maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentComeback Show voor vrijgelaten King Koyeba

Comeback Show voor vrijgelaten King Koyeba

-

Does Travel - naar Suriname

Voor de Surinaamse Dancehall artiest ‘King Koyeba’, die sinds vorige week donderdag weer op vrije voeten is, wordt op 28 april een Comeback Show in Suriname georganiseerd. De Dancehall artiest is ondertussen in de studio gedoken om te werken aan nieuwe muziek. Het wordt een verzameling van zijn oude hits en nieuwe songs.

King Koyeba moest 6 maanden brommen in de gevangenis. Hij kreeg een gevangenisstraf van 16 maanden opgelegd, waarvan 10 maanden voorwaardelijk en een geldboete van SRD 500, nadat hij een grote partij marihuana in zijn bezit had. In oktober vorig jaar werd hij opgepakt. Hij verklaarde toen drugs te verkopen om zijn zes kinderen te verzorgen.

Honderden fans en collega-artiesten hebben vorige week tot laat in de avond gewacht tot de artiest werd vrijgelaten nabij de strafinrichting Santo Boma om hem een warme ontvangst te geven. Daarna werd hij met een limousine richting Paramaribo gebracht waar ook tal van mensen op hem wachtten. Aan zijn fans die hem altijd trouw zijn gebleven uitte hij zijn dankbaarheid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Surinamers en het adoreren van een crimineel. Zodra ergens een feestje is zijn ze als de kippen erbij. In Zuidoost Azië had deze man de strop gekregen.


  Maak melding
 2. Op 28 april is er dus een feestelijke bijeenkomst voor alle criminelen.
  Als JusPol v d San slim is kan hij in 1 dag de criminaliteit goed aanpakken.


  Maak melding
 3. King Koyeba …hij komt vers uit santo boma…wordt hij nu al gezien als de next lijder van Suriname?!
  Hij heeft al een paar vereiste cvs;
  pedofiel,crimineel,coca handelaar…..


  Maak melding
 4. Criminelen schijnen in Suriname op handen gedragen te worden: Deze man is met een Limousine opgehaald en ik las ook iets van een helikopter? Het moet niet gekker worden!

  Een Doctorandus had nooit zo een behandeling gehad?


  Maak melding
 5. Foei foeiii….Infeite zou deze figuur moeten worden ge-isoleerd…..ver weg voor het publiek. Hij is geen goed voorbeeldfiguur voor de jeugd,ook al heeft hij nu another look,zijn reputatie is worse…….ppppffffff


  Maak melding
 6. Het enigste wat ze goed kunnen…. als het niet over drugs gaat dan wel kinderen/minderjarigen verkrachten door misbruik te maken van hun armoede, roofoverval, inbraak etc. daarom komt Suriname nooit vooruit.


  Maak melding
 7. Daar heb je ze weer met hun pis. De achterlijke, mislukte en gefrustreerde azijnpissers met hun dorpsmentaliteit denken Koyeba in een hoekje te kunnen plaatsen. Herman Brood was een crimineel maar hij werd een icoon en een Hollandse exportproduct.


  Maak melding
 8. @ RobG

  RobG de FIOD en de narcoticabrigade houden jou ook in de gaten.

  Trouwens king Konyo-ba wacht op jouw om treintje te spelen.
  Wil je zo vriendelijk zijn om de lezers te vertellen of jij het achterste of voorste treintje gaat zijn. Dan vertel je tenminste iets grappigs.


  Maak melding
 9. JAMMER JAMMER JAMMER.
  Jammer dat dit inwoners zijn van Su.
  Ik schaam me hiervoor en ik denk vele anderen.

  Ned. had Su veel meer moeten kolonialiseren met de BOEROE`S dan zag het Surinaamse volk er anders uit.

  Ik heb het gevoel dat Su een Afrikaans land is in Z-Amerika.

  Don`t get me wrong.


  Maak melding
 10. Wat heeft koyeba misdaan, marihuana wordt tegenwoordig bijna overal ter wereld gelegaliseerd. De echte criminelen lopen vrij rond in Suriname. In Nederland is marihuana op iedere hoek van de straat te krijgen. De zogenaamde achterdeur beleid. Met medeweten van justitie en belastingdienst.

  de selectieve verontwaardiging is hypocriet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES