Interview met Henk Fraser in AK Magazine

0
Interview met Henk Fraser in AK Magazine

Eind mei verschijnt alweer de derde editie van AK Magazine. Met daarin een diepte-interview en fotoshoot met (volgens sommigen) de beste trainer in Nederland op dit moment: Henk Fraser. De in Suriname geboren Fraser, die bij Vitesse de scepter zwaait, verteld in het tijdschrijft zijn gehele visie en beleving met betrekking tot topvoetbal in Nederland.

Het interview maakt onderdeel uit van de Ala Kondre Soccer Awards(AKSA), waarin spelers met een Surinaamse achtergrond in beeld worden gebracht. Spelers die een bijdrage hebben geleverd aan het Nederlands Nationaal elftal. Een editie met mooie verhalen, artikelen en registratie van ‘helden’ van de groene velden.

AK Magazine deel 3 is vanaf eind mei te koop in Nederland én in Suriname. Kijk voor meer info ook op www.akmagazine.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.