Derde dag van Wandelmars in Suriname

14
Derde dag van Wandelmars in Suriname

De Wandelmars in Suriname is in volle gang. Op dag 1 zijn iets meer dan 4000 wandelaars verschenen aan de 53ste editie van de BVSS Avond Vierdaagse Wandelmars. De organisator, BVSS, verwacht dat het aantal oploopt gedurende de vier dagen. Aan het einde van de 52ste editie vorig jaar, werden 4275 lopers genoteerd, nadat op dag 1 slechts 3500 waren komen opdagen. De stoet van de senioren trok donderdag (dag 2) over 13 kilometer door Paramaribo Noord.


14 REACTIES

 1. Inderdaad 4 dagen van dansen zingen,uitgedost voor de dag komen en aan prodowaka doen…wat levert het op ?
  Na de 4de dag is het business as usual…weer hetzelfde geklaag,hetzelfde gejammer en gehuil,weer in groepjes protesteren.


  Maak melding

 2. Door onderdruk van de regering moest de wandelmars doorgaan. Zodat men van buiten uit kan zien dat er niets mis met Suriname. En dat het volk gewoon aan het feesten is.


  Maak melding

 3. De eerste 5 BOERIEKIES REAGEREN ALTIJD ALS EERSTE met hun altijd anti Suriname Gelul.gaan jullie maar richting BOSJE brug dan is het volk van Suriname jullie voor eens en voor altijd kwijt….misbaksels.👺👹👿😈


  Maak melding

 4. Anti-Suriname

  — Als Redi Musu een Staatsgreep plegen samen met de koloniale Hollanders tegen Volk van Sranan, onze democratie vernietigd !

  — Daarna ongewapende Surinaamse staatsburgers folteren en kapotschieten op 8 december en te Moiwana !

  — Onder regiem Bosje al onze gelden en deviezen wegmaken, land failliet !

  — Regering Desi I, al ons geld weg, voor miljarden aan ongedekte SRD biljetten uitgegeven !

  — Regering Desi I en II , opnieuw al ons geld en al ons goud verdampt, Sranan WEER FAILLIET !

  — Regering gebruikt zwaar en onnodig GEWELD tegen ongewapende burgers die demonstreren tegen de roof van staatsgelden en goederen !!!

  — Er komen WEER Cubaanse `specialisten` etc naar Sranan !

  WIE IS DAN ANTI-SURINAAMS ???????????????

  PS De Slaven van Suriname zullen zich opnieuw bevrijden !!


  Maak melding

 5. Heb die beelden gekeken op Youtube……,stelt geen moer voor …..lijkt meer op een marronfestival……..het is alsof Su geen mooie vrouwen meer heeft……….geeft mij maar het Braziliaanse Carnaval met de vele duizenden mooi vrouwen…..!!!!


  Maak melding

 6. Damsco

  De eerste 5 BOERIEKIES REAGEREN ALTIJD ALS EERSTE met hun altijd anti Suriname Gelul.gaan jullie maar richting BOSJE brug dan is het volk van Suriname jullie voor eens en voor altijd kwijt….misbaksels.

  Joe mpp bouta e boel joe no ka.


  Maak melding

 7. De 3-jarige Djaylen Gorissen is levenloos aangetroffen in een auto vrijdag. Het voorlopige onderzoek van de politie wees uit dat de oom van het kindje hem al langer dan een jaar meeneemt en op weg naar zijn werk afzet bij de oppas.

  Djaylen ging op woensdag 19 april en donderdag 20 april niet naar de oppas en bleef met de moeder thuis. Op vrijdag 21 april nam zijn oom hem zoals gewoonlijk weer mee, met de bedoeling Djaylen af te zetten bij de oppas en vervolgens naar het werk te gaan.

  De oom pakte volgens zijn verklaring de kortste route naar zijn werk. Bij aankomst sloot hij zijn auto af, deed zijn werkplek aan voor het verrichten van zijn werkzaamheden. Tegen 12.00 uur kreeg hij een telefoontje van zijn zus, de moeder van het kindje. Zij vroeg hem of hij het kindje heeft afgezet bij de oppas, aangezien Djaylen niet daar bleek te zijn. De broer antwoordde spontaan ja, waarna zij het gesprek beëindigden.

  Gelijk na dat gesprek realiseerde hij zich dat er wat mis moet zijn. Hij haastte zich naar zijn auto en trof het levenloos kindje aan. Geschokt barstte hij in tranen uit. De overige collega’s die daar waren schoten hem te hulp en schakelden de politie in. Aangezien het kind twee dagen niet naar de oppas is geweest bestaat het vermoeden dat hij het kindje in de auto is vergeten.
  Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

  Velen maakten de opmerking na bouta zijn wanbeleid ooktoe meki a man disie vergiti. Vele mensen houden zich steeds bezig hoe te overleven, terwijl bouta en maffiabende rovers het land plus de aangegane leningen verder leegplunderen. Het is indirect de schuld van deze ndp roverheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.