dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoSecretaresses verwend op Secretaressedag in Suriname

Secretaresses verwend op Secretaressedag in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Reisorganisatie Does Travel & Cadushi Tours heeft donderdag voor de 2de keer in Suriname op grootse wijze de Secretaressedag herdacht. De organisatie heeft in totaal meer dan 100 secretaresses uitgenodigd en in de watten gelegd tijden een speciale verwendag. Ze kregen een geheel verzorgde dag, compleet met ontbijt, drankjes, snacks en lunch, een goodiebag, plus de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen.

De Secretaressedag is een van oorsprong Amerikaans bedenksel en werd eerst Secretaries Day genoemd. Tegenwoordig draagt deze dag de naam Administrative Professionals Day. Op 20 april 1989 werd de Secretaressedag voor de eerste keer in Nederland georganiseerd door het Secretaresse Magazine, het huidige Management Support Magazine.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES