zo 18 feb 2018 03:54
post thumbnail

Derde dag van Wandelmars in Suriname

De Wandelmars in Suriname is in volle gang. Op dag 1 zijn iets meer dan 4000 wandelaars verschenen aan de 53ste editie van de BVSS Avond Vierdaagse Wandelmars. De organisator, BVSS, verwacht dat het aantal oploopt gedurende de vier dagen. Aan het einde van de 52ste editie vorig jaar, werden 4275 lopers genoteerd, nadat op dag 1 slechts 3500 waren komen opdagen. De stoet van de senioren trok donderdag (dag 2) over 13 kilometer door Paramaribo Noord.

<- klik hier om te reageren op dit bericht


14 Reacties | Plaats Reactie

 1. Wandermars moet omgezet worden in een protestmars. Er valt namelijk niks te vieren in Suriname

  vrijdag 21 april 2017 om 13:20 uur.
 2. Inderdaad 4 dagen van dansen zingen,uitgedost voor de dag komen en aan prodowaka doen…wat levert het op ?
  Na de 4de dag is het business as usual…weer hetzelfde geklaag,hetzelfde gejammer en gehuil,weer in groepjes protesteren.

  vrijdag 21 april 2017 om 14:17 uur.
 3. Wat een oerdom paars volk, allen die deelnamen.

  vrijdag 21 april 2017 om 15:05 uur.
 4. Een beetje stevig doorlopen en je hebt die 13 km binnen twee uren gelopen

  vrijdag 21 april 2017 om 21:57 uur.
 5. Door onderdruk van de regering moest de wandelmars doorgaan. Zodat men van buiten uit kan zien dat er niets mis met Suriname. En dat het volk gewoon aan het feesten is.

  vrijdag 21 april 2017 om 22:08 uur.
 6. De eerste 5 BOERIEKIES REAGEREN ALTIJD ALS EERSTE met hun altijd anti Suriname Gelul.gaan jullie maar richting BOSJE brug dan is het volk van Suriname jullie voor eens en voor altijd kwijt….misbaksels.👺👹👿😈

  zaterdag 22 april 2017 om 12:41 uur.
 7. Anti-Suriname

  — Als Redi Musu een Staatsgreep plegen samen met de koloniale Hollanders tegen Volk van Sranan, onze democratie vernietigd !

  — Daarna ongewapende Surinaamse staatsburgers folteren en kapotschieten op 8 december en te Moiwana !

  — Onder regiem Bosje al onze gelden en deviezen wegmaken, land failliet !

  — Regering Desi I, al ons geld weg, voor miljarden aan ongedekte SRD biljetten uitgegeven !

  — Regering Desi I en II , opnieuw al ons geld en al ons goud verdampt, Sranan WEER FAILLIET !

  — Regering gebruikt zwaar en onnodig GEWELD tegen ongewapende burgers die demonstreren tegen de roof van staatsgelden en goederen !!!

  — Er komen WEER Cubaanse `specialisten` etc naar Sranan !

  WIE IS DAN ANTI-SURINAAMS ???????????????

  PS De Slaven van Suriname zullen zich opnieuw bevrijden !!

  zaterdag 22 april 2017 om 13:30 uur.
 8. Heb die beelden gekeken op Youtube……,stelt geen moer voor …..lijkt meer op een marronfestival……..het is alsof Su geen mooie vrouwen meer heeft……….geeft mij maar het Braziliaanse Carnaval met de vele duizenden mooi vrouwen…..!!!!

  zaterdag 22 april 2017 om 13:36 uur.
 9. Damsco

  De eerste 5 BOERIEKIES REAGEREN ALTIJD ALS EERSTE met hun altijd anti Suriname Gelul.gaan jullie maar richting BOSJE brug dan is het volk van Suriname jullie voor eens en voor altijd kwijt….misbaksels.

  Joe mpp bouta e boel joe no ka.

  zaterdag 22 april 2017 om 15:23 uur.
 10. @Damsco; de negende reactie is Bulls-eye!!

  zaterdag 22 april 2017 om 20:23 uur.
 11. De 3-jarige Djaylen Gorissen is levenloos aangetroffen in een auto vrijdag. Het voorlopige onderzoek van de politie wees uit dat de oom van het kindje hem al langer dan een jaar meeneemt en op weg naar zijn werk afzet bij de oppas.

  Djaylen ging op woensdag 19 april en donderdag 20 april niet naar de oppas en bleef met de moeder thuis. Op vrijdag 21 april nam zijn oom hem zoals gewoonlijk weer mee, met de bedoeling Djaylen af te zetten bij de oppas en vervolgens naar het werk te gaan.

  De oom pakte volgens zijn verklaring de kortste route naar zijn werk. Bij aankomst sloot hij zijn auto af, deed zijn werkplek aan voor het verrichten van zijn werkzaamheden. Tegen 12.00 uur kreeg hij een telefoontje van zijn zus, de moeder van het kindje. Zij vroeg hem of hij het kindje heeft afgezet bij de oppas, aangezien Djaylen niet daar bleek te zijn. De broer antwoordde spontaan ja, waarna zij het gesprek beëindigden.

  Gelijk na dat gesprek realiseerde hij zich dat er wat mis moet zijn. Hij haastte zich naar zijn auto en trof het levenloos kindje aan. Geschokt barstte hij in tranen uit. De overige collega’s die daar waren schoten hem te hulp en schakelden de politie in. Aangezien het kind twee dagen niet naar de oppas is geweest bestaat het vermoeden dat hij het kindje in de auto is vergeten.
  Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

  Velen maakten de opmerking na bouta zijn wanbeleid ooktoe meki a man disie vergiti. Vele mensen houden zich steeds bezig hoe te overleven, terwijl bouta en maffiabende rovers het land plus de aangegane leningen verder leegplunderen. Het is indirect de schuld van deze ndp roverheid.

  zondag 23 april 2017 om 03:41 uur.
 12. Wanneer krijgen we over de 4e dag te lezen?

  zondag 23 april 2017 om 08:19 uur.
 13. Blijkbaar gaat het goed in Suriname. De mensen blaken van de energie en lopen zo’n mars zonder problemen uit.

  zondag 23 april 2017 om 10:14 uur.
 14. senzuur ten top nu in suriname , niet te filmen wat boeven NDP

  maandag 24 april 2017 om 01:59 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com