zo 18 feb 2018 00:13
post thumbnail

Edison nominatie voor CD Ronald Snijders

3

Gisteren heeft de Edison Stichting de nominaties voor Edison Jazz/World 2017 bekendgemaakt. De prestigieuze prijzen gaan naar producten van bijzondere kwaliteit en worden toegekend door een onafhankelijke en vooraanstaande vakjury. Op basis van kwaliteit en artistieke waarde heeft de jury uit de voordrachten een lijst van drie genomineerden per categorie samengesteld. Een van de genomineerden is de in Suriname geboren fluitist Ronald Snijders.

Zijn CD ‘Ronald Snijders – The Nelson & Djosa Sessions (V2 Records)’ genomineerd in de categorie ‘World’. “Een CD die dankzij het producers duo Nelson en Djosa het fenomeen (want zo mag je hem rustig noemen) Ronald Snijders gevarieerd en uitdagend belicht. De rijkdom aan combinaties die we op deze CD horen bevestigen dat Snijders een ware kameleon is” schrijft de Edison stichting.

De winnaars worden eind mei bekendgemaakt. De Edisons worden uitgereikt in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, op vrijdag 30 juni tijdens Edison Jazz/World 2017. Het New Rotterdams Jazz Orchestra begeleidt die avond diverse winnaars.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

  1. Top! Van harte maestro. Een artiest om trots op te zijn.

    donderdag 20 april 2017 om 14:27 uur.
  2. Proficiat

    donderdag 20 april 2017 om 16:23 uur.
  3. Van harte gefeliciteerd!! echt tof man!!!

    donderdag 20 april 2017 om 21:48 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com