maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentEdison nominatie voor CD Ronald Snijders

Edison nominatie voor CD Ronald Snijders

-

Does Travel - naar Suriname

Gisteren heeft de Edison Stichting de nominaties voor Edison Jazz/World 2017 bekendgemaakt. De prestigieuze prijzen gaan naar producten van bijzondere kwaliteit en worden toegekend door een onafhankelijke en vooraanstaande vakjury. Op basis van kwaliteit en artistieke waarde heeft de jury uit de voordrachten een lijst van drie genomineerden per categorie samengesteld. Een van de genomineerden is de in Suriname geboren fluitist Ronald Snijders.

Zijn CD ‘Ronald Snijders – The Nelson & Djosa Sessions (V2 Records)’ genomineerd in de categorie ‘World’. “Een CD die dankzij het producers duo Nelson en Djosa het fenomeen (want zo mag je hem rustig noemen) Ronald Snijders gevarieerd en uitdagend belicht. De rijkdom aan combinaties die we op deze CD horen bevestigen dat Snijders een ware kameleon is” schrijft de Edison stichting.

De winnaars worden eind mei bekendgemaakt. De Edisons worden uitgereikt in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, op vrijdag 30 juni tijdens Edison Jazz/World 2017. Het New Rotterdams Jazz Orchestra begeleidt die avond diverse winnaars.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES