Amerikaanse ambassadeur Suriname bij minister Justitie

28
Amerikaanse ambassadeur Suriname bij minister Justitie

De Amerikaanse ambassadeur Edwin Nolan (r) heeft woensdag een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Eugene van der San van Justitie en Politie (l). De twee hebben het tijdens de ontmoeting onder meer gehad over de samenwerking tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika op verschillende gebieden.

Minister Van der San heeft samen met de ambassadeur gekeken naar een model om de bestaande samenwerking met de Amerikaanse overheid te kunnen uitbreiden. De afgelopen jaren concentreerde deze samenwerking zich onder meer op de versterking van het Hof van Justitie, het Openbaar Ministerie en de verschillende korpsen, die onder het ministerie vallen.


28 REACTIES

 1. Weer geld bedelen om zijn criminele vrienden van traangas en kogels te voorzien om een volk te onderdrukken. Zijn iq is 7.62 in zijn hoofd.


  Maak melding

 2. Van der San is zelf crimineel. Komt uit een roversnest. Beschikt over een ulo diploma . De rest van zijn diploma’s zijn vals.
  Deze man moet in een psychiatrische inrichting worden opgenomen. Hij is een gevaar voor de samenleving


  Maak melding

 3. @Damsco; noem een naam van de Nationale Dieven Partij (NDP) wiens IQ meer is dan die van Idi Amin en Mugabe tezamen, dus niet hoger dan een onderontwikkeld crimineel met een IQ van 72. Deze waarde zegt ook iets over de taalontwikkeling/ spraak/begrip en inschattingsvermogen. Kortom een persoon met een cognitief, sociaal en emotioneel achterstand,oftewel Achterlijk.


  Maak melding

 4. Jammer dat er geen informatie in de openbaarheid komt, alleen maar de officiële foto van de bijeenkomst. De nota’s en aanbevelingen die overhandigd worden blijven geheim.


  Maak melding

 5. Heeft van der San wel begrepen wat de US ambassadeur allemaal gezegd heeft?

  Ik begin mijn twijfels te hebben over deze man zijn kennis en kunde: Hij brak bijna zijn tong over een moeilijk Nederlands woord.

  De vraag is eigenlijk: Heeft de US ambassadeur begrepen wat deze Loonatic allemaal heeft gezegd in zijn Steenkolen Engels.

  Zelfs de Surinaamse geschiedenis doet deze man moedwillig geweld aan.

  Shame On You Sjinnie!!!


  Maak melding

 6. @Damsco, vandaag houd van der San zijn hand op, maar vergeet niet dat jou baas Bouterse de Amerikaanse ambassadeur terug wilde sturen naar zijn land.

  van der San doet alsof hij een geleerde is, maar dit doet hij voor zich zelf en Bouterse en de rest kan stikken. Hij weet niet wat eenheid is.

  Vergeet niet dat hij ook vele zaken heeft verloren met zijn geweldige deskundigheid. Zijn dochter was afgewezen op school en deze zelfde van der San is naar Bouterse gegaan om alles terug te draaien, omdat hij vond dat de berekening niet klopte.

  Aan sommige van jullie van de NDP zou ik zeggen:::zit maar lekker op het dak en geniet van jullie uitkering in Nederland, terwijl er mensen zijn die onnodig dood gaan in Suriname.


  Maak melding

 7. Damsco@
  Damsco jou linker hersens helft laat het afweet , beheers je zelf,
  Of bezig geen grof taal gebruik, is geen manier van communiceren of stop er mee, waar je hart van vol is loopt je mond van over, laat zien dat je opvoeding ge noten hebt.


  Maak melding

 8. @Damsco Pannekoek
  van der san is een grote ndp pop .Zijn remote ligt in handen van je baasje ,hij weet hoe hij van der san moet bedienen,
  Ndp= nationale donkey partij.
  Wij voelen ons niet geintimideerd door Amerika.Die is heden meer gaan lijken op een derde wereld land. Trump is net zo een idioot als je baasje.


  Maak melding

 9. Het lijkt mij dat de VS Ambassadeur een up date gegeven heeft van alle VS onderzoeken en de belastende informatie die het heeft omtrent van der San en collega’s.

  Dit fossiel weet nu ook wat men allemaal kan mee luisteren in de VS ambassade en dat ze hem en z’n baas overal kunnen volgen tenzij ze in een kooy van faraday gaan zitten.


  Maak melding

 10. Amerika e loer joe baas, paarse van der slang is en blijft een baas paarse schijt vreter en druiperig pisdrinker vol misdaad en leugen. Ndpers en allen die deze paars vervloekte misdadige partij aanhangen zijn misdaad liefhebber. Soso lobi de baas der misdadigers. Wo ka. Zolang deze paarse debiele idiote zombies aan de macht blijven verwordt als als Zimbabwe. Wo ka. Weg met alles wat paars is van baas tot paarse oerdomme zwervers en politieke hoeren.


  Maak melding

 11. De ligging van de republiek Suriname aan de noord-oosterlijke zijde van Zuid-Amerika is strategisch enz, ontzettend belangrijk voor vele grote landen in de wereld. De USA, Brazilië, Frankrijk/Frans-Guyana, China, enz weten dat. Men moet dan denken aan Oorlog en Vrede in de wereld. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Suriname niet alleen belangrijk vanwege zijn Bauxiet voorkomens, maar ook in de luchtmacht. De USA hebben Zanderij toen aangelegd om vandaar heel snel naar andere bestemmingen in Afrika, enz te komen als dat nodig mocht zijn.

  Dat Zanderij thans een Internationale Luchthaven (JAP) is kan als er verstandige mensen komen dit tot een belangrijke luchthaven maken voor passagiers naar de regio, Caribischgebied,(Frans-) Guyana, Zuid-Amerika, Afrika, EU. Azië (China, India, Indonesië, enz), enz.

  De USA weet precies wat voor vlees ze in de kuip hebben t.a.v. DDB, Dino, Boerenveen, ( drugshandel, wapenhandel, moorden, enz) De houden deze gasten heel goed in de gaten en volgen met in inlichtingendiensten, satellieten, vanuit hun USA-ambassade heel goed in de gaten. Ook de Frankrijk, Brazilië, China, India, Indonesië, Guyana, enz, doen dat.

  Het gaat dan niet alleen om militaire zaken, maar ook om economische belangen, veiligheidsvraagstukken, vredesvraagstukken, bilaterale belangen, oefenterreinen, humanitaire hulp, samenwerking.

  Ze willen daarom liever personen, leiders in die landen hebben, waarop ze kunnen rekenen dat die hun bondgenoten zijn, i.p.v. clowns.

  Hoe deze clowns zich ook willen gedragen, vast staat als een paal boven water dat Latijns-Amerika de achtertuin is van de USA/US-army, NATO, Frankrijk/Frans-Guyana/NATO, Nederland/Nederlandse Antillen/NATO. Hun marineschepen beheersen alle wereldzeeën, zie oa de vliegdekschip USS Carl Vinson, zal binnen enkele dagen de wateren bij Noord-Korea bereiken/ zie Google, Youtube de kracht van deze vliegdekschip.

  Het had maar een haartje gescheeld of President Ronald Reagon van de USA had met DDB en gang, net als Maurice Bishop van Grenada afgerekend. Jammer dat de bondgenoot Nederland niet thuis gaf. Bang dat er doden zouden vallen. Dus de USA weet wat voor vlees ze in Suriname in de kuip hebben, net als Frankrijk,Brazilië en Guyana.

  Recht En Waarheid Maken Vrij.

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 12. dit is niet zomaar een bezoek om betrekkingen aan te halen,, maar een waarschuwing voor de komende tijd..

  die Amerikanen weten veel meer dan die hele van-der-san, hij is maar even op die stoel tot dat hij wordt weg gereshuffeld..

  van pas op, doe geen domme dingen,, wé zijn voor het volk die opkomt voor de democratie , je bent dus,, en je baas gewaarschuwd want,, in een mum van tijd, kan er een heli landen op bro-bro-ko-ba-ka als wel Leons berg dan is het gebeurt met jullie..


  Maak melding

 13. Mogelijk heeft de mini-ster wat kunnen leren over diplomatie, en dat hij nier voor zijn beurt mag praten. Mogelijk heeft hij ook geleerd om respect vol om te gaan met de bueergers v.hland, en zijn nivo van denken ook bijgesteld is.


  Maak melding

 14. Amerika wil aangeven dat democratie centraal staat en dat Bouta geen enkel burger meer mag vermoorden of op een mysterieuze wijze laten verdwijnen . anders heeft Bouta een probleem. en stoppen met drugs gedoe.


  Maak melding

 15. Het einde van het ministerschap van Eugène van der San is nu al in zicht.President Bouterse had al wereldkundig gemaakt dat van der San een heel, heel kort lontje had maar dat Eugène zich zoo snel zou vergalopperen had vriend noch vijand verwacht.De kennismakingsronde is net begonnen en het aftellen is al bezig. Wat is er in hemelsnaam mis met het ministerie JusPol?


  Maak melding

 16. Een ieder die niet kritisch blindelings de opdrachten van baas opvolgt is voor laatst genoemde een uitmuntende bestuurder. Kennis, kunde, ethiek en moraal zijn van ondergeschikt belang.
  Rede waarom Suriname zoveel verloedering,verpaupering sociaal- economische tegenspoed ondergaat.


  Maak melding

 17. die ashwien adhin zit net een niks nitiger of wel een sombolo te kijken, denken wat hij moet doen..

  zal ik weg gaan of blijven met allerlei ellende in mijn hoofd en dragen tot de dood mij schijdt..

  want zijn baas is niet weg te denken, die blijft eeuwig zitten tot de dood hem schijdt..


  Maak melding

 18. Van der Sand heeft een keurige nette waarschuwing gehad dat hij op zijn woorden ( en daden) moet passen.
  Het geeft geen pas voor een minister om zich in het openbaar zo te gedragen.
  Hij zal, althans dat hoop ik, de waarschuwing wel hebben begrepen.


  Maak melding

 19. The Yankees gaan niet zomaar over tot verhevigde samenwerking. Het is gewoon een dictaat om US-belangen veilig te stellen. Luistert men niet, dan is er een stok achter de hand in de vorm van nog eens 10 jaar voor Dino erbij (een reden kan zo verzonnen worden, bijv een gevechtpartij in de jail) of bewijsvoering voor betrokkenheid van pres bij decembermoorden, maar nog makkelijker, de enorme vette bankrekeningen in Zwitserland.


  Maak melding

 20. -van der San heeft laten zien wat de kenmerk van een NDPér is. Schreeuwen over de bescherming van de Chinezen en nu al zeggen dat je op je woorden moest letten.

  Bouterse, dit zijn de deskundige die allemaal om je heen zitten. Boefdraad is ook zo’n deskundige die het land Suriname naar de klote heeft gebracht.

  Vervloekt Bouterse en aanhang in de DNA


  Maak melding

 21. Wat zou de politie nodig hebben dat coruptelingen het niet van hun kunnen afpakken?

  Geen cash in ieder geval. Een helicopter vliegdek schip om de kust te bewaken is te groot. Geen brandstof zou een ramp zijn. Niet nog meer van de aluminium dingies.

  Rara wat zou de Amerikaan hebben beloofd of gegeven? Alleen ddg weet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.