vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentI Love SU (Official) Party in The BOX A'dam

I Love SU (Official) Party in The BOX A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 3 juni 2017 staat Amsterdam helemaal in het teken van I ❤ SU! Op die dag vindt namelijk de allereerste editie plaats van The Official I Love SU Party. Ja, je leest het goed, het officiële merk I Love Su komt helemaal vanuit Suriname naar Amsterdam en pakt groots uit in een van de grootste clubs van onze hoofdstad: The BOX! Het wordt een en al gezelligheid met een super line-up bestaande uit top bands, artiesten, DJ’s en natuurlijk een hoop surprise acts die je de bekende Surinaamse vibe brengen!

SUPER Early Bird tickets zijn tijdelijk verkrijgbaar voor 10 euro via http://ilovesu.party/ – Wees snel want op=op!

OVER I LOVE SU
I Love Su is een van de bekendste Surinaamse merken in Suriname, die door de jaren heen haar stempel heeft gedrukt in zowel binnen als buitenland. Het vervult de brandambassador’s functie van Suriname en heeft het Suriname gevoel altijd op de voorgrond geplaatst. Het merk roept herinneringen op aan die fijne Surinaamse lifestyle en vooral de gezellige Surinaamse sfeer en dat is ook precies wat je op zaterdag 3 juni gaat beleven!

TICKETS
Dus hou jij van Suriname en de Surinaamse vibe, zorg ervoor dat je er bij bent op deze allereerste editie op zaterdag 3 juni 2017 van 23.00u – 05.00u in The Box Amsterdam. SUPER Early Bird tickets zijn tijdelijk verkrijgbaar voor 10 euro via http://ilovesu.party/.

VIP
Wil je dit speciale evenement als **VIP** meemaken, neem dan contact op voor de uitgebreide mogelijkheden over je VIP tafel inclusief drank, hapjes en VIP bediening op het exclusieve VIP deck van The BOX. BEL 06-15482262 voor alle info!

INFO
Meer weten? Bel 010-2151770 of kijk voor alle informatie ook op www.ilovesu.com

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Ik hou niet meer van Suriname. En dat is te wijten aan die ene persoon met bloed aan zijn vingers. Helaas moet ik deze feest skippen. Haal wel een pilsje op de bijlmerplein. Daarna een paar rondjes snodder rijden.


  Maak melding
 2. Graag ophouden met dit soort feesten… er is geen reden om te feesten voor mensen in su.. mensen hebben honger en zijn moe


  Maak melding
 3. Ze hebben hun stempel gedrukt zowel in binnen als buitenland.
  Welk buitenland????
  Misschien in Nederland. Waar de Surinaamsers wonen. Want andere mensen en landen staan niet te wachten op muziek uit de jungle.
  Ga toch beschaaft muziek maken!!!
  Muziek die men aanspreekt en verstaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES