Oppositiepartij ABOP niet bij straatprotest boze Surinamers

43

PARAMARIBO, 24 apr – Oppositiepartij ABOP zal niet deelnemen aan het straatprotest de komende dagen. De Algemene Bevrijdings & Ontwikkelings Partij van Ronnie Brunswijk heeft een ultimatum gesteld. Het ultimatum loopt over enkele dagen af en de partij houdt er principieel aan vast. De regering Bouterse krijgt nog even tijd om het tij te keren.

Het ultimatum is enkele maanden geleden gesteld. Net zo lang zou ABOP niet mee doen aan publieke acties van de oppositie en protesterende groepen. Mocht de regering ABOP uitnodigen voor overleg, dan zal daarop worden ingegaan. Er wordt wel concrete actie verwacht. ”Want we creperen in Suriname”, zegt Brunswijk tegenover de Times of Suriname. De partij zal wel mee doen aan een massabijeenkomst.

De bijeenkomst is gepland voor twintig mei in het André Kamperveenstadion en wordt georganiseerd door alle oppositiepartijen. “We zijn wel in het stadion, maar ik weet nog niet of wij ook op straat zullen komen. We zullen te zijner tijd ons actiemodel wel bekend maken”, zegt Brunswijk. Hij vindt het sowieso hoog tijd voor maatregelen om het leven te verlichten van vooral de armste delen van de samenleving.


43 REACTIES

 1. Brunswijk moet niet lullen. Hij speelt hide and seek games. De man hoopt stiekem als nog in de coalitie te worden opgenomen.

  ”Want we creperen in Suriname”, zegt Brunswijk tegenover de Times of Suriname ???

  Als Brunswijk het meent dan verkoopt hij zijn gestolen bezittingen en verdeeld hij het onder de bevolking. Ook zal hij dan moeten participeren in de protesten zonder voorwaarden. Deze man is onbetrouwbaar. Hij verkoopt nog zijn moeder voor een fles Black Cat Rum.


  Maak melding

 2. Ook deze bankrover van Moengo is net als de slang Somo debet aan de ontstane situatie. vertrouw nooit van je leven verraders. Over creperen gesproken, laat hij zijn bende struikrovers dat maar voorhouden, want die stelen en roven erger dan raven. Ze hebben Lonnie als voorbeeld. Vandaar het openlijk roven en stelen, zelfs buiten de grenzen in Frans Guyana. Oerdom zijn alle mensen die op Bouta en Lonnie hebben gestemd, Oerdom tot op hun botten en onverbeterlijk in gedrag en Paars of geel zwart geestelijk ziek in het hart. De misdaadvloek is uitgebroken dankzij al deze oerdomme aanhangers van deze twee bij verstek veroordeelde drugscriminelen, wiens zonen en vele aanhangers ook verworden criminelen zijn. Het land krioelt van de criminelen voornamelijk van Afrikaanse afkomst.


  Maak melding

 3. Brunsie en zijn achterban doen het goed. Ze creperen niet,ze laten jou ,het volk creperen,en we zitten heus niet te wachten op brunsie, Hij en bouta zijn hetzelfde.Ze zijn beide criminelen en van criminelen verwacht je geen goede daden.


  Maak melding

 4. Tuurlijk niet. Hij probeert zijn eigen hachje te redden. Hij behoort ook tot een van de criminelen. Bovendien is hij voor 30 dagen geschorst, hahaha…


  Maak melding

 5. Ik kan alleen maar lachen om die Silly Fool van een Brunswijk die aangeeft dat de K-administratie de tijd krijgt om eerst het tij te keren. Ik lig echt in een deuk van zo een argument.

  Wanneer gaat het voor deze Draaideur Vandaal op het voetbalveld duidelijk zijn dat deze administratie het tij nooit, nunca, nada, never, zal kunnen keren.

  Deze KUMAKOISI Administratie moet het veld ruimen anders zal de economisch sociale ramp niet te over zien zijn.

  Dit moet aan een ieder duidelijk zijn; er is geen tijd meer te verliezen.

  Dit KANKERGEZWEL in Suriname moet met de meeste spoed operatief worden verwijderd anders sterft het slachtoffer Suriname een wisse dan wel tragische dood.


  Maak melding

 6. Met zulke criminele leiders hebben we heden ten dagen in onze politieke bestel te maken. Schande, dat deze man met al zijn criminele activiteiten nog een deel van de bevolking mag vertegenwoordigen. Die andere heeft Su al naar de klote geholpen, en deze loopt zijn kont te draaien.


  Maak melding

 7. Brunswijk…altijd en grote smoel en veel geweld op het voetbalveld, maar politiek een zielig, miezerig, angstig en laf bibberend schoothondje.


  Maak melding

 8. BRUNSWIJK wat wilt u nog meer su is falliet!!!!!!!
  Mee regeren?????? met deze regering??????
  schaam u toch Ronnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  bedelen is niet gezond hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en aangezien su al helemaal bankroet is weet ik niet waarom
  u wilt meeregeren?????
  Toon eens volwassen gedrag no ronnie?
  U maakt U compleet belachelijk!


  Maak melding

 9. Ronnie is TOP zakenman van Su. Heeft n miljoenenbesrijf, hahaha

  Wat een criminelen allemaal. Schaamteloos!!!

  Ronnie uit Zimbabwe. Daar hoor je thuis en niet in Su. Neem je soort genoten mee naar Zimbabwe. Want ik zie jullie niet als Surinamers.


  Maak melding

 10. Dit was allang voorspelbaar van deze crimineel Brunswijk, die eigen belang voorop steld, dan belangen van het volk, deze crimineel, kent geen noden,strooit met dollars te pas en te onpas, vanwege al die goud en houtconsessies die in zijn bezit zijn, en heeft dus duidelijk een andere agenda, dit soort waardeloze figuren, zijn onbetrouwbaar, en kiezen zo weer de kant van die paarse criminele organisatie, om in het machtcentrum te kunnen komen, en dat zal zeker ook een reden kunnen zijn, dat hij zich distancieert, om niet deel te nemen aan straatprotesten.


  Maak melding

 11. Het maakt mij niet uit waar iemand vandaan komt of wat zijn afkomst is…Maar Lonnie is een oplichter ,een dief…hij heeft het Surinaamse volk beroofd van hun eigendommen.Een goudmijn,,een houtconsessie??Een universitair diploma???..wat een poppenkast in Suriname.Laat Brunswijk terug naar de schoolbanken gaan..niveau 4 de klas..crimineel en oplichter volwas..


  Maak melding

 12. wat ik niet begrijp is,, het hele ka volk pinaart no moer..
  de s r d is gedevalueerd tot 0,0 en generlei waarde..

  je loon heeft geen rol van betekenis meer..

  dan waarom ,,, komen al die ka sa-ka-sa-ka lantiemang/oema niet op straat om hun eigen belangen te verdedigen..

  waar blijven die koe beesten vooral die stads negers afro afkomst..

  waar wachten ze op..

  misschien nog 5 na deze., denk er om , 2020 is nog heel ver..


  Maak melding

 13. De financieel en economische situatie in de republiek Suriname treffen iedere Surinamer, inclusief de marrons.

  Dat ABOP afstand neemt op grond dat ze het een vakbondsdemonstratie vinden is gelet op het bovenstaande daarom af te keuren, vooral ook gelet dat andere politieke partijen, ea wel deelnemen.

  Ik ga vanuit dat marrons van ABOP ook werknemers zijn, die bij vakbonden zijn aangesloten.

  Bravo’s gedrag en beslissingen roepen altijd vraagtekens op en achteraf wordt hem gewezen dat hij in de pas moet lopen. Sari (His)Tory.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. waarom moet een mens toestemming krijgen van een partij
  zijn ze baas over hun leden?
  hun portemonnee is elke maand goed gevuld!!
  en jij en je kinderen hebben honger
  luister dus naar je maag en kom mee protesteren


  Maak melding

 15. Hij vindt het sowieso hoog tijd voor maatregelen om het leven te verlichten van vooral de armste DELEN van de samenleving.
  DUS BINNEN LAND……..
  Alsje dit stukje al lees wat hij zegt dan weetje.hoelaat het is


  Maak melding

 16. Hoe heeft deze imbiciel ezel djoeka bruinswijk een diploma behaald? Hoeveel geld heeft deze crimineel gestrooid?

  Ezel, brunswijk, ben je blind? Zelfs een blinde voelt dat deze crimi regering op haar luie reet zit en geen ontwikkeling gaat brengen.

  Zeg ezel brunswijk. Jij wacht op een ministerspost van jou crimi maat Desi. Maar wacht. Hij gaat je neerschieten zoals van der dat zei bij de chinezen.
  Ezel tot de 1000ste macht dat je bent


  Maak melding

 17. Als de huidige min van jus&pol door de leider van Abop opgevolgd wordt, dan heeft de politie geen maskers meer nodig. De verschijning van de nieuwe minister is al scary enough.


  Maak melding

 18. Desi en Brunsi hebben beiden een onherroepelijk Europees strafvonnis op hun naam, een Nederlands resp. een Frans vonnis !

  Zij moeten beiden jarenlang de bak in en houden mekaar vast, hopende in Sranan de straf, door de gebrekkige wetgeving, te ontlopen !

  Dus het Volk hoeft niets van deze twee harddrugscriminelen te verwachten !

  FAILLISSEMENT of niet, zij gaan rustig door met het belazeren van de Srananmans !


  Maak melding

 19. Brunswijk en Somohardjo hebben zich al te vaak onbetrouwbaar getoond dus ik ben niet verrast, zeker ook gelet op zijn geilheid mee te regeren. Voor mij ligt de bottomline evenwel elders: Demonstreren doe ik op het Onafhankelijkheidsplein en in geen enkel stadion, waar ik wel naar voetbal of een show zou gaan kijken. Elke dag dat het wanbeleid van paars voortduurt is een verloren dag voor het weer op de rails krijgen van SU. De huidige regering ontbeert de kunde en het vertrouwen om nog langer voort te modderen


  Maak melding

 20. GOED VERWOORD DOOR ENKELE MIJNER MEDESTRIJDERS M.B.T. DE IN VRIJWEL ALLE OPZICHTEN SUPERCRIMINEEL brunswijk.LOOPT MET EEN zgn.”bul” OP ZAK EN IS IN INTELLECTUEEL OPZICHT VERGELIJKBAAR MET EEN KLEUTER A LEERLING.


  Maak melding

 21. Oppositiepartij ABOP zal niet deelnemen
  De regering Bouterse krijgt nog even tijd om het tij te keren.

  De ABOP houd zichzelf voor de gek en neemt haar achterban in de maling.
  Zij weten zelf dat het door hun ingestelde ultimatum niet zal worden gehaald want wat er ook gebeurt de (financiële) eisen zullen never nooit worden gerealiseerd ook die van de CLO niet (110% loonsverbetering)

  Bravo wacht op Bouta om in de troebele visvijver nog te vissen nar concessies en honderden hectare grond.


  Maak melding

 22. Tegenover de Ware Tijd bevestigde Miskin de belofte van Hoefdraad. Maar wanneer de verhoging wordt uitbetaald en hoeveel die zal zijn kon hij niet meedelen.

  Dit is weer het bekende kunstje die de regering uit de kast haalt. Beloven maar wanneer??????
  Zoiets als
  “als ik belasting terug krijg dan geef ik je geld” de vraag is dus “wanneer krijg je belasting terug? En als je niets terug krijgt wat dan?”

  Goed gedaan Hoefdraad beloof zoals je Bouta dat doet.


  Maak melding

 23. Brunsi zegt over regering : “krijgt nog even tijd om het tij te keren.”

  Welk tij Ronnie, er is al lang geleden meer dan DRIE MILJARD ongedekte SRD-biljetten gedrukt en uitgegeven !

  Moet de regering (productie no de ) nu weer enkele miljarden bijdrukken om de koers verder te verslechteren ???

  Ronnie, go sribi yere !!!!!

  PS : Kondre failliet, SRANAN SKEER !!!

  Koers komt weer in beweging, arme Srananmans !


  Maak melding

 24. Brunswijk heeft het RACISTISCH SPELLETJE reeds LANG door. De MAN (Brunswijk) heeft GROOT GELIJK dat deze NEO-KOLONIALE VERSLAAFDEN, ONDEMOCRATISCHE wijze aan de MACHT willen komen in SURINAME.

  Hoe kan Nederland als DRUGSLAND number ONE, mensen veroordelen voor DRUGS. Je laat toch ook niet een PYROMAAN onderzoeken wie WEL dan NIET BRAND heeft gesticht.

  Onze NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFDEN genieten met VOLLE TEUGEN van de DRUGS uit het Koude Kikkerlandje, dus daarover zul je ze NIMMER horen klagen. Hoe kan DUS een DRUGSLAND number ONE, mensen VEROORDELEN voor DRUGS? Dan kon Pablo Escobar dat ook hebben kunnen doen destijds in Columbia.

  Nederland wilt BELANGRIJKE SURINAMERS die niet naar hun pijpen dansen in KWAAD daglicht stellen. Nederland als COCAÏNELAND is een HISTORY van EEUWEN. Toen DROOMDEN een Bouterse en een Brunswijk om GEBOREN te worden.

  Onze LAFFE NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFDEN zijn zo NAÏEF en weten dus niet of zijn ZIENDE BLIND, dat ons ALLER GELIEFD en BRAAF koude Kikker Landje 582 COFFEESHOPS kent. Dus als u de ROTZOOI van onze ZWAAR DEPRESSIEVE NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFDEN voorgeschoteld krijgt, verzoeken wij als VERSTANDIGE SURINAMERS u, dit op WAARDE te schatten.

  In de jaren NEGENTIG toen het SODOM en GOMORRA leventje haar HOOGTEPUNT beleefde in het Koude Kikkerlandje, SCHRIKT u niet, waren het er 1.500 COFFEESHOPS. Zou zo’n DRUGSLAND mensen dan mogen VEROORDELEN voor DRUGS? NOOIT, NEVER, NUNCA. Maar onze LAFFE FOETOE-BOI’S hier op de site zul je NOOIT en te NIMMER vanwege hun NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAVING, hierover horen. NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAVING is een CHRONISCHE AANDOENING die geen MEDICIJN kent. Dit probleem ligt tussen de OREN.

  Trouwens de HEER BRUNSWIJK (met hoofdletters) heeft de TRUCJES, GELIJD (niet GELEID) vanuit de hoek van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij door. Bij de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij heb je de MEESTE NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFDEN met een CHRONISCHE AANDOENING. Deze VHP – deze Valse Hoop op Paé-partij NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFDEN zijn ONGENEESLIJK NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFD.

  Gelukkig heeft SURINAME vandaag de dag een OVERGROTE GROEP Hindostaanse WAARACHTIGE SURINAMERS die deze RACISTEN van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij, de RUG hebben toegekeerd en SAMEN binnen de NDP met hun OVERGROTE MEERDERHEID in de SURINAAMSE ASSEMBLEE, strijden voor een EERLIJKE en RECHTVAARDIGE SAMENLEVING.

  Vanwege de SHOCK van 25 Mei 2015, de GROTE VERKIEZINGSNEDERLAAG, gebruiken Santhoki en z’n RACISTISCHE VHP – z’n RACISTISCHE Valse Hoop op Paé-partij hun ZOGENAAMDE protest daarom als THERAPIE om BIJ te KOMEN en om niet MASSAAL in het PCS – het Psychiatrisch Centrum Suriname te BELANDEN. Het zou Suriname namelijk TEVEEL GELD kosten.

  Het is WELISWAAR NIEUW, maar deze REGERING Bouterse/Adhin treft de JUISTE MAATREGELEN om SURINAME tot een WAARDIG land te MAKEN binnen de WERELD-GEMEENSCHAP.

  LAST van GEHERSENSPOELDE NEO-KOLONIALE (DRUGS) VERSLAAFDEN zul je blijven hebben, want ze WETEN niet BETER. De REGERING Bouterse/Adhin mede ONDERSTEUND door een ABOP van Ronny Brunswijk moeten zich NIETS maar dan ook NIETS van aantrekken van deze WONDEN-LIKKERS als het gaat om het NEMEN van BESLISSINGEN die SURINAME uiteindelijk zullen LEIDEN naar en tot een DAADWERKELIJKE STAATKUNDIGE ONAFHANKELIJKE en VOLWAARDIGE NATIE.

  Brunswijk is de LAFFE SMERIGE STREEK zeker niet ONTGAAN, toen deze VHP RACISTEN, deze Valse Hoop op Paé-partij RACISTEN zijn Minister Amafo destijds om een feestje VALS BESCHULDIGDEN en op ZEER LAFFE WIJZE lieten VALLEN om haast NIETS.

  Voor een NOG BREDER DRAAGVLAK in de REGERING Bouterse/Adhin, is een SAMENWERKING met de ABOP van Brunswijk, een ZEKER te OVERWEGEN OPTIE.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 25. ‘The sun from shining?’Zeker een nieuwe bril nodig.Dat de zon in ons Suriname fel schijnt is waar…de kunst is niet alleen naar de zon te kijken /voelen maar ook om je heen.


  Maak melding

 26. Een scout van Barcelona was in Suriname om brunswijk te observeren, ze zochten een goede spits die trefzeker is.
  brunswijk natuurlijk trots hij staat in de belangstelling met veel bling bling liet hij zijn capriolen zien toen zei de scout; Ik heb u gezien, u wordt een keer uitgenodigd om in camp nou Barcelona uw kunsten te laten zien maar wel in een kooi !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 27. @Do the wrong thing,

  De Nederlanders hadden voor repatriëring moet zorgen na de afschaffing van de slavernij, anders was Suriname nu echt een 2e Dubai geworden.

  Maar nu is het een 2e Haïti geworden maar ja de waarheid komt hard aan !!!!!


  Maak melding

 28. Do the Right Thing, hoop geschreeuw maar nog erger je betoog raakt kant nog wal. Je revo luier zal nu vol zitten. Tijd om te verschonen. Have a nice day

  Ps vandaag nog melden bij de eerste beste ggz instelling longstay afd psychiatrie.


  Maak melding

 29. Laat ik nou altijd hebben gedacht dat deze site vooral nieuws over Suriname belichtte en nog steeds belicht
  Daarnaast werd en wordt er aandacht besteed aan de handel en wandel van Surinamers (of Nederlanders met een Surinaamse afkomst) in Nederland.
  Er zijn figuren die hier hun mening posten over Nederland (en andere landen).
  Naar mijn mening zijn ze op een verkeerde site hun gal aan het spugen.
  Tegen hen zou ik willen zeggen: maak een account aan op AD, of Telegraaf en schrijf daar je frustraties van je af.
  Het gaat hier over Suriname(rs)


  Maak melding

 30. Desi heeft met hulp van Koloniale Hollanders COUP gepleegd ! Democratie VERNIETIGD !

  Desi heeft met koloniale hulp uit Amerika, meneer GILMORE Hoeffie, MILJARDEN aan ONGEDEKTE SRD-bankbiljetten uitgegeven, nadat de staatskas al was leeg-gerommeld !
  Sranan Kondre FAILLIET !

  De koloniale overheersing moet stoppen !

  Weg met de onderdrukkers van het VOLK !

  VRIJHEID en GRONDWET terug !

  PS : Krijgt Kolonel Valk (Ned Mil Inl Dienst ) een standbeeld in Sranan van Desi ??? In Fort Zeelandia ???????


  Maak melding

 31. Het volk pinaart zegt de “bankrover”Brunsie !!
  Maar de Marrons-Djoeka’s pinaren echt niet !! Ze hebben gronden in het binnenland ,doen aan houtkap en goudwinning en hebben ook nog een 2e en 3e perceel en woning in en rondom Paramaribo;ook volkswoningen op de overheidsprojecten;ook hebben deze bezitters van gronden en percelen/huizen rondom Paramaribo nog een uitkering van sociale zaken en vrij geneeskundige behandeling;waar een Djoeka minister is worden alleen maar Djoeka’s in dienst genomen !!! Kijk zelf aan de bali op de overheidskantoren !! De bankrover is “multi-milionair”en gaat niet mee doen aan akties !!
  Het zijn de “foto-negrë’s” en anderen die pianaren !!
  En wat zeg je van de “dubbele nationaliteit” Sur.-Prans, van de achterba van Lonnie die van beide wallen vreten, ten koste van de sur.belasting betalers (dubbele kinderbijslag !!


  Maak melding

 32. @the Right thing!; hé oude kippenneuker. Hoofdletters, gebruiken mensen die dol zijn op kakelende kippen. Ben jij dat ook vieze rukker. Gebruik normale letters.


  Maak melding

 33. Bouta, Sumo en Ronnie zijn een afspiegeling van het Surinaamse volk. In elk land wonen slechte en goede mensen. Er zijn maar enkele landen die vooral boeven, oplichters en moordernaars kiezen om hun te vertegenwoordigen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.