achterban om harder te gaan werken? Julie zijn bevangen door een hersenschim. Jullie wanen je rijk en dat die rijkdom door de regering is gestolen. Ga toch werken. De mensen die protesteren onder aanvoering van het Front hebben een trauma van werken. Foei toch. Het Front en haar achterban moeten in een collectieve therapie bij de psychiater. De realiteit gaat aan jullie voorbij.


  Maak melding
 40. @ RobG

  Wat doe jij in Holland dan schijnheil .. Hoeveel subsidie vreet jij en heb jij al gevreten ..

  Al die NDPers zijn zo .. Schijnheilig en bekrompen. Ze weten niets maar hebben een grote mond.


  Maak melding
 41. Kondremangs. ….ai boi…..drs lawpie met als specialisme DiDiBri autisme is onder zijn steen vandaan gekropen om te kwaken over ons dappere surinamese wars van alle politiek. …..net als die andere DiDiBri lovers….draaien ze dezelfde plaat af….Ludwig van Mulier de 2e…..
  Maar wel gaan gewoon door met de strijd tegen de katibo van DiDiBri en zijn criminele corrupte bende….durf naar Su te komen dan jo bongrobita. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 42. Whome, het verstand is zoek bij jou. Jouw emotionele uitbarstingen vormen een blokkade en zijn het bewijs dat je beperkt bent in het rationeel denken en rationeel handelen. Jij kan niet goed oordelen. De Frontratten lopen op straat te demonstreren en jij denkt dat heel Suriname zich heeft gekeerd tegen de regering. Mooi niet…………….! Als de NDP-res zich op straat begeven voor de regering zal hun aantal 4 keer zo groot zijn. Whooompje of Whompie, jullie zijn met een verloren strijd bezig.


  Maak melding
 43. BOUTA je voelt je billen heet worden he….het tijd voor jouw om op te hoepelen jongen…je deugt totaal niet en weet geen moer van een land te draaien..geniet nu van je aov en zit lekker thuis wachten op je vonnis,want die komt naar jouw toe..tel je dagen maar waardeloos mens…


  Maak melding
 44. @RobG

  Als er iemand bekrompen is bent u dat wel. U reageert als Wetenschapper nooit inhoudelijk zodra u gedachten spinsels weerlegt of genuanceerd worden.

  Andere meningen of onderbouwde feiten legt u naast zich neer door mensen blokkades en gebrek aan kennis te verwijten of ze als ratten af te schilderen. Schandelijk.

  Nu roept u dat de NDP 4 maal meer mensen op straat kan brengen. Graag bewijs want bij de wandelmarsen was paars minimaal terwijl het in 2012 alles overheerste..
  Zie de laatste bijeenkomsten in Ocer, belangstelling NIHIL.
  Zie de reacties op 25 februari jl alleen schreeuwlelijk Misiekaba was laaiend enthousiast na dat zijn kip zonder kop redevoering was aangezet.

  Zie wat Bouterse ooit op straat kreeg en waar hij nu weg kruipt.
  Zelfs in eigen land is de bewegingsvrijheid van de president Nihil aan het worden omdat ook de eigen mensen antwoorden verlangen.

  Zie het feit dat de DNA al bijna een maand niet vergaderd heeft. 30 maart 2016 was de laatste live stream.
  Rondleidingen van Scholen is het meest voorkomende agenda punt.

  Beste RobG:
  Wanneer komt te grondwettelijke verplichte ontwikkelingsplan naar de DNA,
  Wanneer wordt de realisatie van het Stabilisatie en Herstelplan gepresenteerd.
  Wanneer kan de begroting 2017 behandeld worden.

  Beste RobG de NDP regering is uit geregeerd en kan op geen enkele DNA vraag ook die van de NDP een antwoord geven.
  Hoevaak heeft Simons al geen antwoord geeist omtrent Brokopondo sinds december 2015.
  Brokopondo is van ons waarom betalen wij Suralco nog.?

  Beste RobG
  De Kritici die u Frontratten noemde hebben de ellende van nu reeds sinds eind 2012 voorspelt.


  Maak melding
 45. rob g

  ik ben er bijna v overtuigd dat jij een v d buitenechtelijke kinderen v ddb bent die hij in een coke en alcohol roes heft verwekt in een of andere hoerentent
  kent bouta je moeder wel ?


  Maak melding
 46. @RobG
  OOOOOHhhhhh,we gaan niet vreemd opkijken als we bussen vol neven ,nichten ,ooms en tantes en familie uit het bos in de stad te zien krijgen. Niet alleen dat ze gaan komen in hun traditionele kleding ,de indianen met veertjes in het haar fleurige indianenpakjes gaan we zien,dan de marron bevolking die voor het eerst Paramaribo aandoen een gratis verzorgde tripje,In het binnenland naai je door het dolle heen en je ziet de vrouwen daar als broedmachines,Zelfs minderjarigen hebben kinderen daar .Daar is de mens alleen tevreden als ze 14 kinderen hebben ,die vieze vuile pedofielen en ze worden KING genoemd nog erbij!! We maken ons niet druk om ze,ze leveren helemaal geen bijdrage aan onze economie wel worden ze gezien als stemvee door je baasje!!!


  Maak melding
 47. Ray,

  Bouta is niet jou President maar wel de mijne. Hij is gewassen met het bloed van Jezus, Jij bent gevloekt door alles wat je zegt . Geloof me wat je wenst voor onze President zal jou overkomen.


  Maak melding
 48. Kondremangs…….
  Weer een DiDiBri-lover……nu in de vorm van alias carla……laat ons niet lachen……gewassen met het bloed van Jezus???????? Eerder denk ik met het bloed van al zijn slachtoffers van 1980………denk je ook niet????
  En als je een Christin bent,zoals je doet voorkomen, dan vloek je geen mensen……..maar vergeeft ze zoals Jezus het deed/doet en de mensen moeten dan oprechte berouw tonen en dat uiten in hun handelen…..
  Maar jouw president??????? heeft al een sofa in de hel…wens ik hem niet toe; maar heeft hij zelf gereserveerd door zijn daden…..
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 49. Robg@
  Je geeft nog steeds geen antwoord op mijn vragen,
  Noem 10 projecten die hij goed heeft afgerond, flap drol dat kan je niet en je durft het, je lekker in Amsterdam zuid Oost
  Met een uitkering van bv Nederland
  Dit is een uitdaging die jij niet aan durft, simpel omdat er niets is, lafaard, wat jij post is niet steekhoudend, oliebol.
  Sari Tori


  Maak melding
 50. Als je het land goed bestuurt dan heb je geen problemen maar als je het leeg plundert dan moet je weg punt uit en dat eist het volk nu want Bouterse en zijn regering hebben alleen hun zelf verrijkt ten kosten van alles.Als Surinamer die geen verstand heeft van politiek maar wel van economie vindt dat Bouterse en zijn regering de slechtste regering is geweest van Suriname en daarom moeten ze onmiddellijk opstappen om erger te voorkomen.Dat is mijn advies aan de President.Waar is het geld gebleven van het land meneer Bouterse.Laat het volk weten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES